Şimdi Ara

Her gün deneme çözmeye ne zaman başlamalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 33k dan 16k ya çekmek istiyorum sizce en geç ne zaman başlamalıyım deneme çözmeye zaten her hafta bir tane oluyoruz temel lisedeyiz konuların nerdeyse hepsi bitti ama bende bitmedi hızlı hızlı işleyip geçtik benim test kitaplarımın çoğu boş onları çözmeden deneme çözmek saçma geliyo çünkü yeterince soru tipi görüp konuları tam oturtamadım mesela mat konularını fen bilimlerinden çözdüm ama karekök matım boş onları çözmeden denemeye geçmelimiyim forumdaki ve çevremdeki herkes deneme çözüyo ama ben test kitabı çözmek istiyorum yani ben denemelere son iki ya da üç hafta kala başlasam çok mu geç olur benim gibi olan var mı sizce ne yapmalıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mat geo için başla fen için deneme ben çok tavsiye etmiyorum (biyo hariç )test yardırılabilir ben görüşüm

• Yarın

• OneShotHeadShot kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam dediğiniz gibi yapmayı düşünüyorum matı bu hafta bitirip başlıyacağım denemelere fen denemlerini de son bir iki haftaya bırakıcam biyolojim iyidir ona belki erken başlarım.

• Tek dersi içeren branş denemelerini sürekli çözmeye çalış, sınır yok o konuda. Test kitabı çözer gibi çözebilirsin. Çözümlü denemeler alırsan çok daha iyi olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.