Şimdi Ara

Herkes kız meselesini yazmış ben de yazayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler okulda bi kız var aynı bölümdeyiz labda aynı grubuz zaten ordan tanıştık 7-8 haftadır deney yapıyoruz aynı zamanda son birkaç haftadır aynı teknik resim dersini aldığımızı farkettik yani haftada 2ye çıktı ve kızla ne zaman konuşsak gülüyoruz kızın resmen gözünün içi gülüyo bu da benim hoşuma gidiyo sürekli benim çok sorgulamamdan şikayet ediyo gülerek ben de gülerek kendimi savunuyorum falan herşey gayet güzelken dün kız bana ismin neydi ya unuttum dedi sizce bunun belli bir amacı var mıydı yoksa cidden bilmiyo mu? Yoklamalara falan adımı yazarken görmüştü daha önce ama bu olay çok moralimi bozdu bütün hevesimi kaçırdı düşüncelerinizi alayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Olabiliyor bazen ya çok muhabbetinin olmadığı kişilerle. 3 aydır aynı yurtta kalıyorum ama pek konuşmadığım için inan ki isimlerini bilmiyorum. Hacı, müdür falan diyorum.

Kız da unutmuştur, doğal.

Ama durup dururken yanına gelip bunu söylediyse kız muhabbet açmaya çalışmış seninle. İlgilenmediysen kızla demek.
  • adını yazarken görmüş de unutmuş kardeşim
    bi özelliğin yok işte
    her şeyi de ayrı yaz lütfen
  • Yaklaşık 3 saat önce bi kızla tanıştım ve şuan ismini hatırlamıyorum. Benim isim hatirlayamama gibi bi sorunum var.

Not: Görsem tanırım :D

• vay koyun

• Tony Stark kullanıcısına yanıt
    Hızlı hızlı yazdım başkan farketmemişim kusura bakma :D

• Unutmuştur ismini cidden. Benim de kendi bölüm derslerimden muhabbetim olup da ismini bilmediğim insanlar var.
  • Beyler bu arada kız o kadar umrumda olan bir kız değil muhabbet olsun diye yazdım :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.