Şimdi Ara

her şeye vaktiniz nasıl yetiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • millete bakıyorum sürekli türkçe denemesi mat denemesi genel deneme vs çözüyorlar hem de normal konu çalışması yapıyorlar, ben konu çalışmaktan diğer şeylere vakit bulamıyorum, oysaki sabahtan akşama kadar çalışıyorum, sorun ne sizce?

• Bu forum gerçekten insanı strese sokuyor. Dikkate almayın.
    Geçen bi 12.sınıf "İntegral bitti tekrara dönüyorum." Demişti. He abi he.. Bitmiştir o konular kesinlikle.

Birisi vardı. Konu çalışmaktan tek bir deneme çözememişti. Konularını bitirip ilk ayt denemesini sınavda olmuştu ve 71 net yapmıştı. Hatırlamıyorum tam kimdi ama açtığı konu duruyor.
  • yukarı

• Hocam az konu çalışıyorlardır büyük ihtimal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu forum gerçekten insanı strese sokuyor. Dikkate almayın.
    Geçen bi 12.sınıf "İntegral bitti tekrara dönüyorum." Demişti. He abi he.. Bitmiştir o konular kesinlikle.

Birisi vardı. Konu çalışmaktan tek bir deneme çözememişti. Konularını bitirip ilk ayt denemesini sınavda olmuştu ve 71 net yapmıştı. Hatırlamıyorum tam kimdi ama açtığı konu duruyor.

• Hocam 1 Bütün deneme çözmek isteseniz 2s15dk , hadi üzerine 1 tane de matematik branş denemesi çözdünüz etti 3s15dk, bir de bunun kontrolü ve hatalı sorulara bakmasını eklerseniz 4s alacaktır. Forumda günde 8-9 saat çalışan çok kişi var birkaç kişi 10u görüyordur. En kötü ihtimalle 6 saat çalışan birisi de 2 saatlik zaman verebiliyor. AYT Biyoloji konuşarını düşünelim. konu çalışmasında 2-3 saatlik çalışmayla Normal insan bir konuyu yarılar, Mega Zekalıysa bir konu bitirir, Ultra Zekalıysa 1 konu bitirip diğerini yarılar, Ümitcan Evleksizse AYT Biyoloji bitirip AYT Matematiği yarılar(şaka şaka onu zaten 8. Sınıftan bitirmiştir). Yani kişinin kapasitesi alınan yol/geçen zaman denklemini belirliyor.

• GhastManTR kullanıcısına yanıt

Branş denemesinin artısı ne? Eskiden yoktu böyle bir şey. Ben onun yerine genel çözüyorum

• Hocam bu yeni nesil olayı TYT Matematiği öyle bir hale getirdi ki matematikten soru yazmak eski sisteme oranla 10 kat zorlaştı. Mübalağa yapmıyorum 10 kat. Bu yüzden iyi kaynak-kötü kaynak ayrımı çok arttı ve fark ederseniz piyasadaki 345-Acil gibi kaynaklarda bile kitabın yarısını eski nesil sorularla dolduruyorlar. Bununla beraber yayınlar kaliteli sorularını daha çok denemelerde kullanmaya başladı ve bu yüzden çalışırken daha verimli hale geldi. Branş denemesine yönelmenin zaman kontrolü vb. gibi birkaç olayı daha var ancak asıl meselenin soru değerinin artması olduğunu düşünüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam branş denemesinin artısı şu mesela genel denemeyi 3 4 5 neyse o kadar günde bir çözersiniz ama ben oturup art arda bi dersin branşını çözebilirim özellikle fende mesela günde 3 fizik 3 kimya 3 biyo az bile çatır çatır çözülüyo 2 günde 50 60 dk da mat atabiliyorsun her gün olursa türkçe de atabiliyorsun zinde tutuyor bilgilerini

• Hocam sonuncusunu bulursanız atın çok merak ettim her şeye vaktiniz nasıl yetiyor? 

• her şeye vaktiniz nasıl yetiyor?

• sahip olunan donanıma ve çalışılan süreye göre değişir bu
  • brosbeforehoes kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/bu-sene-olmayacak-diyenler-derhal-buraya-gelsin--143592948 hocam bunu attığım kaçıncı kişisin bilmiyorum ama var böyle bişi gerçekten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.