Şimdi Ara

Her bütçeye uygun - Buzdolabı Önerileri (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.015
Cevap
53
Favori
152.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evimi taşımam gerekiyor gittiğimiz yerde beyaz eşyaları yeniden almayı düşünüyoruz yeni evliyiz

Buzdolabı bütçe 2000-2500@@CAN@
    Çamaşır makinesi 1500
    Bulaşık 1500
    Verdiğim kısıtlı bütçeye göre f/p oranı yüksek ve mümkünse buzdolabı sessiz olursa çok iyi olur marka / model önerisi yapabilirseniz çok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • +++++

• EliteUnicorn E kullanıcısına yanıt
    PM atmışsınız, cevapladım
  • İyi fiyatmış, kaçırmayın.
  • @CAN@ kullanıcısına yanıt
    Aldım mesajınızı teşekkür ederim

• euse1474 kullanıcısına yanıt
    Ben de gend 5110 urununu dusunuyorum ama yorumlar cok kafa karisitirici. Ozellikle sesli mi sessiz mi calisiyor yorumlar cok degisken. Yorumlarinizi merakla bekliyoruz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • euse1474 kullanıcısına yanıt
    Sesi nasıl hocam bazıları sesli çalışıyor demiş bazıları hiç sesi yok demiş ilginç.
  • DenzeL_28 kullanıcısına yanıt
    ergatis E kullanıcısına yanıt
    Horoz lojistik sağolsun daha gelmedi, gelir gelmez deneyimimi paylaşırım tabii

• merhabalar,
    genişliği 70 cm i yüksekliği ise 184 ü geçmeyecek, 450 lt üzeri, dondurucu bölümü alttan olan kombi no frost buzdolabı bakıyorm.

bütçem pek yok, en fazla 2500 tl.

bu bütçeye çok mu şey istiyorum acaba? :)

statik üstten dondurucusu olan dolaplar mı daha iyi olur bilemedim.

kriterlerime göre bulduğum dolaplar bunlardır.

Can kusura bakma seni ekledim ama yardımcı olursan sevinirim.
    www.hepsiburada.com
    Grundig GKNE 4800 A+ 475 lt No-Frost Buzdolabı Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/grundig-gkne-4800-a-475-lt-no-frost-buzdolabi-pm-mtgkne4800

www.vestel.com.tr
    480 LT A++ No-Frost Buzdolabı NFK480 A++
    https://www.vestel.com.tr/vestel-nfk480--buzdolabi

@@CAN@

• ErdemmmK E kullanıcısına yanıt
    Merhaba, maalesef o fiyat aralığında aradığınız özelliklerde ürün bulmanız imkansız. Linkini verdiğiniz Grundig cihazını tercih edebilirsiniz, daha uygun fiyatlısını bulmak pek mümkün değil.
  • Arçelik'in 270530 EB modelini gözüme kestirdim ama fiyati biraz bütçemin üzerinde. Arçelik fiyatı 4360 lira, internette çok emin olamadığım firmalarda 4000'e kadar düşen fiyatlar var. Ben de 4000'i geçmek istemiyorum zaten.

İstanbul'daki Arçelik bayilerine telefon edip sorsam, bayilerde bu buzdolabını 4000 liraya bulabilir miyim? Yoksa bayi fiyatları internet fiyatlarının üzerinde midir?

Bu model bir iki ay önce Arçelik'te 3700'e inmişti, onu kaçırdım diye yanıyorum :(

Ya da aynı model Beko'da 670530 adıyla var, 3800 civarına bulabiliyorum. Onu tercih edebilirim sanırım değil mi? Beko-Arçelik arasında hiç bir fark yok diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saig10 -- 16 Haziran 2020; 9:7:22 >
  • Merhabalar,

70-74cm genişliğinde kaliteli nofrost bir buzdolabı aramaktayım.
    Fiyat araılığım 4-6 bin civarında. Eğer ki arttırmak gerekirse onu da düşünebilirim.
    Sizce kalite ve sorunsuzluk baz alınarak hangi modellere bakmam gerekir?
  • Merhaba ben de aynı durumdayım 3 günlük derin araştırma sonucunda bunu almaya karar verdim. Siemens KG57NVW22N
  • Dae-su Oh D kullanıcısına yanıt
    Merhaba ben de aynı durumdayım 3 günlük derin araştırma sonucunda bunu almaya karar verdim. Siemens KG57NVW22N
  • Merhaba, 2500-3000 arası buzdolabı öneriniz ne olur. bir de bulaşık makinesi lazım en uygunundan. teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: masumss

Merhaba ben de aynı durumdayım 3 günlük derin araştırma sonucunda bunu almaya karar verdim. Siemens KG57NVW22N
    Ben de Arçelik 2476 CEI alarak arayışıma son verdim. %15'lik indirimle 4760 liraya geldi.
  • Dae-su Oh D kullanıcısına yanıt
    bu fiyata nerden ve nasıl aldınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: sami

bu fiyata nerden ve nasıl aldınız
    %15 indirim kodum vardı Arçelik'in kendi sitesinden aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saig10

Arçelik'in 270530 EB modelini gözüme kestirdim ama fiyati biraz bütçemin üzerinde. Arçelik fiyatı 4360 lira, internette çok emin olamadığım firmalarda 4000'e kadar düşen fiyatlar var. Ben de 4000'i geçmek istemiyorum zaten.

İstanbul'daki Arçelik bayilerine telefon edip sorsam, bayilerde bu buzdolabını 4000 liraya bulabilir miyim? Yoksa bayi fiyatları internet fiyatlarının üzerinde midir?

Bu model bir iki ay önce Arçelik'te 3700'e inmişti, onu kaçırdım diye yanıyorum :(

Ya da aynı model Beko'da 670530 adıyla var, 3800 civarına bulabiliyorum. Onu tercih edebilirim sanırım değil mi? Beko-Arçelik arasında hiç bir fark yok diye biliyorum.
    evet hocam birebir aynıdır hatta beko olanı ergonomik olarak daha iyi duruyor. arçelik 270530 eb kullanıyorum, üst kapı tutamağı hafif eğilmek gerekiyor. beko'da tutamak biraz daha üstte konumlandırılmış.

• Yeni alınan buzdolabının tam performansına ulaşması için bikaç gün geçmesi mi gerekiyor?
    Arçelik 270530 EI modelini aldık, 2. gününde. Hala çok sesli, hala yanları çok sıcak. Ve 1 saattir dolapta olan karpuz yeni konmuş gibiydi, neredeyse hiç soğumamıştı.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.