Şimdi Ara

Herkes bir şey diyor| Aile yanı vs dışarı ACİLL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü kafam gerçekten çok karışık..

PDR düşünüyorum şehrimdeki üniversite(Necmettin Erbakan) kesin geliyor fakat Gazi PDR nin de gelme olasılığı yüksek. Sizce PDR gibi bir bölümde universitenin önemi var mı Ankara'ya gitmek yerine Konya'da kalsam ne gibi kayıplarım olur. Çevredeki herkes konyada kal ailenin yanı vs. gibi şeyler söylüyor. Bunları kulak ardı etmek istemiyorum ama objektif olarak değerlendirmelere ihtiyacım var. Psikolojik olarak çökmüş durumdayım. Yardımlarınızı bekliyorum; şimdiden çok teşekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ailenin yaninda rahatsan kal şehrinde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ailenin durumu iyiyse neden üniversite hayatını konya da yaşamak isteyesin ?

• Tek çocuğum evdeki imkanlarım ailemle aram iyi kafama takılan universitenin eğitim kalitesi ve kendimi geliştirmem için hangisinin daha avantajlı olacağı buradaki arkadaşlarım ve hocalar neü yü öneriyor fakat Ankara'nın daha avantajlı olacağıni söylüyor

• klostrogobı K kullanıcısına yanıt
    Ortalama.. Konya da kalırsam rahat olacağım Ankara ya gidersem biraz rezillik çekeceğim

• Üninin önemi yok PDR için ama rezillik çekmek, kendi ayaklarının üstünde durmaya çalışmak bence sana psikolojik açıdan bir şeyler katar,mesleğin gereği empati yeteneğini geliştirir bence yaz git

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Magoalene kullanıcısına yanıt
    O yönden çok haklısınız fakat hiç bir şeyi kafamda oturtamadim Ankara ya gidip mutsuz olmaktan korkuyorum fakat burada öyle bir cekincem yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.