Nerden başlasam bilmiyorum ama. Bu sene ilk mezun senem. Düzgün başlasam da aile içi birtakım sağlık problemleri yaşandı ve bir süre ev işleri, yemek vs ben uğraştım. Sonra tüm düzenim bozuldu. Yapı olarak zaten çabuk yıkılan biriyim. Bu aya girince benim için ciddi sayılacak şekilde kaygı bozukluğu yaşamaya başladım. Kısacası şuan iyi değilim ve sadece ağlıyorum. Anneme 2. Defa kalmaktan bahsettim, kötü bir şey demedi ama sadece çalışmayı bırakmamamı söyledi haklı olarak. Babamla da konuştuğumda da direkt bırak senden önemli değil ama önce psikolojik destek al tarzı konuştu. Onlar da psikolojik durumumun farkında. Evet psikoloğa gitmeyi gerçekten düşünüyorum gideceğim de zaten. Neyse daha sonra bu yıl sadece tyt sınavına girmeye karar verdim. Seneye sadece ayt girerim dedim ama net olarak tercih süreci nasıl oluyor bilmiyorum. Yani önümde aylar var tytyi 100 üstüne çıkarabilirim diye düşünüyorum ama bu sene tyt yüksek gelirse yine de seneye tytye de girmem mi gerekir hangisi yüksekse onun kullanılması için? Eğer böyleyse formalite olarak seneye de girerim. Ve böyle olunca ilk 100 bursu alınıyor mu arkadaşlar? Umarım açıkça anlatabilmişimdir ve sizin fikirlerinizi öğrenmek istiyorum. Yargılamanızı istemiyorum gerçekten çünkü erteleme ve kaygı problemim senelerdir var. 12. Sınıf da güzel gidiyordum ama sınav tarihi gibi olaylarla yine baş edemedim. Seneye de belki farklı şeyler olacak ama en azından tedavi olacağım. Bir de 20 yaşında üniversiteye başlama durumu da canımı sıkıyor ama ben düzeldikten sonra hiç önemli değil. Daldan dala atladım ama. Düzgün bir şekilde yardımcı olmanızı istiyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim