Bildirim
Herhangi bir tuşa basınca açılıyor!!!
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Bilgisayarını uyku modunda veya bekleme modunda kapatıyor olabilirsin. Yoksa söylediğin imkansız birşey.. -
yok yahu normal kapatıyorum her seferinde de beklemeye almıyorumdur uzun zamandır olan bişey malesef -
o halde pcyi kapatınca power ı da kapatırsan sorun çözülür hem daha sağlıklı olur.
-
öyle yapıyorum zaten ama taktım artık uyuzuma gidiyo -
Peki bilgisayarı kapat seçeneklerine baktın mı? Bu secenekleri değiştirmiş olabilir misin? -
o da geldi aklıma ama hem bi değişiklik yapmadım kontrol de ettim en mantıklı açıklama o geldi benim aklıma da ama sonuç yok -
bios ayarlarından düzeltilmesi lazım. "Wake on Keyboard" gibi bişiler bulup kapatmaya çalış. -
bios da klavye veya mouse ile açılma secenegi mevcut.. klavyeden seninn belirleyebileceğin bir şifre ile de açılabiliyor.. menülerde gezinirsen görürsün..eski anakartımda da vardı.. -
leylek26 arkadaşında bahsettiği gibi wake on keyboard,power on keyboard,mouse gibi seçenekler var.Biosta Power kısmında buraya göz atın -
quote:
Orijinalden alıntı: ahkbjk
bios da klavye veya mouse ile açılma secenegi mevcut.. klavyeden seninn belirleyebileceğin bir şifre ile de açılabiliyor.. menülerde gezinirsen görürsün..eski anakartımda da vardı..
arkadaşın dediğini bi dene. -
quote:
Orijinalden alıntı: leylek26
bios ayarlarından düzeltilmesi lazım. "Wake on Keyboard" gibi bişiler bulup kapatmaya çalış.
quote:
Orijinalden alıntı: ay_erdi
leylek26 arkadaşında bahsettiği gibi wake on keyboard,power on keyboard,mouse gibi seçenekler var.Biosta Power kısmında buraya göz atın
quote:
Orijinalden alıntı: MrTrmn
quote:
Orijinalden alıntı: ahkbjk
bios da klavye veya mouse ile açılma secenegi mevcut.. klavyeden seninn belirleyebileceğin bir şifre ile de açılabiliyor.. menülerde gezinirsen görürsün..eski anakartımda da vardı..
arkadaşın dediğini bi dene.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X