Şimdi Ara

HERKES EŞYASINI VERİP GERİ GELMEYENLERİ BURDAN DİLE GETİRSİN....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk ben başlıyım dedim.boyle bir topiğe ne zmaandır gerek duyuyordum aslında...kısmet bugüneymiş.

aşağıda göreceginiz şahıs 3 aydır gömleğime kondu.kendisi kankam oluyor.burdan ona hodri meydandiyorum KNAKA DE GET YA GÖMLEĞİMİ VER YAAA
    UFAK NOT: KANKA BURASI NERE ONU DA YAZSAYDIN YA...HAKKARI CİLO DAĞI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VİPER_TR -- 30 Mayıs 2006; 9:21:49 >

• bir cnvrs ayakkabıma konuldu 2 hafta once tommyden sapka almıstım ona el konuldu kemerime'de caldılar sonra africadan cuzdan getırmıstı annem ona el koydular allahtan 2 tane vardı 1 tanesini ben kullanıyorum..Baska daha vardırda son 1 ayda gidenler bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cemsh

bir cnvrs ayakkabıma konuldu 2 hafta once tommyden sapka almıstım ona el konuldu kemerime'de caldılar sonra africadan cuzdan getırmıstı annem ona el koydular allahtan 2 tane vardı 1 tanesini ben kullanıyorum..Baska daha vardırda son 1 ayda gidenler bunlar
    quote:

Orjinalden alıntı: Cemsh

bir cnvrs ayakkabıma konuldu 2 hafta once tommyden sapka almıstım ona el konuldu kemerime'de caldılar sonra africadan cuzdan getırmıstı annem ona el koydular allahtan 2 tane vardı 1 tanesini ben kullanıyorum..Baska daha vardırda son 1 ayda gidenler bunlar

EEE EL KOOYAN KİM ARAKDAŞLARIIN MI KANKAN MI

• quote:

Orjinalden alıntı: VİPER_TR

ilk ben başlıyım dedim.boyle bir topiğe ne zmaandır gerek duyuyordum aslında...kısmet bugüneymiş.

aşağıda göreceginiz şahıs 3 aydır gömleğime kondu.kendisi kankam oluyor.burdan ona hodri meydandiyorum KNAKA DE GET YA GÖMLEĞİMİ VER YAAA

KANKA AYIP LAN SANA Bİ GÖMLEĞİN LAFINIMI YAPIYON BENİ BURALARA REKLAM EDİYON

• quote:

Orijinalden alıntı: byxizmir

quote:

Orjinalden alıntı: VİPER_TR

ilk ben başlıyım dedim.boyle bir topiğe ne zmaandır gerek duyuyordum aslında...kısmet bugüneymiş.

KANKA AYIP LAN SANA Bİ GÖMLEĞİN LAFINIMI YAPIYON BENİ BURALARA REKLAM EDİYON
    KİTAPLARIM
    Genelde kime hangi kitabı verdiğimi sıkı takip ederim ama gözden kaçanlar oluyor
    Ve bende artık kimye kitap vermiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: GOYNUCEK

KİTAPLARIM
    Genelde kime hangi kitabı verdiğimi sıkı takip ederim ama gözden kaçanlar oluyor

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: GOYNUCEK

KİTAPLARIM

bizim geometrici meriç hoca geldi aklıma o da sınıfta bundan yakınıodu

• quote:

KİTAPLARIM

Alıntıları Göster
    daha bugün şaka dükkanında aldığım elektrikli tükenmez kalemi aldı bi arkadaş...ama okulda bütün milete yutturdum...

kitaplarda gidio arada...alan aylar sonra getirio...

• quote:

Orijinalden alıntı: elrohir telrunya

daha bugün şaka dükkanında aldığım elektrikli tükenmez kalemi aldı bi arkadaş...ama okulda bütün milete yutturdum...

kitaplarda gidio arada...alan aylar sonra getirio...

Alıntıları Göster
    şikayetçi değilim ama söyliyem
    öğretmenlere giden pilot kalemlerin hadi hesabı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Gürcan34

Alıntıları Göster
    heeey 9 numaradaki melek ablaaa. tuzluk istedin verdik 1ay oldu getir istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fataleagle

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: fataleagle

• quote:

Orijinalden alıntı: byxizmir

quote:

Orjinalden alıntı: fataleagle

Alıntıları Göster
    Bu formun en cok esyası hacılatan kisisi benim sanırım hakediorumm
    aynı cocuga ayrı ayrı ceket verdim.sonra bi gömlek sonra para nese para borcunu ödedi güvendik verdik
    iyi niyetli birisi olsa helal olsun verir yada vermeye calıştıgını bilsem.. yine helal olsun ama insanı enayi yerine koyuyorlar aslında bütün suc bende arkadaşlarından bu konuda güvenilmedigi hakkında duyum aldıgım halde güvendik isallah bu arkadas beni yanıltır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jaws

Bu formun en cok esyası hacılatan kisisi benim sanırım hakediorumm
    aynı cocuga ayrı ayrı ceket verdim.sonra bi gömlek sonra para nese para borcunu ödedi güvendik verdik
    iyi niyetli birisi olsa helal olsun verir yada vermeye calıştıgını bilsem.. yine helal olsun ama insanı enayi yerine koyuyorlar aslında bütün suc bende arkadaşlarından bu konuda güvenilmedigi hakkında duyum aldıgım halde güvendik isallah bu arkadas beni yanıltır.

Alıntıları Göster
    valla ben bizzat el koyduklarımı sölim ark şapka aldı 2 hafta önce aldıı gün 1 gün sonra weriim dedim hala bende
    bide mikrofon varı oda hala bende amaö vericem ikisinde söz

• quote:

Orijinalden alıntı: Gürcan34

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: _WulT_

Genelde
    Vallahi bende sınıfta yoklama alırken kalem istiyorum

Dersten çıkıyorum diğer derse gittiğimde fark ediyorum ama kimden aldığımı unutmuş oluyorum genelde
    Çocukta gelip istemiyor

Ama sınav zamanlarıda benden alınan kalemler gidiyor

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: _WulT_

Genelde
    Vallahi bende sınıfta yoklama alırken kalem istiyorum

Dersten çıkıyorum diğer derse gittiğimde fark ediyorum ama kimden aldığımı unutmuş oluyorum genelde
    Çocukta gelip istemiyor

Ama sınav zamanlarıda benden alınan kalemler gidiyor

Alıntıları Göster
    ne kadar gereksiz bir konu

• quote:

Orijinalden alıntı: Elmedin

ne kadar gereksiz bir konu

Alıntıları Göster
    evet çok gereksiz bir konu ama yinede yazmak istiyorum

kuzenin arkadaşı gözlüğümü çarptı (yıllar yıllar önce - aü ziraat fak. erdoğan hala unutmadım)
    kuzenin çarptıklarını saysam bitmez
    benim kankinin benden ve benim de ondan çarptıklarımı hatırlamıyorum bile kimin işine daha çok yarıyorsa onda kalıyor kısaca (bir nevi ortakçıl yaşam çeşidi oldu artık bizimki)
    bizim eleman çağdaş kızılaya mlz. bırakmaya gittiğimizde abi param yok cebimde dedi bende de bozuk yoktu 20 ytl (o zamanlar 20 milyondu) verdim üstü hala gelmedi
    fırıncı murat'tan yarım dvd player çarptım (ortak almıştık sonra herif abd'ye gitti dvd bende kaldı kehkeh)
    çarpılan ve çarptığım pc parçası çok (ram, modem vs.)

kalem, kitap, çakmak, sigara vs. onları saymakla uğraşmadım üzgünüm

• quote:

Orijinalden alıntı: mustaphaturk

evet çok gereksiz bir konu ama yinede yazmak istiyorum

kuzenin arkadaşı gözlüğümü çarptı (yıllar yıllar önce - aü ziraat fak. erdoğan hala unutmadım)
    kuzenin çarptıklarını saysam bitmez
    benim kankinin benden ve benim de ondan çarptıklarımı hatırlamıyorum bile kimin işine daha çok yarıyorsa onda kalıyor kısaca (bir nevi ortakçıl yaşam çeşidi oldu artık bizimki)
    bizim eleman çağdaş kızılaya mlz. bırakmaya gittiğimizde abi param yok cebimde dedi bende de bozuk yoktu 20 ytl (o zamanlar 20 milyondu) verdim üstü hala gelmedi
    fırıncı murat'tan yarım dvd player çarptım (ortak almıştık sonra herif abd'ye gitti dvd bende kaldı kehkeh)
    çarpılan ve çarptığım pc parçası çok (ram, modem vs.)

kalem, kitap, çakmak, sigara vs. onları saymakla uğraşmadım üzgünüm

Alıntıları Göster
    NakkaSss comboyu garantiye ver dedik 1 ayı geçti hala vermedin.yenisini verdiler diyosun ne zaman vericen.karne günü getir bari sonra seni göremem

• quote:

Orijinalden alıntı: Lèon

NakkaSss comboyu garantiye ver dedik 1 ayı geçti hala vermedin.yenisini verdiler diyosun ne zaman vericen.karne günü getir bari sonra seni göremem

Alıntıları Göster
    Buradan geçen gün bizim eve uğrayan hırsıza seslenmek istiyorum. Kardeşim bisikletimin ön tekerleğini neden çaldın ya getir yerine bırak yada bisikleti komple al götür , hırsızlarda ne yapacağını şaşırdı be

• quote:

Orijinalden alıntı: Snaqe

quote:

KİTAPLARIM

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Tsss_SnaKe

quote:

KİTAPLARIM

EWET EWET KİTAPLARIMMMM.ÖZELLİKLE BURDAN AYŞEYE DUYURUYORUM ERKEKLERİ KULLANMA KLAVUZU ADLI KİTABIMI Bİ ZAHMET GETİRİVERR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pinarymsc -- 31 Mayıs 2006; 14:01:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MMXex

Buradan geçen gün bizim eve uğrayan hırsıza seslenmek istiyorum. Kardeşim bisikletimin ön tekerleğini neden çaldın ya getir yerine bırak yada bisikleti komple al götür , hırsızlarda ne yapacağını şaşırdı be

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: MMXex

• quote:

Orijinalden alıntı: Skyl

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Skyl

quote:

+1

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.