Şimdi Ara

Her yerde lüks araçlar var millet nasıl alıyor ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
3
Favori
10.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sturmgeist

üniverste öğrencisiyim diyo 60bin lira araç diyo töbe töbe . dicek bişey yok sidik yarışı bu evini satar araba alır adam.

Ben öğrenciyim araba kullanmayı doğan slx'te öğrendim. Arabamı çok seviyordum ama çok yakıyordu benzinliydi. Sonra megane 2 aldı babam dizel motoru görünce kafam çok rahat oldu. Otobüsle bi yere gitsem daha pahalıdır. Ayrıca donanım takıntım da olmadığı için arabam bana ferrari gibi geliyor. Tek sorunum var biraz büyük satıp clio alasım var ama değmez sanırım. 60 bin lira örneğini bilerek verdim. Kimseyle sidik yarıştırmam zaten çalışmadığım için baba parası yiyorum o da kötü bi durum. Doğan slx hiç arıza çıkarmadı kullandığım süre boyunca. Orijinal 80 bin km'de ve hiç tüp takılmamıştı tanıdıktan almıştık ondan sonra anladım arabaya o kadar para verilmemesi gerektiğini. Bana sanayiden çıkamazsın diyorlardı sanayiye bakım dışında hiç uğramadım. Temiz araba bulursam ileride eski bile olsa alırım. Şimdi dayımda manager var 8 bin lira masraf yaptı komple yaptırdı arabayı. O araçta gözüm var satsa hemen alırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Ben de bir S serisi almayı düşünüyorum.

E segmenti harbiden kesmiyor.

Herşeyin hayırlısı.

Ama ben dışarı park ederim.

Artık alışkanlık oldu.

Dostum senin benim gibiler olmasa, forumda renkli kişilik kalmayacak. Eskiden Cihan da vardı ne güzel. Memlekette Her şey siyah beyaz ve dizel olmuş
  • emrebozkurt800 kullanıcısına yanıt
    Sorma hocam.

Cihanair nese kaynagiydi.

Yalniz bir tehlike var.

Bu yeni nesil hic bunlari anlamiyor, her seyi gercek saniyorlar.

Bu arada S serisi harbiden dusunuyorum

150 bandinda bulunuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: iniyesta

Son yıllarda lüks araç sayısındaki patlama ülkemizin kalkınmasından değil,gelir dağılımının en bozuk hale getirilmesinden kaynaklı.

Bilindiği gibi yönetim tarım ve hayvancılığı barbarca katlediyor.büyük arazi ve inşaat şirketleri 17-25 aralık tapelerine yansıdığı üzere hükümetle kolkola şirketler.hedef istanbulun nüfusunu 30 milyon seviyesine çıkarmak, bu süreçte trilyon dolara varan rantın üzerine konmak.

İnşaat arazi işinden pekçok kişiye ve çocuklarına piyangolar vurdu.yolsuzluklar gizli saklı değil aleni biçimde yapılıyor,esenyurt belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu önce işi verip sonra ihale (!) yapıyor ve bunuda kimseyi tamam edaları ile anlatmakta sakınca görmüyor.

O lüks araçların parası belediyelerce ödenen kiralık araçlar olmadığına emin olmayın.

Gıda vurgunu yine çok bilinmeyen bir alan.mersinde yüksek GDO içeren yüzbin tonun üzerinde pirinç ele geçirildi, ancak dosya kapatılmaya çalışılıyor.

Numan Kurtulmuş, süleyman soylu,Yalçın bulut,vb kişilerin önceden dümdüz gittikleri partiye, davet gelince neden balıklama atladığı anlaşılırsa lüks araç satışının neden patladığı da anlaşılır.

+1

•  Her yerde lüks araçlar var millet nasıl alıyor ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben seviyordum çok renkli bir insandı

• quote:

Sorma hocam.

Yalniz bir tehlike var.

150 bandinda bulunuyor.

Süper araba ama arızalar baş gösterdi mi sıkıntı oluyor. Gerçi iyice bakar incelersin sen. 150 bine S iyiymiş. Temiz var mı harbiden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrebozkurt800

Ben seviyordum çok renkli bir insandı

Görüşüyorum kendisi ile, çok iyi bir insan.
    Hocam makam cikmasi almak en mantiklisi.

Mumkunse agir bakimlari gecmis olmali

Motorda sikinti olmaz.

Asil korkutan sanziman ve elektrik sorunlari.

Her ne kadar tam otomatik olsa da arizasi pahaliya patlar.

İnsallah sanayi sorunlari cozmustur

Genelde yeni model gelene kadar kavriyorlar

• quote:

Hocam makam cikmasi almak en mantiklisi.

Mumkunse agir bakimlari gecmis olmali

Motorda sikinti olmaz.

Asil korkutan sanziman ve elektrik sorunlari.

Her ne kadar tam otomatik olsa da arizasi pahaliya patlar.

İnsallah sanayi sorunlari cozmustur

Genelde yeni model gelene kadar kavriyorlar

Dediklerine katılmakla beraber bu tip araçlarda (bunu eski bir e39 kullanıcısı olarak söylüyorum) alırken mutlaka kenarda ciddi yedek akçe, sanayide iyi tanıdıklar ve bol bol zaman olmasını öneriyorum.

Ama dediğin gibi o şanzımanı iyi tanıyan usta çok fazla yok, ciddi de masrafı olabilir.

Sanayide iyi ustalar var ama işte yürek lazım oralarda zaman geçirecek. Ben biraz yaşlandım o işler için

• İzmirde sabah 7:30 da otobana çıkın Çeşmeden, Bornovaya kadar gidin orta şeritten. Sol şerit 200k araçlara ev sahibi yapıyor.

Aynen hocam.

Sanayi zaman yiyor.

Oraya gidicez, yoksa sagda solda malzeme aricaz, gerekirse 3-5 gun birakicaz...vs.

Cok zor is.

O yuzden daha pahali olsa da sifir ve alt sinif arac alanlari anliyorum.

• quote:

Sorma hocam.

Yalniz bir tehlike var.

150 bandinda bulunuyor.

w220 alalım sana.

Her yerde lüks araçlar var millet nasıl alıyor ?

Şuanki yağlı koyungötlü soytarı kasa s serisine bin basar.

Kısaca, Otomobil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Division Bell -- 8 Kasım 2014; 14:05:36 >

• Gözlerim Tacox'u aradı ama bulamadı.
  • benim komşumun 20 dairesi var çin malı 20 liralık telefon kullanır pazardan giyinir toros a biner
  • quote:

Süper araba ama arızalar baş gösterdi mi sıkıntı oluyor. Gerçi iyice bakar incelersin sen. 150 bine S iyiymiş. Temiz var mı harbiden?

150 bine w221 var mı bilemem ama 99 bine şöyle bir yavru var.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-2003-model-mercedes-s-emsalsiz-amg-184750506/detay

Yavrunun seside şu şekilde;

Kıkırdaklıymış V8'in sesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Division Bell -- 8 Kasım 2014; 14:19:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

w220 alalım sana.

Süper araba, ama her gördüğümde Tatlıses geliyor aklıma nedense. Sanırım vurulduğu araba bu idi.
  • Yunanistan krizinden önce ülkede lüks araçtan geçilmiyordu. İngiltere de Fransa da Almanya da olmayan lüks araçlar Yunanistan peynir ekmek gibi satılıyordu. Sonra ne mi oldu? Hökümetimiz Yunanistan a milyarlarca lira hibe etti.
  • quote:

Süper araba, ama her gördüğümde Tatlıses geliyor aklıma nedense. Sanırım vurulduğu araba bu idi.

Vala onu bilmiyorum ama gelmiş geçmiş üretilmiş en iyi "sedan" otomobillerden birisi bence.

Diğeri de E39.

Şimdikilere sedan demeye bin şahit ister. Eciş bücüş sündürülmüş saçma sapan tasarımlar.

Hep bu CLS yüzünden oldu bunlar. İlk o başlattı bu yay formlu sedan araba akımını.

• MERAK ETME KREDİLERLE ALINANLAR EN FAZLA 4 AY GEZİYOR SONRA İCRALIK
    KENDİNE YETEN EN İYİSİ
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.