< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Her şeyi yurtdışı üzerine planlayın (5. sayfa)
-
-
Hayattan soguduk.Ben gidemem çürümeye devam,gidebilen gitsin.Türklük azinlikta ülkede siğinmaci,siyasal islamci +hdp ekleyince azinliktasiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyHill -- 7 Haziran 2022; 14:27:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hep azınlıktaydık....
-
Yurt dışına gitmek için de para lazım ama bu ülkede para biriktirmek büyük marifet gerçekten.
-
Türkiye'de sağlıklı düşünebilen insanların azınlık olduğunu düşünüyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9D49F2C43 -- 7 Haziran 2022; 18:3:29 >
Ne iş yapıyorlar orada ?
hakaretci bana *bne dedin sen
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benim de kuzenim Hollanda'da 16 yaşında arabası var burada ev yaptırıyorlar havuzlu fln
Bu durum yeni yeni fark ediliyor, ilkel kalmış insanlara eşsiz bir ego pompalaması yapılıyor siyasi arzular uğruna ve sonuç olarak paha biçilemez bir dehşetengiz vahşet, cüretkarlık ortaya çıktı...
Bu kadarını AK kesim bile beklemiyordur, mağara devrinde kalmışlar gelişim sıfır...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Zamanında düzen de farklıydı.
Haneden batırdı, dışarıdan çökmeye çalıştılar, millet de kenetlenip savaştı. Şimdi kime karşı ne savaşı vereceksin?
-
Bir sosyalist ülke olarak çin...
Çok özenilen kuzey ülkeleri hard core capitalist mi mesela? Kimse devlet bedava ekmek dağıtsın demiyor da sermayeye sıfır regülasyon çok mu iyi bir şey? Öyleyse neden avrupa bunu uygulamıyor?
-
Katılıyorum, globalist bir üst amaç olmasa kimse ama kimse nas deyip de %5 faiz vermemek için parasının değerini 1 ayda yarıya düşürmezdi.
Bu en başta söylenen cumaya zorla, kırbaçla insanların götürüldüğü günleri göreceksek varsın öleyim daha iyi, laf olsun diye söylemiyorum.
-
evet çin vikipedi'ye göre 1949'dan beri sosyalist. alibaba firmasına durduk yere el koyma, çok katı politikalar, devleti eleştirememe, zehirlenen, kaza geçiren veya durduk yere ortadan kaybolan muhalifler ve gazeteciler vs vs uzar gider bu liste. hollanda liberalizm sayesinde kısa süre içerisinde büyüdü. amerika da öyle. almanya kapitalizm olmasa bu kadar büyüyemezdi. ben liberteryenizm'i savunmuyorum burada. sadece ağır sosyalist davranışların yanlış bir şey olduğunu anlatmaya çalışıyorum. halk ekmek noktalarında ucuz ekmek satılıyor örneğin. zarar edince vergilerden çıkarıyorlar parasını. elektriği de bazı yerlerde ucuza veriyorlar. otobüsü de bazen ücretsiz yapıyorlar. halkımız fark etmiyor ki bunlar zaten bizim paramız ile yapılan icraatler. ayakta alkışlıyorlar bu davranışları. kılıçdaroğlu şu an her yerin kamulaştırılması, doğuda bazı kesimlere ücretsiz elektrik, ev hanımlarına maaş, fakirlere yardım, daha fazla memur, muhtara yardımcı gibi saçma sosyalist vaatlerde bulunuyor. özellikle memur sayısının azaltılması gerekirken daha fazla memur atamak ne kadar mantıklı ki şu ekonomide? tekrar söylüyorum, liberteryenizmi savunmuyorum. klasik liberalizm ile yönetilmesini istiyorum sadece ülkemizin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
arkadaşlar huzurumuz yok insanlar birbirinden ölümüne nefret ediyor kin kusuyor bi kısım Türk olduğun için nefret kusuyor bir kısım muhafazakar değilsin diye ya da muhafazakarsın diye x partisini destekliyorsun diye y partisine oy attın diye
Bazılarımız belki alıştı ama ben üzerimde bu kadar kini nefreti kaldıramıyorum adama bir şey anlatıyorsun vatan haini diyor ya vatan haini ne demek ya ne kadar ağır bir cümle farkında değiliz yani adam seni topraklarından atılması etkisiz hale getirilmesi biri olarak görüyor
Çok bir şey istemiyoruz yahu 10 bin lira maaş alıp (çoğu beyaz yakalı alamıyor bile) akşam Suriyeli Afgan çetelerin birbirini doğradığı sokaklarda kümes gibi apartman dairesine 4bin lira kira vermek 750bin liraya orta halli sıfır araba alma hayali kurmak istemiyorum tüm yıl köpek gibi çalışıp kendi vatanında 2 hafta tatil yapmak hakkım değil mi haftasonu kız arkadaşımla sosyal aktivitede bulunmak akşam yemek yemek çok mu lüks geliyor kulağa ya da kaliteli kıyafetler giymek bir hobi edinmek hakkımız değil mi bizim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fgh111 -- 7 Haziran 2022; 20:35:48 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Aylık 850 € atıyorum kenara Allah bereket versin.🇩🇪
Almanyada hiçbir zaman bir Almanla vatandaşlık almış başka IRKTAN biri mahkemede adalet önünde eşit değildir.
böyle ırkçılığa maruz kalacağınız ülkelere mi gitmek istiyorsunuz ?
-
Yaklaşık 4.5 sene önce geldim, iyi ki gelmişim dedim. Ne var ki yine de memleketin gündemini takip edip dertlenmeyi ihmal etmiyoruz. Ne de olsa sevdiklerimiz, ailemiz orada..
-
Birşey sormak istiyorum.yurtdışı bankalardan hesap açıp Türkiyeden işlem yapabiliyormuyuz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X