Şimdi Ara

Herkes içeri(bilime destek)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ALTTA YAZANLARA YARDIMCI OLAMAZSANIZ BILE UPLASANIZ MAKBULE GEÇER DOSTLARIM.Arkadaşlar ihtiyaçtan belli çalışmaları yapmam gerek ve ekipmanlarım eksik.Bunlardan santifürüj makinesini kendi imkanlarımla yaptım.Besi yerleri için gerekli kimyasalları topluyorum.Boyar maddelerimi ufak ufak ayarlamaya çalışıyorum.Ama gel gelelim mikroskoba ihtiyacım var.100 x lik mikroskop yapma planına sahibim ama bana 400× ve 1000× lazım esasında.Hesaplamalar ve doğru merceklerle olacak gibi.Bilgisi olanlar teknik işlerden anlayanlar ve ucuz fiyata mercek yada fotograf makinesi odağı nasıl bulabileceğimi söyleyenler olursa makbüle geçer
    Not:Kabul edecek lablar var kullanabileceğim ama özgürce çalışma yapacak kadar destek bulamadım.O yüzden bu yola giriştim.Bayağı ilerleme kaydettim.Destekleri esirgemeyin.Tek istediğim yardımcı olacak bilgiler.

• Burda bulamazsin knk
  • Hocam kanımca fotoğraf işiyle uğraşan biri bile bana yardım edebilir.Hatta optik cihaz tamirinden anlayan herhangi biri de.Ya denk gelirse hesabı.Olmadı oturup fizik çalışacağım hesaplar için.
  • Yukarı
  • bilim önemli.
  • Tabi ki hocam.Bu arada up için teşekkürler.
  • gece burdan bisey cikmaz yarin aksam dene
  • up
  • CrystalCacik kullanıcısına yanıt
    Mantıklı hocam bende işin içinden çıkamayınce gece gece buraya geleyim dedim bir muhendis yada tekniker abi denk gelir diye.Saat yalnış harbiden.
  • Bilgim yok bu konuda.Güncelleyeyim bari
  • Bir upta benden
  • Theologist nerde
  • Sahip çıkalım dedeye
  • Up, birisi yardim etsin arkadasa
  • Bu nedir
  • Güncel
  • Up
  • Bilime hep destek tam destek !

Not: Konuyu okumadım
  • Fotoğrafçılık bölümü var orada bazı aktif üyelerden mercekler hakkında fikir alabilirsin.
  • Akşam o bölüme sormayı da bir deneyeyim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.