Şimdi Ara

her iki kazamda da airbaglarin hiçbiri açılmadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 6-7 ay önce aldığım 2013 model kia ceed c.plus aracımla ayrı ayrı 2 defa ağır hasarlı kaza geçirdim iki kazada da önden darbeli ağır hasar oluştu ama malesef araçta 6 mı 8 mi 10mu kaç airbag olduğundan emin değilim ama airbaglerin hiç biri açılmadı kazayı ufak sıyrıklarla atlattık ama allah korusun daha kötü yaralanma veya daha kötüsü ölümlü olabilirdi. artık bu araçta kendimi güvende hissetmiyorum ve bu konuda çok tedirginim. Kia şirketine bu konuda dava açsam sonucu ne olur acaba daha önce bu şekilde bi olay yaşan arkadaşlar vardır. Varsa nasıl bir yol izlemem gerektiği konusunda yardımcı olurlarsa çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoDiyaR -- 23 Ekim 2014; 0:57:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: RoDiyaR

arkadaşlar 6-7 ay önce aldığım 2013 model kia ceed c.plus aracımla ayrı ayrı 2 defa ağır hasarlı kaza geçirdim iki kazada da önden darbeli ağır hasar oluştu ama malesef araçta 6 mı 8 mi 10mu kaç airbag olduğundan emin değilim ama airbaglerin hiç biri açılmadı kazayı ufak sıyrıklarla atlattık ama allah korusun daha kötü yaralanma veya daha kötüsü ölümlü olabilirdi. artık bu araçta kendimi güvende hissetmiyorum ve bu konuda çok tedirginim. Kia şirketine bu konuda dava açsam sonucu ne olur acaba daha önce bu şekilde bi olay yaşan arkadaşlar vardır. Varsa nasıl bir yol izlemem gerektiği konusunda yardımcı olurlarsa çok sevinirim.

Resimler gözükmüyor , en öncelikli soruyu soralım. Her 2 kaza dada emniyet kemeri takılımıydı ?

• Abi sende araba mı sürüyorsun çarpışan araba mı sürüyorsun belli değil.
  • Bana göre Airbag açılmadan sağ salim indiyseniz Airbag açmaya gerek yoktur. Çok hassas bir senaryo aslında bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Bana göre Airbag açılmadan sağ salim indiyseniz Airbag açmaya gerek yoktur. Çok hassas bir senaryo aslında bu.

Galiba airbag açmadığı için aracı perte çıkaramamış bu da onun kuyruk acısı Şimdi kim alır bu arabayı.

Konu sahibi arkadaş mersin-adana yöresine yakınsan benim tanıdığım pertçi cemal var 4000 lira karşılığında aracını perte çıkaracak kazayı yapabilir, pm atarsan vereyim numarasını.
  • Airbag sensörlerinde sorun olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkke -- 23 Ekim 2014; 14:04:34 >
  • Yaw arkadaş burda ciddi ciddi ağır hasarlı kaza geçirdiğimi söylüyorum. Ama görüyorumkğ bu bazı arkadaşlara alay konusu olmuş neyse yinede yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.