Şimdi Ara

Herkes iceri ANKET var...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ygs mat sb hangisi daha kaliteli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sera etkisi -- 13 Haziran 2014; 13:30:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• anketi pek begenmedim bilfen yazmissin esen ygs sb yazmamissin.ankettekilerden fem dedim. daha net sonuc istiyorsan diger yayinlardan da secenek ekleyebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasa15li -- 13 Haziran 2014; 20:30:31 >
  • pasa15li kullanıcısına yanıt
    Ben kendi alacagim yayinlri yazdim sadece.onlar icinden secim yapmaniz icin.bu arada bilfeni niye ezikledinki

• Sera etkisi S kullanıcısına yanıt
    Gecen sene bilfen kimya sb 10 almistim hayatimda gördugum en feci kitapti. yanlis cevaplar mi dersin, sacma sapan soru mu dersin yanlis soru mu ararsin bilemedim.cöpe atmistim. keza 9.sinif dil anlatimdan bilfen aldirmisti hocamiz o kitaptan baslayan antipatim vardi zaten.ondan sonra bidaha bilfen alirsam dedim ve almadim.
    gecenlerde de arkadasimin evinde otururken bilfen kimya kitabi gordüm kalin biseydi biraz inceledim bos beles sorulari yine doldurmuslar, arkadasima nasil diye sordum o da biraz çozdum hic begenmedim keske baska kitap alsaydim dedi. istiyorsan al bilfen belki mati farklidir ama bilfen tavsiye etmem

• quote:

Orijinalden alıntı: pasa15li

Gecen sene bilfen kimya sb 10 almistim hayatimda gördugum en feci kitapti. yanlis cevaplar mi dersin, sacma sapan soru mu dersin yanlis soru mu ararsin bilemedim.cöpe atmistim. keza 9.sinif dil anlatimdan bilfen aldirmisti hocamiz o kitaptan baslayan antipatim vardi zaten.ondan sonra bidaha bilfen alirsam dedim ve almadim.
    gecenlerde de arkadasimin evinde otururken bilfen kimya kitabi gordüm kalin biseydi biraz inceledim bos beles sorulari yine doldurmuslar, arkadasima nasil diye sordum o da biraz çozdum hic begenmedim keske baska kitap alsaydim dedi. istiyorsan al bilfen belki mati farklidir ama bilfen tavsiye etmem

Anladim hocam.Her kitap ayni degildir bunuda unutma.ona bakarsan finalin fizik kitabi yanlislarla doli ama diger dersler o kadar kotu degil.

• up

• up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up

• up

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • up

• Güzel bir anket olmuş. Sonuçlar tam isabet olmuş ama birkaç yayın da olabilirdi. Örneğin odtü, sınav, çözüm, körfez vs. Bilfen'in bu kadar destekleyeninin olduğunu görmek şaşırttı. Kitap çok kaliteli ama biraz yeraltı kitabıydı geçen yıl. Bu sene femden ve diğer yayınlardan sıkılanlar kullanılmış anlaşılan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Penguen Gagasi

Güzel bir anket olmuş. Sonuçlar tam isabet olmuş ama birkaç yayın da olabilirdi. Örneğin odtü, sınav, çözüm, körfez vs. Bilfen'in bu kadar destekleyeninin olduğunu görmek şaşırttı. Kitap çok kaliteli ama biraz yeraltı kitabıydı geçen yıl. Bu sene femden ve diğer yayınlardan sıkılanlar kullanılmış anlaşılan.

eyw kardesim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.