Şimdi Ara

Her şeyi yurtdışı üzerine planlayın (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
4
Favori
10.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ya Allah belanı versin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tanımadığı insana önce küfür edip sonra da bela okuyabilen sorunlu bir insansın. allah asıl senin belanı versin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Why Shy kullanıcısına yanıt

Neye adapte olunmuyor mesela örnek verebilir misin?

• trancenden kullanıcısına yanıt

Hayata, kültüre, dile. Yabancılık çekersin. Kendini oraya ait hissedemezsin. Bizim ülkemize gelen Afganlar gibi.

• Odtu kimya mezunu itu kimya mühendisliği yüksek lisansına sahip 4 yıl tecrübesi olan birinin 7500 kazandığını kendi ağzından duydum
    Afedersiniz ama bu adam cehennemin dibi bile kaçar umrunda olmaz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Why Shy

Hayata, kültüre, dile. Yabancılık çekersin. Kendini oraya ait hissedemezsin. Bizim ülkemize gelen Afganlar gibi.

Amerikaya gidin ırk olayı yok

• Buracat kullanıcısına yanıt

Hocam mantıklı olanda, öncelikli ve önemli olan kişisel isteklerin, kişisel beklentiler ve kendi hayatına odaklanmak. Bugün arkadaş, aile diye kendine mazeret yaratırsın, yarın öbür gün o "arkadaşlar" ilk fırsatta kanka ben Almanya'ya, İtalya'ya, İngiltere'ye taşınıyorum der diyemezsin nereye hani arkadaşlık.

Aile ile ilgili de ruh sağlığı veya fiziksel sağlık gibi her hangi bir şeyde bakım, muhtaçlık durum yoksa alım gücün, maddi gücün, birikimin olmadan yılın 365 günü yanlarında olsan ne faydan olur Avrupa'da, Japonya'da, Amerika'da iyi özel gelirler ile tasarruf edebilip arabalara, partilere para gömmek yerine kenara para atabilirsen, sağlık sigortaları ile yeri geldiğinde Allah korusun olası sağlık sorunlarında gerekecek olan tıbbi tedavileri için yüz binlerce doları onları aileni yanına getirtip iyileştirmek için harcamak mı daha etkili ve faydalı olur?

Fakat yurt dışı sadece para odaklı düşünülmemeli. Maddi anlamda insanlar her yerde başarılı olmayabilir bu bir gerçek fakat her hangi bir ülkede kesinlikle para kazanılamaz, başarılı olunamaz bunun için en iyi yer başka bir şu ülkedir doğru değil. Yurt dışına gidip batanda var, Türkiye'ye yurt dışından gelip işini, ticaretini, gelirini büyütebilenlerde var. Para meselesinde azim, hırs, emek kadar şans faktörü de var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 8 Haziran 2022; 19:23:35 >

• TavukMemesi kullanıcısına yanıt

Irk olayından bahseden yok, forumda bir mesaja cevap vermeden önce okuduğunu anlayarak okumanı tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Why Shy

Irk olayından bahseden yok, forumda bir mesaja cevap vermeden önce okuduğunu anlayarak okumanı tavsiye ederim.

tavsiyeni yerim

Ben Yeni Türkiye adıyla yarattıkları yozlaşmış düzene, adaletsiz ortama kendimi ait hissedemiyorum. Batı kültürüne uyum sağlamam çok daha kolay bence. Afganlar; şehir hayatı, medeniyet ve eğitim görmemişler. Kendinizi onlarla bir tutmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikigai -- 8 Haziran 2022; 21:4:56 >
  • ikigai kullanıcısına yanıt

batının almanyadaki türklere bosnada yaşananlara ölen birine mavi gözlüydü demelerinden ders çıkarmadıysan harbi safsınız derim. 

• zotacing kullanıcısına yanıt
    Öyle hocam, sizi forumdan tanıdığım için bir latife yapmak istedim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bu dediklerin herkes için geçerli değil. Bazı kişiler daha kolay uyum sağlar. Zaten Türkiye'de de kendini yabancı hissediyordur v.s

Dil ayrı bir olay. Bilmiyorsan yurtdışında ne işin var zaten.

Eğer Almanya'ya gideceksen hiç yabancılık çekmezsin. Heryer Türk dolu :)

şuan yurtdışına gidebilecek kişiler kalifiyeli elemandır. O yüzden afganlarla karşılaştırman saçma olmuş.

• Afrikada Bangladeşte Nijeryada Karnim Doyuyorsa Kbakmayin benm vatanim orasidir.
    Nerede yasadigimin hangi ülkenin vatandasi oldugumun bir önemi yok Suriyede calisma sartlari iyi olsa orada iyi para kazanip refah seviyem artarsa ozmn Suriye vatandasi olurum.
    Dünya Türkiyeden ibaret degil dogdugu yerde kalip ölmek zorunda deil kimse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 9 Haziran 2022; 10:59:8 >
  • Medeniyet yoksunu afganlar ile Türkleri bir tutanlar olmuş, tam bi' komedi.

• Peter Jones P kullanıcısına yanıt

Bugun tc vatandasligindan cikip Suriye vatandasi olsam emin ol Refah seviyem artmis olur masraflarm ciddi oranda azalmis olr

Ama ne yazikki bu isler oldukca mesakkatli bir ton evrak isteniyor ve bunca ugrasin sonundada Kabul edilmedi damgasi yiyorsunz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 9 Haziran 2022; 11:3:26 >
  • ikigai kullanıcısına yanıt

Ben Katar, İsviçre ve İspanya'da çalıştım.

Silikon vadisinde şartlar çok daha iyi. Kaldı ki birçok şirket oradan ayrılıyor artık. Texas (Austin ve Dallas), Colorado (Boulder, Longmont çevresi), Arizona (Phoenix) ve Florida'ya taşınıyor.

Ben Amerikan şirketine geçsem maaş yerine stock option kovalardım bu saatten sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schavelle -- 9 Haziran 2022; 13:35:51 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.