|
Bildirim
Vatandaşı korumak istiyorlarsa indirim dönemlerini sınırlandırsınlar (sallıyorum yılda 4 kez indirim kampanyası yapılabilir gibi ) fiyatların geriye dönük 3 ay 6 ay gibi fiyat değişimlerini göstermeleri zorunlu olsun.. |
Ve buna sepette uygulanan indirimler dahil olmali… Yok oyle kupon verdim indirim yaptim ana fiyat ayniydi muhabbeti…
Ya da kupon kullanımı tamamen ortadan kaldirilmali, yasak gelmeli… Bir de eh be devletcim, bu rekabet vatandasin yararina bir sey… Sen esas siparisi iptal eden hem satıcıya hem de aracilik saglayan satis platformuna ceza yagdirsana… Versene o konuda bir karar.. Satilan urunun iptali yapilirsa iptal edilen bedelin 3 kati bedel musteriye, 10 kati bedel devlete ceza olarak odenir diye bir madde.. Bak o zaman nasil vatandasi daha mutlu ediyorsun… Firmalar kasti olarak siparis iptali yapiyorlar, aldigi parayi isletiyorlar, musteriler baska platformdan alip ihtiyacini karsilayacakken firsatlari kacirtip, musterilere vakit kaybettiriyorlar… Su an turkiyedeki e-ticaretin en buyuk bas belasi bitmek bilmeyen siparis iptalleridir… Yanlıs/arizali gonderilen (kasti ve telafisi yapilmayan) urunlerdir… Kanayan yaraya parmak bassana… Ne diye vatandasa yarar saglayan catir catir fiyatlarin dusecegi otomatik rekabet sistemlerine engel getiriyorsun… Rekabeti sevmeyen adamlarin sikayetini incelediginde nasil olur da rekabete aykiri bir durum da buluyorsun ona da hayret |
Bi sn.. Sistem trollenmez mi?
Mesela satın almak istediğim bir ürün var. Dümenden mağaza açıp onu yüksek fiyatta listelesem, sonra çat diye fiyat düşürüp diğer satıcıdan alıp sonra çat diye fiyatı yükseltsem, Yılın DH Ölücüsü ödülüne layık görülmez miyim? |
Vatan bilgisayar 20 yıldır her haftasonu "kaçırılmayacak büyük indirim" duyuruyor. alayı fasarya tabi.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E_Y_B_H_P_T -- 5 Aralık 2024; 02:30:31 > |
Vatandaşı korumak istiyorlarsa indirim dönemlerini sınırlandırsınlar (sallıyorum yılda 4 kez indirim kampanyası yapılabilir gibi ) fiyatların geriye dönük 3 ay 6 ay gibi fiyat değişimlerini göstermeleri zorunlu olsun.. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Özellikle elektronik ürünlerde deli vurgun yapılır. Vardır bir sınırı vs... Yoksa sistemin içinden geçeriz bak demişti dersiniz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yimmasabi -- 5 Aralık 2024; 03:11:52 > |
Bugün ikea ladda pillerine baktım adamın biri sanırım hepsini toplamış, müşterilere de 750 liraya köklüyor. Hele şarj aletini hiç sormayın. Ne bu şimdi? |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|