Şimdi Ara

Hepsiburada Rezaleti - Fiyatı 4000TL Artan Ürünün Değişim Raporu Olmasına Rağmen Değiştirmiyor! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
413
Cevap
4
Favori
43.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
629 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • artık internetten yada dışarıdan keyfekeder ürün almıyorum, eğer bir ürün çok lazım ise onuda istemeye istemeye sonuna kadar bekleyip öyle alıyorum araştırarak, yoksa hep başağrısı
  • Bu firmalar nasıl bunu yapabiliyorlar? Bunları denetleyen devlet nerede?
  • Turkiyeden hiç bir şekilde pahalı bir elektronik ürün almam.

Hem ikinci kalite oluyorlar, hem de garantisi, servisi ise yaramadığı halde pahalılar.

Gidin yurtdışından alın, siz gidemiyorsanız gidenlere sipariş verin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazı alırken fiyat ne kadardı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bundan sonra böyle süreçlerdeki tüm adımlarımı video ile kayıt altına alacağım. Gerek telefon olsun gerek pc tüm hepsini videolu ekran kaydı yapıp saklayacağım.

• Geçmiş olsun. Hepsiburada gibi siteler denetimsizlikten oluyor. Ürün iade hakkında sıfır yardım. AliExpress veya Amazon tercih edilmeli. Yabancılar en azından dürüst.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HB’den beklenilmeyecek hareket. Şaşırdım açıkçası. Personel hatasıda olabilir hocam bu, farklı çalışanlarla konuştunuz mu hiç?

• Öncelikle geçmiş olsun en kısa sürede hakkınıza kavuşmanızı diliyorum.

İnsanları bıktırdılar cidden bıktırdılar. Tabiri caizse bu çakallıklar hiç bitmeyecek mi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Software Developer kullanıcısına yanıt
    İyi yapmışsınız hocam, yoksa seneye gelirdi muhtemelen
  • thememo T kullanıcısına yanıt
    Hocam desteğiniz için teşekkür ederim
  • megaster kullanıcısına yanıt
    Hayda, işlerine gelmemiştir hocam hiç işimize gelmedi yanlış fiyat yazmışız diye suçlarını kabül ederler mi?
    Tüketici hakem heyetine verirsen indirimli fiyattan çatır çatır alırsın kanıtlarınla birlikte başvurunuzu yapın bence yanlarına kalmasın.
  • Elky kullanıcısına yanıt
    Evet hocam üst limit arttırıldığı için Tüketici Sorunları İl Hakem Heyeti Başkanlığına başvurumu yapacağım, yeni limitler 1 Ocak 2019 tarihinden itibaren geçerli olacak.
  • legolas4121 kullanıcısına yanıt
    Hocam desteğiniz ve ilginiz için teşekkürler.
  • ImbaLanceD kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam, bu benim yaşadığım 3. ve son sorunlu alışveriş artık kendilerinden alışveriş yapmayacağım.
    Akıl sağlığı için en iyisi.
  • neytullah1 kullanıcısına yanıt
    Hocam Hepsiburadanın umrunda olmadığından emin olabilirsiniz beni konuyu açtığımdan beri ne aradılar, ne özür dilediler.
    Ben dilekçemi hazırladım, yasal yoldan haklarımı zaten savunacağım.
    Konuyu açmamda ki sebep insanlar tanık olsun, firmanın yaklaşımını görsünler ve ona göre alışveriş yapacaklarsa yapsınlar.
  • yavuzuslu Y kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam öncelikle desteğiniz ve ilginiz için teşekkürler, hakkınızı haksızdan aldığınız için minnettarım.
    Örnek bir davranış sergilemişsiniz.
  • Hocam iade istemiyorum, değişim istiyorum ve sorunda burada başlıyor zaten.
  • yunusbeen kullanıcısına yanıt
    Hocam defalarca zaten kendilerine ulaşarak durumu anlattım, daha sonra gönderdiğim mesajlara kopyala yapıştır usulü cevaplar verdiler.
    O nedenle direkt thh ile süreci başlatıyorum, daha fazla vakit kaybetmek istemiyorum.
    Daha önce yine hb ile sorun yaşadım, thh savunma dilekçesine bile cevap vermediler o nedenle yazdığım ihtarnameye de cevap vereceklerini düşünmüyorum.
  • Up!

Hakkını ara mutlaka. Bu adamlarda hiç bir şekilde hakkını bırakma.
  • yasyas kullanıcısına yanıt
    Hocam garanti belgesinde zaten ürünün 2 yıl garantisinin olduğu ve standart cihazdan farkının aksesuarlarının olmaması olduğu belirtildiği için THH fatura tarihinize ve servis raporunuza bakacak.
    Aldığınız tarihten itibaren 2 yıl garantisi var madem bu ne ahmaklıktır? iyi yapmışsınız hocam, birde utanmadan savunma yazmışlar.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.