Şimdi Ara

Hepsiburada'nn olumsuz yorukmları kabul etmemesi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hepsiburada.com satın almış olduğum ürünlere defalarca yazdığım olumsuz yorumları onaylamadan siliyor!
    tamamen kurallara uygun, hakaret ya da ahlak dışı yorum içermeyen, firmayı zedeleyici olmayan, ürünün 1 yda bozulduğunu ve servisin 3 ay beklettiğini yazdığım bir yorumumu onaylamadı en son olarak 2 defa yazmama rağmen.

Eminim aynı sorunu yaşayan vardır!

hepsiburada.com'un bu konuda daha dikkatli olması gerektiğini düşünüyorum. Sadece olumlu yorumları kabul ederek alıcıları yanlış yönde yönlendirerek suç işliyorsunuz!

amazon.com gibi 50'den fazla alışveriş yaptığım bir firmada asla bunu yaşamadım.

hepsiburada.com yetkililerine şunu da ileteyim eğer okuyorlarsa...
    Son 6 aydır site üzerinden alışverişi kestim ve ileride 150 tl üstü hiçbir alışveriş yapmayacağım...

Yorumları manupule etmek hem ticari ahlaka uymayan bir hem de bu kadar büyük bir firmanın itibarını düşüren ve müşteri kaybına yol açan bir davranış. Bunun dönüşü size her türlü olumsuz olur...

• Sana katılmıyorum hayatımda gördüğüm en iyi site hepsiburada.com dur
    her şiparişim hemen kapıya geldi hiç evinize geldik evde yoktunuz denmedi.
    Hiç aldığım ürünü stokta yok diyip ertesi gün fiyatı artmış bir şekilde tekrar koymadılar.
    Hiç aldığım ürünün stoklarda yok diye başka rengi gelmedi ne sipariş ettiysem o renk geldi.

İşin şakası bir yana 2 yıldır ofix bilendenal gibi farklı satıcıların olmadığı tek satıcının olduğu
    alışveriş sitelerinden sipariş veriyorum.
  • hepsiburada 1 kere bana kullanılmış ürün yollamıştı. o yüzden kırgınım biraz. yorum yayınlaması umrumda değil, dh deki yorumlara bakarak bir şey alırım.
  • Kesinlikle doğru, kaç yıl önce bende denedim kötü yorum yollamayı. Kötü yorum kabul etmiyor ama 3-4 yıldız verip alttan alttan kötü olduğunu belli ederseniz diğer insanlara yarar. 1-2 yıldız olan pahalı ürün sayısı, parmakla sayılabilecek kadar azdır.
  • Sistem güzelde Yurtiçi kargo berbat eve gelmeden evde yok deniyor ve geri iade ediliyor
  • Yorumlarını okumadığım tek site bütün yorumlar balon olmaz heralde demeyin öyle 20 yorum okuyorum 15 inde benzer şeyleri vurgulamışlar , aynı kişinin yazdığı belli. Amazon gibi iş yapan düzgün bir site Türkiyede olsa bunların esamesi okunmaz ama piyasa şu çakallara kalıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 6 Ağustos 2016; 1:10:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.