Bu çocuk sadece arkadaşım. sadece arkadaşız. Sabahtan geceye kadar aralıklarla yazışırız. Evde olduğumuz zaman yoğun yazışırız. birbirimize reelsler paylaşırız yani. Dün iki kez şöyle yapmışım. işyerinde ilk önce bir başkasına uğrayıp, sonrasında onun yanındaki arkadaşıma uğrayıp, onlarla konuştum... ve onunla asla muhattap olmadım. Ona göre bunu ilk kez yapmamışım. Devamlı yaparmışım. Ve farkettiği zaman "böyle yapmandan rahatsız oluyorum" diye bahsetmişti... "Niye benle muhattap olmadığını" sorduğu zaman "Senin ne iş yaptığını gördüğüm için ne yapıyorsun diye sormak istemedim" dedim. O ise "konuşulacak ve sorulacak başka bir şey yok muydu" dedi. Ve buna istinaden ""çünkü sana hep "iyi ki varsın" diyenler, "hiç yokmuşsun" gibi davranıyorsa kendi değerini tekrar gözden geçirmelisin"" yazan bir görsel de paylaşmıştı Ona göre bu davranışlarımla onu yok sayıyor ve görmezden geliyormuşum. ve devamında dün iş yerinden de erken çıktım... ve erken çıktığımı bir başkasından öğrendi. "karşıma gelip, ben çıkıyorum görüşürüz demedin... mesajla da ben çıkıyorum demedin" dedi... Bir başkasına söylememin nedeni "servis beni beklemesin" diye idi. Ve o beni yine yanlış anladı. Sonrasında ise "yüzyüze konuşmak istersen her zaman konuşabiliriz, başka işlerim var.. o işlerle meşgul olacağım" diyerek yazışmayı kesti. "mesafeler koydun" dediğim zaman. "hayır, mesafe yok" dedi... bu çocuk sizce detaylarda fazla boğulmuyor mu? ya da ben mi yanlışım? niye bana böyle davranıyor bu? neden mesajlaşmayı bıraktı? |
Her gün yazıştığım erkek arkadaşım benle görüşmeyi kesti!
-
-
Bir sekilde fazla duygusal demek ki. Pek astrolojiye inanmam ama balik burcu mu? Iliski beklentisi icinde de olabilir. Iliski veya duygusal arkadaslik istemiyorsan zorlama bence. Siz bircok erkekten ilgi gordugunuz icin alisik oluyorsunuz ama erkekler arkadaslik sinirlarina pek alisik degil.
Ama iyi bir cocuk gibi, net en azindan. Iliski istemiyorsun ama arkadas olarak da kaybetmek istemiyorsun sanki. Bence bir sans verebilirsin, vermeyeceksen uzme bosver.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PunisherLord -- 15 Ekim 2023; 15:6:18 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eskiden erkekler açardı konuları şimdi kızlar açıyor hadi yine iyisiniz gençler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Açıkça rahatsız olduğu şeyleri belirtmesi iyi bir şey aslında.
Beklentisi mi var bilmiyorum senden ancak şu olabilir; Seni artık samimi bulmuyor davranışlarında.
Her gün sanal ortamda yazışıyor olabilirsiniz ancak gerçek hayatta onu sık sık görmezden geliyorsan bu durumu tutarsız bulup, senin onu ciddiye almadığını düşünüyor olabilir.
Bana kalırsa durum daha çok bundan ibaret.
-
@PunisherLord balık burcu değil. yay burcu. ve burçlara asla inanmaz. saçma bulur. "Neden bebeklerin kalplerinin attığı gün değil de, doğdukları gün burç olarak kabul edilir" diye sorgulamış. Ve benim de fazla ilişki tecrübem yok. ve onu bilerek üzmüyorum. üzmek istemediğimi ona belirttim.
@Mugetsuga bir beklentisi olmadığını söyledi. sadece arkadaşız. sanal ortamda her gün yazışıp, gerçek hayatta sık sık görmezden geldiğim için bana "ekran bağımlısı" olabileceğimi bile söyledi. ve tüm bunları bilerek yapmıyorum ki. kaç kez söyledim onu. "ben böyleyim" dedim. o ise @@"Ben böyleyim" diye bir şey yoktur. "Ben sana karşı böyleyim" diye bir şey vardır.@@ şeklinde cevap vermişti.
-
Burçlarla alakası yok zaten davranışlarınızın. Kişiliklerinize bağlı bir durum bu ve kişilik temelleriniz çok değişkendir. Hatta benzer kişilik tiplerinde bile çok farklılık bulunabilir, sağlıklı ve sağlıksız davranışlar zaten asıl noktayı belirler burada.
Konuya gelirsek, gerçek hayatta neden görmezden geliyorsun onu?
Ya da şöyle sorayım; tamamen mi görmezden geliyorsun yoksa belli aralıklarla diyaloglarınız oluyor ve bazı durumlarda olmuyor (işiniz oluyor, gerekli değildir o an birbirinizi gereksiz meşgul etmemek adına vb.) o sürekli diyalog halinde olmanızı mı bekliyor?
-
Alıntı
metni:Ya da şöyle sorayım; tamamen mi görmezden geliyorsun yoksa belli aralıklarla diyaloglarınız oluyor ve bazı durumlarda olmuyor (işiniz oluyor, gerekli değildir o an birbirinizi gereksiz meşgul etmemek adına vb.) o sürekli diyalog halinde olmanızı mı bekliyor? @Mugetsuga diyor ki "eğer birlikte günlerce sanal ortamda vakit geçiriyorsak... müsait olduğun zaman önceliğin neden ben değilim de, günlerce sanal ortamda vakit geçirmediğin kimseler oluyor" ... çünkü uzaktan başka kimselerle sohbet ettiğimi gördü, fakat onlar benimle konuşmaya çalışıyordu. ben fazla konuşkan birisi değilim.
-
Az da olsa kıskançlık da var sanırım.
Bence oturup güzelce konuşun. Birbirinizden hoşlanıyorsanız da açıkça söyleyin ya da sadece o hoşlanıyorsa o söylesin, sen hoşlanıyorsan sen söyle. Tek taraflı da olabilir, karşılıklı da olabilir buradan bir şey söyleyemiyorum.
Bana kalırsa (en yüksek ihtimal) senden hoşlanıyor ama senin ondan hoşlanıp hoşlanmadığın konusunda tamamen kafası karışmış. Beklentisi olmadığını da bu sebepten söylüyor yani ortada bir belirsizlik var diye düşünüyor.
Kısacası kartlarınızı açık oynayın.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Eskiden erkekler açardı konuları şimdi kızlar açıyor hadi yine iyisiniz gençler
|
Az da olsa kıskançlık da var sanırım. Bence oturup güzelce konuşun. Birbirinizden hoşlanıyorsanız da açıkça söyleyin ya da sadece o hoşlanıyorsa o söylesin, sen hoşlanıyorsan sen söyle. Tek taraflı da olabilir, karşılıklı da olabilir buradan bir şey söyleyemiyorum. Bana kalırsa (en yüksek ihtimal) senden hoşlanıyor ama senin ondan hoşlanıp hoşlanmadığın konusunda tamamen kafası karışmış. Beklentisi olmadığını da bu sebepten söylüyor yani ortada bir belirsizlik var diye düşünüyor. Kısacası kartlarınızı açık oynayın. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X