Esnafım,140 kiloyum. Esnaf olduğumdan mahalleli hep tanır, bilir. Bir müşteri geldi 'kardeşim zayıflaman için sana Harbalife öneriyorum' dedi. Adamıda tanırım eskiden kiloluydu ben gibi. Harbalife önerdiğinde bayağı zayıflamış. Biraz araştırdım normal diyetisyen kadar para alıyorlar(özel). Kafamada yattı..
Sorayım istedim sizlere, nedir ne değildir? Fikri olan var mı yok mu?.. Selametle.
Merhaba arkadaşım.
Herbalife'a bende yeni üye oldum. Ben 185 boy 130 kg ve 27 yaşımdayım. Hedefim 95 kg olmak. Bende çok araştırdım internetten ve kilo veren kişiler ile görüştüm. Hepsi gayet memnun. Adeta yeni bir hayata başlamışlar. İnşallah sen ve ben onlar gibi istediğimiz hayata kavuşuruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Hocam öncelik gayem sağlık ve kilo vermek. Daha doğrusu sağlıklı kilo vermek :) Bazı insanlar kullanıp ideal kilolarına varıp bıraktıklarında çok hızlı bir süreçte kilo aldıklarını söylüyorlar. Yani bir nevi harbalife kullandığında ideal kilona varsan bile yine harbalife kullanmak zorunda kaldıklarını söylüyorlar. O biraz korkuttu beni.
Son durum nedir ? Başladınız mı ? kilo verebildiniz mi ?