Şimdi Ara

Her şeyi yurtdışı üzerine planlayın (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
4
Favori
10.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kocayaslısıskodunya K kullanıcısına yanıt

en makul olanaklara sahip olduğu doğru zaten ona bir şey dememiş kimse

ama ikiyüzlü olduğu da bir gerçek

kötü bir şey olduğu için demiyorum bu bizde de var, her halk kendisinden olanı savunur

türk ülkeleri olarak biz avrupa kadar kalkınmış olsaydık ve avrupalılar fukara olsaydı biz de avrupalılara aynı gözle bakardık

avrupalıların bir hristiyana ve/veya başka bir avrupalıya karşı davranışlarıyla bir türke karşı davranışları bir değil, bir sürü avrupalı insanla tanışmış birisi olarak söylüyorum bunu

ayrica "srebrenitsayı kim bitirdi" nasıl bir argüman hocam

günler boyu bu katliamlar diğer avrupalıların gözü önünde yapıldı hiçbir müdahele olmadan

sonradan müdahale etmeleri başta etmedikleri gerçeğini haklı çıkarmaz

olay avrupada yaşandığı için olabilir mi hocam  

ayrıca olay avrupa dışında bir yerde yaşanmış olsa bile buna müdahele edecek ilk ülkeler avrupa veya kuzey amerika ülkeleri olur çünkü politikaya olan nüfuzları en fazla olan ülkeler bunlar

• DemirdenLeblebi kullanıcısına yanıt

hocam orası öyle ama bu politikacılarla alakalı bir durum

bunları yapıyorlar ama aynı zamanda kendi ülkelerindeki demografik yapıyı mahvediyorlar, eşitlik özgürlük derken globalist propagandanın dibine vuruyorlar, bizim kadar olmasa da yabancı göçmenleri ülkelerine doldurup suç oranlarını arttırıyorlar, demeye çalıştığım şey asıl ikiyüzlülüğü yapan politikacılar

avrupanın şu durumda gerçekten avrupalılar tarafından yönetildiğini düşünmüyorum (doğu ve güneydoğu avrupa hariç), şizofren komplo teorisyenleri gibi konuşmayı sevmiyorum ama bu bir gerçek ki politikacılarının hepsi globalist bir amaca hizmet ediyorlar

DH baronları olarak dünya siyasetine bu kadar yön verdiğimiz yeter hocam ben derse dönüyorum  

hocam srebrenitsa olayının bununla bir alakası yok

daha ortada birbiriyle savaşan devletler bile yok, yugoslavyanın dağılmasıyla birlikte sırp halkının boşnaklara yaptığı bir katliam bu

tekrar söylüyorum bu olay bi savaş değil bildiğin dümdüz tek taraflı katliam

olay şöyle: sırpların saldırıları üzerine boşnaklar birleşmiş milletler tarafından oluşturulan "sığınma kamplarında" toplanıyorlar, bm askerleri sırpların buraya saldıracağını öğreniyor ve sığınmacıları orada bırakıp kampı boşaltıyorlar, sonra sırplar gelip milletin içinden geçiyor

hatta bu olaydan önce boşnakların silahları BM ülkeleri tarafından toplanıyor "güvenlik" amaçlı

sırplar saldırıları arttırdıklarında silahları geri istediklerinde s*ktiri çekiyor bm ülkeleri

bunun kendi çıkarlarını savunma ile ne alakası var?

• sedatistan kullanıcısına yanıt
    Kurtuluş savaşında şehit düşen dedelerimiz de böyle düşünseydi şuan sedatistan özerk cumhuriyetinde yunan tezeği kokluyor olurduk gibi geldi bana. Sizce?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • pinhani12 P kullanıcısına yanıt

milliyetçi biri değilim ama ben de böyle düşünüyorum

bilmem kaç kuşak önceki dedeleri balkan savaşlarında şehit olmuş birisi olarak bu topraklara sktiri çekip bir daha dönmeme fikri etik olarak doğru gelmiyor, sedat arkadaşımız gibi insanların artık bireycilikten ziyade bencilliğe kapıldığını düşünüyorum

öz gelişim için kesinlikle bir süreliğine yurtdışında yaşanması gerektiğini düşünüyorum ama eninde sonunda buraya dönüp burayı daha iyi bir yer yapmaya çalışmak daha doğru olur

• Vatan toprağı başka be

Üç beş çpulcunun yaptığı hata yüzünden bu ülke için canından fazlasını verenlere saygısızlık yapmam, yapamam. Hepimiz bu ülkenin evlatlarıyız.

Devir değişsin ilk iş zihniyeti değiştirmek. Zihniyet değişirse her şey düzelir sıkıntı yok.
    Cennetten arsa satın alan Avrupalılar bile gelişti Dünya devi oldu. Biz mi olamayacağız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anladın mı espriyi -- 6 Haziran 2022; 23:40:41 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aynen öyle hocam. Şu an Türkiye adeta fetret döneminde denebilir. Bazı kimselerin sesi çok çıkıyor ve bu da ülkeyi, insanları yıpratıyor. Bunların geçici olduğunu ve aydınlığa ulaşacağımızı düşünüyorum

• doldurirfoiçek kullanıcısına yanıt

zaten yurt dışına gidenlerin çoğu vatanını milletini unutmuyor merak etmeyin. sadece daha iyi koşullarda çalışmak için yurt dışına gidiyorlar. tatillerde de geliyorlar buraya ailesine akrabalarına uğruyorlar. hatta son model araba oluyor altlarında çünkü orda arabalar çok daha ucuz. ha bi de kazandıkları dolarları euroları burda çatır çatır yiyorlar hem de hiç zorlanmadan. aylık 3 bin euro bile alsa çarp 17yle o kadar parayla geliyorlar buraya tatilde. para harcamak dışında faydaları yok ama evet haklısın.

( akrabam var yurt dışında ve gözlemlerim bu şekilde )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DB2FFA9A5 -- 6 Haziran 2022; 23:56:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.