Şimdi Ara

Her bütçeye uygun - Buzdolabı Önerileri (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.014
Cevap
53
Favori
151.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 500 litrelik iyi bir buzdolabı arıyorum.
    Tek şartım ithal ürün olması.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @CAN@ kullanıcısına yanıt
    Hocam selam. Biz de yararlanabilir miyiz bu önerilerinizden acaba :) aynı durumdayım ben de.

teşekkürler
  • Bekar evine uygun 1500 lira civarı bozdolabı öneri tavsiye edecebileceğiniz bir ürün marka model var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taim1735

500 litrelik iyi bir buzdolabı arıyorum.
    Tek şartım ithal ürün olması.
    aynı bende arıyorum
  • Hocam merhabalar onerilerinizi paylasabilir misiniz?
    Tesekkurler simdiden

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar. Yakın zamanda buzdolabı almayı düşünüyorum.
    Bosch KGN56VI30N modelinde karar kıldık gibi. Kullanan yorumu olan var mıdır acaba.5200 civarında buldum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arçelik 270481 MI Kombi Tipi Buzdolabı buzdolabına bakıyorum arkadaşlar ne düşüyorsunuz bu model için, bütçe kısıtlı inoks bir cihaz lazım verim alabilir miyim kullanan var mı acaba
  • Konu başlığının rakamını güncellesek mi artık öyle bir rakama maalesef buzdolabı kalmadı :):):)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reppu

Yeni alınan buzdolabının tam performansına ulaşması için bikaç gün geçmesi mi gerekiyor?
    Arçelik 270530 EI modelini aldık, 2. gününde. Hala çok sesli, hala yanları çok sıcak. Ve 1 saattir dolapta olan karpuz yeni konmuş gibiydi, neredeyse hiç soğumamıştı.
    evet çok gürültülü çalışıyor aldığıma pişman oldum. bunu alacağınıza gidin vestelin ucuz modellerinden alın bozulursa kaldırır atarsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: neanderthalensis

evet çok gürültülü çalışıyor aldığıma pişman oldum. bunu alacağınıza gidin vestelin ucuz modellerinden alın bozulursa kaldırır atarsınız

Alıntıları Göster
    hocam 8 yıldan beri ilk defa mesaj attırdığına göre cidden çok kötü olmalı. biz alıştık. sürekli gürültülü çalışmıyor bir de, ara ara yapıyor. önceki dolabımız çok daha gürültülü olduğu için pek rahatsız etmiyor bizi. bir de mutfak salona ve odalara yakın değil ses içerilere gitmiyor o da var.

biz ocak ayında aldık kuruluma getirdiler etiket üzerinde 44 dB yazıyordu, halen de duruyor o etiket. kısa süre sonra (1 ay içerisinde) 38 dB olarak güncellemişler, internetten baktım. aynı modelin beko olanını da güncellemişler yani yanlışlıkla yaptıklarını sanmıyorum. neredeyse yarı yarıya daha az ses demek bu. ama enerji tüketim verileri önceki etiketle birebir aynı. siz ne zaman aldınız ürünü, yanında gelen etikette ne yazıyor? eğer 38 dB yazıyor ve sesten şikayet ediyorsanız insanlara yalan söylüyorlar demek ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StG 44 -- 12 Temmuz 2020; 14:1:9 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Reppu

Yeni alınan buzdolabının tam performansına ulaşması için bikaç gün geçmesi mi gerekiyor?
    Arçelik 270530 EI modelini aldık, 2. gününde. Hala çok sesli, hala yanları çok sıcak. Ve 1 saattir dolapta olan karpuz yeni konmuş gibiydi, neredeyse hiç soğumamıştı.
    hocam ürünün yanında gelen etikette 38 dB mi yoksa 44 dB mi yazıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StG 44 -- 12 Temmuz 2020; 14:1:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StG 44

hocam ürünün yanında gelen etikette 38 dB mi yoksa 44 dB mi yazıyor?

Alıntıları Göster
    etiket yoktu
  • 13 yıldır Arçelik 5273 NMB model buzdolabı kullanıyoruz ve genel olarak memnunuz. Buzdolabı hala güzel soğutmakta ama yeni eve taşınacağımız için daha büyük hacimde bir buzdolabı almayı düşünüyorum. Eskisini de depoya kaldırıp baklagiller vs için en düşük ayarda kullanmaya devam edeceğim.
    Arçelikten memnunuz ama bazı yorumlarda profilo buzdolapları da önerilmiş. Fiyat olarak 6-7 binlere kadar çıkabilirim. Yeni evde buzdolabı için yapılan kasanın eni 84 cm. Buraya XL olan modeller sığarsa onlar da olabilir. Marka ve model önerisi alabilir miyim? Teşekkür ederim.

Ekleme: Bu fiyatlar ne olmuş arkadaşlar? Profilo F/P olarak bilirdim Arçelikten daha da pahalı modelleri var. Ek vergi mi geldi nedir anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thorondor06 -- 13 Temmuz 2020; 11:6:41 >
  • bozant B kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Profilo buzdolabından memnun musunuz?
  • Beko

• Merhabalar arkadaşlar taşınıyorum ve yeni evdeki buzdolabı dolabının 190 cm boyu, 72 cm derinliği ve genişliği bulunmakta. Bende bu yüzden inox nofrost buzdolabı(kombi tipi de normal tip de olabilir) bakıyorum ancak kafam çok karıştı. Karışma sebepleri, alırken neye bakılacağına bilmemem ile bazı modellerin sonundaki harf değişikliklerinin anlamını ve ayrıca modeller arasında farkı da bulamamam. Aşağıya bakmış olduğum modelleri yazıyorum kullananlar var ise yorumlarını aktarabilirlerse çok sevinirim ayrıca başka model önerilerinize de açığım. Şimdiden teşekkürler.

LG GC-H502HLHU
    Samsung RL4323RBASP
    Samsung RL4353FBASL
    Vestel NFK480 X
    LG GN-B422SQCL
    Profilo BD2556I2XN
    Vestel NF520-EX ve Vestel NF520 E (x ne anlama geliyor bilmiyorum)
    Vestel EKO NF450
    Altus AL-375-NSX
    Arçelik 570470
    Vestfrost VF CF 5201
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinoznalcin

Merhabalar. Yakın zamanda buzdolabı almayı düşünüyorum.
    Bosch KGN56VI30N modelinde karar kıldık gibi. Kullanan yorumu olan var mıdır acaba.5200 civarında buldum.
    5500tl ye ürünü satın aldım. yakın zamanda teslim edilecek. biraz kullanımdan sonra mutlaka editleyeceğim. bilgi olsun
  • Karar verip alan oldu mu ? Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim

• yasinoznalcin Y kullanıcısına yanıt
    Buzdolabından memnun musunuz?

• @CAN@ kullanıcısına yanıt
    Buzdolabı önerisi verirseniz sevinirim, yarın bakıp almam lazım 😅

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.