< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Her şeyi yurtdışı üzerine planlayın
-
-
Kesinlikle öyle hafife alınacak bir mesele değil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yurt dişına gitmek istemiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nedengerekli -- 6 Haziran 2022; 15:45:50 >
mazoşist misiniz hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ulkeyi
Suriyelilere afganlara pakilere somalilelere iraklilara nijeryalilara cezayirlilere mi birakalim
Ben ülkenin en geç 3 sene sonra avrupa standartları seviyesine yaklaşacak seviyeye geleceğini düşünüyorum. Evet güleceksiniz ama ben inanıyorum iktidar değişikliği olursa bence gelecekler ülkeyi çok iyi kalkindiracak en geç 2 sene içinde enflasyon tek haneye inecek ülkede hukuk sistemi bağımsız ve adil olacak merkez bankası bağımsız olacak çok güzel şeyler olacak ben buna inanıyorum yurtdışına gidenler geri gelecektir ülkede hukuk gelirse adil olursa yönetenler liyakatli olursa ki olacak ben buna inanıyorum şu an bu çocuk ne boş konuşuyor diyebilirsiniz ama ben bütün inancımla inanıyorum. Türkiye potansiyeli en yüksek olan ülkelerden biri emin olun öyle
hee bırak nolcak ki?
Beni isviçre vatandaşı yapsınlar, canada vatandaşı yapsınlar alsınlar ülkeyi içinden geçsinler bana ne?
80 yıl ömrüm var onuda sağda solda abuk subuk milletleri yola getirmek için harcayamam kimse kusura bakmasın.
Kim bozduysa o düzeltsin başkalarının yaptığı çakallıkların,hataların ceremesini ben çekemem
-
Yurtdışında da çok yüksek maaşlar söz konusu değil. Aldığın maaşların yarısı vergiye gidiyor. Kiralar da çok yüksek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bu ülkeyi de zaten bir avuç Türk kurmadı mı ? Şu an ülkede yaşananlara çok canım sıkılıyor ama düşüncem sizinki gibi.
-
Türkiye diye bir şey mi kaldı hocam ya bize yapmadıkları kalmadı her şeyimizi elimizden aldılar çok pis oyunlar oynanıyor
burdaki kiralar çok ucuz ya evet biz nasıl atladık bunu ayrıca hiç vergi vermiyoruz burda maaşlarımız da oldukça yüksek. yurt dışındakiler kim ki bizi kıskansın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DB2FFA9A5 -- 6 Haziran 2022; 16:39:39 >
Benim buradan gitmek istememin sebebinin %10u ekonomi ise %70 insanların zihniyeti toplum yapısı din gibi şeyler
kalan %20 nedir hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ya burda zengin ya avrupada varandaş, hedeflerim
Ailen, arkadaşların ne olacak? Ülkenin içinden geçilirken onlar zarar gördüğünde umursamayacak mısın?
-
bugün gördüğüm en motive edici yazı yav teşekkürler
bu ülkenin kötüye gittiğini herkes biliyor ama olumlu bakmak gerek her şeye rağmen. bu tarz şeyler bize sadece gerçek dışı hayal kurdurur çünkü dolar 17 tl olmuş ve evin araban bile yoksa nereye nasıl gideceksin ki?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noobodynow -- 6 Haziran 2022; 17:44:14 > -
olumlu bakabiliyorsan ne mutlu hocam sana
Yurt dışı ayrı yazılır bu arada. Sınavda falan çıkacak olursa kaçırmayalım
-
kira olayı doğru fakat vergilerinin karşılığını çok iyi bir şekilde alıyorsun gerek emekliliğinde gerek çocuklarının masreflarında birr yerlerden sana geri geliyor ama türkiyede maalesef durum vahim
-
Birçok sorun var bu ülkede düzelmesi gereken ama her yıl daha da b*ka basıyoruz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
hee bırak nolcak ki? Beni isviçre vatandaşı yapsınlar, canada vatandaşı yapsınlar alsınlar ülkeyi içinden geçsinler bana ne? 80 yıl ömrüm var onuda sağda solda abuk subuk milletleri yola getirmek için harcayamam kimse kusura bakmasın. Kim bozduysa o düzeltsin başkalarının yaptığı çakallıkların,hataların ceremesini ben çekemem |
Benim buradan gitmek istememin sebebinin %10u ekonomi ise %70 insanların zihniyeti toplum yapısı din gibi şeyler
|
Yurt dışı ayrı yazılır bu arada. Sınavda falan çıkacak olursa kaçırmayalım |
mazoşist misiniz hocam
|
Kardeşim biz kendi ülkemizde mülteci olmuşuz zaten. Yabancı ülkede yabancılık çekmem ben. Bu ülkede Türk olmak en büyük zulüm olmuş. Elin suriyelisi burada herşeyi beleş kullanır. Dükkan açar, vergi vermez. Özel hastanede doğum yapar, para vermez. Masrafını devlet karşılar. Okul okur, ücretsiz okur. Mezun olur, Türklerden önce onlara iş verirler. Bizim ülkede yaşar, Avrupa'dan maaş bağlanır. Senden benden vergi toplanır, toplanan vergiler Afganistan'a, Suriye'ye yardım olarak gider.
Sen kavgaya karışsan, mahkemesiydi, hapis hayatıydı uğraşırsın. Onlar adam öldürür, il göç müdürlüğüne teslim edilir, sonra ya salınır ya da sınırdışı edilip, tekrar elini kolunu sallayarak ülkeye geri girer. Onlar ülkesinden kaçar burada askeri kiyafetlerle dolaşır. Senin benim gibi garibanlari da Suriye'ye savaşa yollarlar. Sonra sen ben şehit oluruz, bir de üzerine ülkemizde yaşayan elin suriyelisi sehit olmasaymış, gitmeseymiş diye atar gider yapar. Ülke tamamen bizim psikolojimizi ve bizi yok etmek için tekrardan dizayn edilmiş sanki. Ülkeyi zaten ele geçirmişler. Kendi ülkemizde biz mülteci olmuşuz, haberimiz yok. |
Ailen, arkadaşların ne olacak? Ülkenin içinden geçilirken onlar zarar gördüğünde umursamayacak mısın? |
Ulkeyi
Suriyelilere afganlara pakilere somalilelere iraklilara nijeryalilara cezayirlilere mi birakalim |
burdaki kiralar çok ucuz ya evet biz nasıl atladık bunu ayrıca hiç vergi vermiyoruz burda maaşlarımız da oldukça yüksek. yurt dışındakiler kim ki bizi kıskansın |
Kurtuluş savaşında şehit düşen dedelerimiz de böyle düşünseydi şuan sedatistan özerk cumhuriyetinde yunan tezeği kokluyor olurduk gibi geldi bana. Sizce?
|
Benzer içerikler
- kayseri dershaneler
- tyt 60 net nasıl yapılır
- eyüp boncuk hangi üniversite mezunu
- yks 400 puan kaç bin
- iki noktadan sonra tırnak gelir mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X