ülke komple dolandiricimi oldu nedir
www.hepsiburada.com Panasonic NV GS21 Dijitalvideo Kamera Fiyatı - Taksit Seçenekleri https://app.hb.biz/gaBjBn80z4y4 |
hepsiburadadanin 100tl lik kamerayi 16.500 tl ye satmasi
-
-
Yurt dışından gelen ürünlere vergi geldiği için normal artık.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tarih öncesi bi kamera asgari ücret olamaz ne olursa olsun
-
Ona bakarsan ben tarih öncesi işlemciler ve ramler buluyorum adamlar 10.000 tl fiyat biçiyor.
Topu topuna edeceği max 1000 tl felan
letgoda buldum bu kamerada adam 100tl yazmis kamera saglam sade pilleri sarj olmuyo demis bakalim bugun alicam gibi donus yaparsa
kaldiki bu kamera bulunmaz antika degil piyasada birsuru bulunabiliyor
senin dediklerin zor bulunur urundur muhtemelen
-
Ddr2 ramlerde 4 gb olanlar çok zor bulunuyor ramlerde mesela onlar pahalı.
Genelde zor bulunan ürünlerde çok karşılaşıyorum ancak piyasada genel bir kan emicilik var.
Geçen 960 gb ssd aldım 4000 tlye kullanılmış ürün olduğunu fark ettim satıcı 1000 tlyi geri ödedi, iade etmedim çünkü ben bu ssdyi alınca bunun 240 ve 48p gb versiyonunu 12.000 TL civarına satmaya başladılar.
Genel anlamda bir sakatlık var.
bir forumda konu açacak kadar teknolojiden anlıyorsunuz, büyük ihtimalle hepsiburadanın bir pazaryeri olduğunu da biliyorsunuz, neden kocaman bir şekilde satıcının Ay Pazarlama isminde bir şirket olduğu barizken hepsiburadayı suçluyorsunuz.
hepsiburada benim babamın oğlu değil, herhangi bir çıkar da gözetmiyorum, sadece bazı şeyler bu kadar barizken yanlış kişilerin suçlanması sinirimi bozuyor.
-
hepsiburada bu kaziklamaya izin veriyor bilmeyen adam alirsa hapi yuttu
hepsiburadaninda sorumlulugu var kar payini bosami aliyor
az mantik
-
Dediğin gibi kâr payını boşa almıyor, çıkarı var. Bu da demektir ki buna izin vermeyecek kişi/kuruluş hepsiburada değil.
Şirketler kendi çıkarlarını gözetir, vatandaşın çıkarını gözeten şirketler olmamalı kanaatindeyim.
-
eski ürünlerde böyle oluyor uyduruktan bi fiyata ilan açıyolar zaten satılmaz ama diyelim hiç bilmeyen biri aldı satıcının elinde ürün yoksa bile 3-4bine bulur kargolar üstü kar kalır
-
Zorlamı satıylar alma,
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X