Bildirim
Herhangi bir tuşa basınca açılıyor!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bilgisayarını uyku modunda veya bekleme modunda kapatıyor olabilirsin. Yoksa söylediğin imkansız birşey.. -
yok yahu normal kapatıyorum her seferinde de beklemeye almıyorumdur uzun zamandır olan bişey malesef -
o halde pcyi kapatınca power ı da kapatırsan sorun çözülür hem daha sağlıklı olur. -
öyle yapıyorum zaten ama taktım artık uyuzuma gidiyo -
Peki bilgisayarı kapat seçeneklerine baktın mı? Bu secenekleri değiştirmiş olabilir misin? -
o da geldi aklıma ama hem bi değişiklik yapmadım kontrol de ettim en mantıklı açıklama o geldi benim aklıma da ama sonuç yok -
bios ayarlarından düzeltilmesi lazım. "Wake on Keyboard" gibi bişiler bulup kapatmaya çalış. -
bios da klavye veya mouse ile açılma secenegi mevcut.. klavyeden seninn belirleyebileceğin bir şifre ile de açılabiliyor.. menülerde gezinirsen görürsün..eski anakartımda da vardı.. -
leylek26 arkadaşında bahsettiği gibi wake on keyboard,power on keyboard,mouse gibi seçenekler var.Biosta Power kısmında buraya göz atın -
quote:
Orijinalden alıntı: ahkbjk
bios da klavye veya mouse ile açılma secenegi mevcut.. klavyeden seninn belirleyebileceğin bir şifre ile de açılabiliyor.. menülerde gezinirsen görürsün..eski anakartımda da vardı..
arkadaşın dediğini bi dene. -
quote:
Orijinalden alıntı: leylek26
bios ayarlarından düzeltilmesi lazım. "Wake on Keyboard" gibi bişiler bulup kapatmaya çalış.
quote:
Orijinalden alıntı: ay_erdi
leylek26 arkadaşında bahsettiği gibi wake on keyboard,power on keyboard,mouse gibi seçenekler var.Biosta Power kısmında buraya göz atın
quote:
Orijinalden alıntı: MrTrmn
quote:
Orijinalden alıntı: ahkbjk
bios da klavye veya mouse ile açılma secenegi mevcut.. klavyeden seninn belirleyebileceğin bir şifre ile de açılabiliyor.. menülerde gezinirsen görürsün..eski anakartımda da vardı..
arkadaşın dediğini bi dene.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bilgisayar hoparlörü görmüyor
- monitör uyku moduna geçiyor
- twitter harf arama geçmişi silme
- bilinmeyen usb aygıtı (aygıt tanımlayıcısı isteği başarısız oldu)
- mouse tekerleği düzgün çalışmıyor
- laptop menteşe tamiri
- silinen dosyaları geri getirme
- ekran kartı resetleme
- bilgisayardan ses gelmiyor
- secure boot nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X