Şimdi Ara

her sabah şınav

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • her gün her sabah şınavla başlayınca iyi hissediyorum overtraining olurmu hiç bi ağrı kalmıyor çekebildiğim kadar 1 setle overtrain olunurmu ?

• Hacim alamazsın bence ama güç ve dayanıklılık artışı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

Hacim alamazsın bence ama güç ve dayanıklılık artışı olur.

normal antrenman programıma ekstra olarak yapıyorum da gerileme yaşatır diye korkuyorum ama çektiğim şınav sayısı git gide artıyor bide ben ne kadar güçlüysen o kadar hacimlisin diye düşünüyorum yanlışmı sonuçta kaslar güç sağlar yağlar değil.
  • ben de her gece yatmadan önce şınav çekiyordum. 40+35+30+30 şeklinde. baya da zorluyordum kendimi. ama şimdi bıraktım 3 günde bir falan yapıyorum. doğrusu nasıl olmalı hiç bir fikrim yok. bilen biri aydınlatırsa gerçekten makbule geçer.
  • bende hafatada 5 gün düzenli olarak çekiyorum. dar ve geniş olmak üzere 3 er set yapıyorum 3x15 geniş 3x15 dar yaklaşık 2.5 aydır yapıyorum.dar çekebilmek için şınav barı aldım . çok rahat .. neoldu ,üst göğüs toparlandı doldu. pm den resim atabilirim. ne oldu omuz genişledi ve güç kazandım..tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rendezvouss

bende hafatada 5 gün düzenli olarak çekiyorum. dar ve geniş olmak üzere 3 er set yapıyorum 3x15 geniş 3x15 dar yaklaşık 2.5 aydır yapıyorum.dar çekebilmek için şınav barı aldım . çok rahat .. neoldu ,üst göğüs toparlandı doldu. pm den resim atabilirim. ne oldu omuz genişledi ve güç kazandım..tavsiye ederim.

vg de yapıyor musun?

vg den sonra kasları dinlendirmek gerekiyor. o gün tekrar şınav çekince kasların toparlanmasını engelleyebilir diye düşündüm ama bilmiyorum gerçekten yararlı mı ya da zararı mı olur
  • evde ağırlık çalışıyorum 1 gün dinlenip 1 gün çalışıyorum dinlenme günlerimde bazen şınav çekiyorum arkadan 2 3 tane barfiks çekiyorum sonra yine şınav filan bunları dinlenme günümde yapmanın zararı olurmu yoksa etkisimi olur sizce?
  • 1 setle overtraining olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4hm3t.#

quote:

Orijinalden alıntı: rendezvouss

bende hafatada 5 gün düzenli olarak çekiyorum. dar ve geniş olmak üzere 3 er set yapıyorum 3x15 geniş 3x15 dar yaklaşık 2.5 aydır yapıyorum.dar çekebilmek için şınav barı aldım . çok rahat .. neoldu ,üst göğüs toparlandı doldu. pm den resim atabilirim. ne oldu omuz genişledi ve güç kazandım..tavsiye ederim.

vg de yapıyor musun?

vg den sonra kasları dinlendirmek gerekiyor. o gün tekrar şınav çekince kasların toparlanmasını engelleyebilir diye düşündüm ama bilmiyorum gerçekten yararlı mı ya da zararı mı olur

Vg yapiyorum.salona gidiyorum.ben cok yararini gordum. Sınav barı ile cekmek cok daha iyi dar sınav cekiyorum ust göğüsümü dar sınavla kuvvetlendirdim diyyebilirim. Genis sınavdada omuzu kuvvetlendirdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.