Şimdi Ara

Herkes Çekiyor Anasını Satayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
2
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 120k daki adam 20k ya çekiyor (YGS den bir gün önce uyuyamamıs heyecandan) 80k daki diş hekimliği istiyor 10 15k dan (Yıl boyunca 130 net civarlarındaymıs ama lys de önündekileri gibcekmiş) 90k olmuş İTÜ elektrik istiyor arkadaş (Sınavda ne olduysa yapamamış süre su gibi akıp gitmiş ama tabi LYS de akcak adam öyle bir konusuyor ki İTü zaten cepte ODTÜ bir ihtimal) o zaman 20 30k yapan arkadaşlar hiç LYS ye girmesin zaten onların kazanamayacağı belli oluyor açılan konulara bakılırsa,hepsi 50k ve üstü olanlar tarafından geçilecek.

• kuzenim 5k'dan 18k'ya düştü. başkalarıda 18k'dan 38k'ya düşecek. size kimse düşürmez gibi geliyor çünkü düşüren adam bura gelipte beyler 20k düşürmüşüm olayı anlatıyorum demiyor. 4 yıl boyunca çalışan arkadaşım 49k'da okulumuzun balicisi 47k'da bu kız bu oğlanı geçemezse yazık değil mi? oğlan 3 tane sosyal çözdü diye lys de başarılı olacak demek değil
  • Valla kardeş bende anlamadım herkes cekicek kim dusucek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sipriyalli defter

kuzenim 5k'dan 18k'ya düştü. başkalarıda 18k'dan 38k'ya düşecek. size kimse düşürmez gibi geliyor çünkü düşüren adam bura gelipte beyler 20k düşürmüşüm olayı anlatıyorum demiyor. 4 yıl boyunca çalışan arkadaşım 49k'da okulumuzun balicisi 47k'da bu kız bu oğlanı geçemezse yazık değil mi? oğlan 3 tane sosyal çözdü diye lys de başarılı olacak demek değil
    Mal ne desin adam "100 k oldum bir daha ki sınavda 300 kya çekicem" mi desin ne bekliyorsun insanlar plan yapıyor? Aq rahatsız oluyosan sigigit

• quote:

kuzenim 5k'dan 18k'ya düştü. başkalarıda 18k'dan 38k'ya düşecek. size kimse düşürmez gibi geliyor çünkü düşüren adam bura gelipte beyler 20k düşürmüşüm olayı anlatıyorum demiyor. 4 yıl boyunca çalışan arkadaşım 49k'da okulumuzun balicisi 47k'da bu kız bu oğlanı geçemezse yazık değil mi? oğlan 3 tane sosyal çözdü diye lys de başarılı olacak demek değil

Elbet düşenler olacak ama istisnalar azdır.Toplu bir şekilde 10-20 bin insan birden geriye gitmez ayrıca neden yazık olsun ikisine de eşit süre ve aynı sorular verilmiş bundan sonra daha ne yapılabilir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Escherich

quote:

Elbet düşenler olacak ama istisnalar azdır.Toplu bir şekilde 10-20 bin insan birden geriye gitmez ayrıca neden yazık olsun ikisine de eşit süre ve aynı sorular verilmiş bundan sonra daha ne yapılabilir ?

Alıntıları Göster
    onlardan biri yapacak sende kapak olucaksın

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E84249922

onlardan biri yapacak sende kapak olucaksın

Alıntıları Göster
    hıaamına
     Herkes Çekiyor Anasını Satayım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne satayım???
    12 yıl önce açıldı
    ŞAKA MI BU BE ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rakip eleme cabalari vol bilmem kaç

Cekme o karuyun ahunacskfk

İnsanların hayaliyle oynama hepsi sana çeker sonra

• Virani V kullanıcısına yanıt
    Ulan biraz realist olsunlar olmucak duaya amin demesinler boş boş forumda konu kalabalığı yapıyorlar özellikle birkaç kişiyi takibe aldım çok havalı ve iddialılar lys den sonra forumda olacaklarını sanmıyorum ama.
  • Peki 20 den 10 a cekmek realist mi kanka

• quote:

Orijinalden alıntı: -WOLFIE-

Rakip eleme cabalari vol bilmem kaç

Cekme o karuyun ahunacskfk

İnsanların hayaliyle oynama hepsi sana çeker sonra

Dostum hayalle oynamak değil kesinlikle bu hayallerle yasayani gerçekler ..mis afedersin adam gelip ygs1 130k 15kya çekicem diyor Allah aşkına sen soyle mümkün mu bu.

• Emple kullanıcısına yanıt
    Adam tm ci ise mümkün çünkü ilk 100k nin minimum 60k si mf ci geriye 40k kaliyor e bu adam lys kasinca rab illaki hakkini verecektir 305k dan 70k ya çeken arkadaşım var benim

Mf ci arkadaşlarin işi daha zor allah yardımcıları olsun

• Başkasını bilmem ama kendi yaptığımı bilirim kimisininki sallamadır kimisininki gerçekten şanssızlık ama kimse diyemez ki her çalışana emeğinin hakkını veren bi sınav oldu. Adam sınava kadar trde 30 neti görememiş sınavda 32 net yapmıs ben 2 soru bankası bitirdim dünya kadar deneme çözdüm 1-2y yi standart hale getirdim 22 net geldi bilgiden emekten ziyade şans konuştu sınava olan bize oldu lysden umutluyum bu yüzden ama umutla dönmüyor bu isler orası ayrı

• quote:

Orijinalden alıntı: -WOLFIE-

Adam tm ci ise mümkün çünkü ilk 100k nin minimum 60k si mf ci geriye 40k kaliyor e bu adam lys kasinca rab illaki hakkini verecektir 305k dan 70k ya çeken arkadaşım var benim

Mf ci arkadaşlarin işi daha zor allah yardımcıları olsun

Tmden çekmek daha kolay olsun zaten bir zahmet haksızlık olur yoksa. zaten meslek alanlari dar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pharma.

Peki 20 den 10 a cekmek realist mi kanka

12k yetmiyor muydu sana hocam. bırak 10k ya başkaları çeksin :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxlunch

quote:

yeni avatarını beğenmedim
  • quote:

quote:

12 yeter de obp atar geri o yuzden 81 geliyor :/

Her seyi hesapliyoz kanka :D

• quote:

quote:

quote:

öyle desene :D sen çekersin reis.

@Escherich Harbi mi :/ ya 1 küsür yıl oldu aynı avatar değiştireyim demiştim.Ben de alışamadım henüz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sturmfahrt

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    TM ler istediği yerden istediği yere çeker onlar bizden daha rahat bu konuda.

• Ygs matematiğini çözemeyen adamlar lysde şöyle yapıcam böyle kasıcam demesin bütün sene oturun son 2 ayda havalanın yok öyle bi dünya ( istisnalar hariç,kaydırma ,heyecan v.s)buna bende dahilim ygs mattan bile zar zor 7 net çıkardım lysede apışıp kalıcam

Bu benim düşüncem olmaz demiyorum ama çevremde okadar salak varki ygs den 250 almis tipa gidcem diyor çok fazla umutlanıp hayal kırıklığı yasayan çok olucak.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.