Şimdi Ara

HERKES FİBEROPTİK FATURASINI KONTROL ETSİN!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Superonline 5 gb kotalı fiber optik kullanıcısıydım. mart ayında herhangi bir kota aşımım olmamasına rağmen faturam 29,9 gelmesi gerekirken 39,9 geldi. e-posta ile müşteri hizmetleerine sebebini sordum yaklşaık 1 gb'lık kota aşımı olduğu cevabı geldi ancak peşini bırakmadım ve internet üzerinden müşteri hizmetleri sayfasındaki kota kullanımıma baktım ve herhangi bir kota aşımım olmadığını tespit ederek sayfa görüntüsüyle birlikte gelen cevaba forwardladım.ilgili birime yönlendirildiği cevabı geldi. 2 gün sonra telefonla arayarak yanlışlık olduğunu belirtip özür dilediler ve gelecek ayın faturasından düşüleceğini söylediler ve yapıldı. sizin de şüphelendiğiniz faturalarınız varsa kontrol edin derim

• dikkat etmek gerekir.. Ayak üstü adam kazıklıyorlar... Gelecek ay kontrol et yoksa aynı faturayı tekrar gönderir bunlar
  • Bütün yanlışlıklar tüketici aleyhine olmak zorunda mı acaba?

Faturası olması gerekenden daha düşük gelen oldu mu aranızda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diablo -- 26 Nisan 2010; 1:59:24 >
  • Bütün yanlışlıklar tüketici aleyhine olmak zorunda mı acaba?

Faturası olması gerekenden daha düşük gelen oldu mu aranızda?

Bu dediğin imkansız en azından TÜRKİYE için
  • Farkında olmadan yemişimdir böyle kazık bende, ki zaten her ay 45 gelen faturam geçen ay 61 gelmişti. Sınırsız internetim, fiyatı belli.
    Artık nerden geldiyse..
    Olan bize oluyor..
  • Aralık ayında abone olmuştum ilk 3 ay ücretsiz kullanım verdiler fakat ben 10mbit sınırsız istediğim halde kotalıya geçmişim yada geçirilmişim. Şubat ayına bir fatura geldi kullanım ücreti 0 TL kota aşım ücreti 69 TL Hemen aradım iptal ettiler faturayı
  • SUPER ONLİNE ÇİZGİSİNİN DIŞINA ÇIKTI
  • DAHA DÜN ABONE OLDUM,BUGÜN İPTAL ETMEK İSTİYORUM.

bugün yeni evime gitmiştim boya badana filan.
    1 ay sonra taşınacağım,
    derken kapıya 2 genç geldi süperonline görevlisi.
    neyse fazla uzatmayayım,bana "nisan ayı sonuna kadar bitecek olan bir kampanya var" dediler.
    bu kampanya ilk 3 ay ücretsiz,sonrasında ise aylık 4 gb kotalı 10 Mbyt ...
    ok. dedim
    hemen bağladılar.
    1 ay sonra kullanmaya başlayacağım.
    eve gelince bir inceledim bu şirketi...aman Allahım dehşete düştüm.
    daha 24 saat bile olmadı şu an itibarı ile,ve iptal etmek istiyorum.
    sizden öğrenmek istediğim şu;belli bir süre hakkımız var mı paçayı UCUZ kurtarabileceğim?
    TEŞEKKÜRLER...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.