Şimdi Ara

Herhangi bir tuşa basınca açılıyor!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar, benim sorunum masaüstü bilgisayarım mouse veya klavye farketmez power tuşu da dahil hangi tuşa bassam açılıyor işin içinden çıkamadım bu sorunu nasıl gideririm?
    İyi forumlar...

• Bilgisayarını uyku modunda veya bekleme modunda kapatıyor olabilirsin. Yoksa söylediğin imkansız birşey..
  • yok yahu normal kapatıyorum her seferinde de beklemeye almıyorumdur uzun zamandır olan bişey malesef
  • o halde pcyi kapatınca power ı da kapatırsan sorun çözülür hem daha sağlıklı olur.
  • öyle yapıyorum zaten ama taktım artık uyuzuma gidiyo
  • Peki bilgisayarı kapat seçeneklerine baktın mı? Bu secenekleri değiştirmiş olabilir misin?
  • o da geldi aklıma ama hem bi değişiklik yapmadım kontrol de ettim en mantıklı açıklama o geldi benim aklıma da ama sonuç yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bios ayarlarından düzeltilmesi lazım. "Wake on Keyboard" gibi bişiler bulup kapatmaya çalış.
  • bios da klavye veya mouse ile açılma secenegi mevcut.. klavyeden seninn belirleyebileceğin bir şifre ile de açılabiliyor.. menülerde gezinirsen görürsün..eski anakartımda da vardı..
  • leylek26 arkadaşında bahsettiği gibi wake on keyboard,power on keyboard,mouse gibi seçenekler var.Biosta Power kısmında buraya göz atın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahkbjk

bios da klavye veya mouse ile açılma secenegi mevcut.. klavyeden seninn belirleyebileceğin bir şifre ile de açılabiliyor.. menülerde gezinirsen görürsün..eski anakartımda da vardı..

arkadaşın dediğini bi dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leylek26

bios ayarlarından düzeltilmesi lazım. "Wake on Keyboard" gibi bişiler bulup kapatmaya çalış.

quote:

Orijinalden alıntı: ay_erdi

leylek26 arkadaşında bahsettiği gibi wake on keyboard,power on keyboard,mouse gibi seçenekler var.Biosta Power kısmında buraya göz atın

quote:

Orijinalden alıntı: MrTrmn

quote:

Orijinalden alıntı: ahkbjk

bios da klavye veya mouse ile açılma secenegi mevcut.. klavyeden seninn belirleyebileceğin bir şifre ile de açılabiliyor.. menülerde gezinirsen görürsün..eski anakartımda da vardı..

arkadaşın dediğini bi dene.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.