Şimdi Ara

Her şeyi bildiğini sanan büyüklerinize nasıl davranıyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ailenizde ki her şeyi ben bilirim tavrında olan ve sizin bilginizi hiçe sayan büyüklerinize karşı nasıl tutum sergiliyorsunuz?

Ben genelde yaşça büyük olduğu için üstüne söz söylemiyorum ama kendi doğru bildiklerimi söylemekten de çekinmiyorum.

Siz ne yapıyorsunuz merak ettim.

• Forum çöktü bu mesajı atınca
  • Ama biz eskiden büyüklerimize bir şey demezdik korkumuzdan. saygı denen bir şey vardı yoksa siz fiyaskomusunuz yeni kuşak olarak ?
  • Başka şeyler düşünüp arada dinlediğimi düşünmesi için kafa sallıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Susup, dinliyorum sadece.
  • Yav he he deyip bırakıyorum
  • Büyüklerinin bilip senin bilmediğin çok şey vardır, zahmet edip biraz dinle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63DBB8E76 -- 15 Nisan 2015; 0:26:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İtiraz etsende kendi dedikleri dogru oldugunu sana kabul ettırmeye calsırlar en iyisi tamam sen biliyorsun demek. Kısa bişey anlatayım ygs -lys döneminde sınavlara gireiyoruz babam da ikide bi fikir söleyip duruyor yok sınavda şöle yap falan filan bi gün kafam attı kaç kez sınava girdim senhayatında kaç sınava girdinde laf edip duruyon dedim sen bana cahil mi dedin dedi bak lafa bak ben öle bişey demişim gibi kendini haklı cıkarcak neyse biraz daha laf etsem iyice tartısma yaratacak susdum eve gelmemizi bekledım.bide aynı şeyleri söleyip durdularmı çok gıcık kapıyorum ama itiraz da edemiyor insan en iyisi susmak sanırsam ama haklı oldukalrıda olmuyor degil.
  • konusuna göre değişir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.