Şimdi Ara

HERKES TOPLANSIN. İŞTE GALERİCİ 'İTİRAFI' Neden Galeriden araç Alınmaz ?; (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
1
Favori
46.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
162 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arabadan fazla anlamayan bi insan olsamda galeriden araba alınmayacağını duydum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MİLLET DİYORKİ ELBET DÜZGÜN ESNAF VARDIR
    ben idda ediyorum %5
    arabayı aldım aldığım gün park cezası yemişler galerici dedi ki ya biz öderiz zabıta yazmış
    3 sene sonra belediyeye işimiz düştü pat ceza karşımıza çıktı neyse
    gittim dükkana yaw işte muhasebeci unutmuştur vs şimdi o muhasebeciyi ara dedim aradı bak dedim böyle böyle ben o park cezasını ödedim senin yapacağın işin anasını avradını dedim bastım küfürü ya abi falan filan
    ulan dedim 100 tl için anasına küfür ettirenden ne olur ki
    o işyerinde çocukluk arkadaşım çalışıyordu arabayı o getirdi benim evime kadar çıkardı parayı verecek derdim para değil sizin 100 tl için attığınız takla yaptığınız 3 kağıt ona kızdım dedim
    yok arkadaş millet 100 tl nin derdine düşmüş siz 20000 tl diyorsunuz adam o paraya anasını satar
  • Bu devirde hala galericiden, araba emlakçıdan, ev alan varsa kendileri kaşınmış derim.
  • Ben hiç karakterli oto galerici görmedim. Karakterli insanlarım oto galeri işi yaptıklarınada şahit olmadım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yanlis hatirlamiyorsam 2010 yilinda 16000 liraya 2006 model bir Renault Modus almistik. Yaklasik 2 sene kullandiktan sonra maalesef ki perte cikti ve bir galeriye 5bin liraya satmak zorunda kaldik. Birkac ay sonrasinda sari sitede oylesine araba bakinirken Modus'un piyasa fiyati ne olmus diye bakayim dedim bizim araci gordum. Galerinin biri 28500 liraya satiyordu ve elbette perte ciktigindan falan bahsetmemisti. su an ayrintilar hafizamda degil maalesef ama lokal boya falan yaziyordu. Ve isin daha da kotu yani araba biz almadan once takla atmis ve sifirdan toplanmis. (bunu aldiktan sonra ogrendik, alim asamasinda sehir disindaydim o yuzden bizimkiler alirken ekspertize falan soktular mi bilmiyorum acikcasi) dusunun durumun vahamiyetini yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dfk24 kullanıcısına yanıt
    Dediğinizde haklısınız ve bu konu videolarda çokça yer buluyor. Linkini bulamadım ama sırf sağlam araçları anlattığı bir video da vardı, orda da neden hep ağır kusurlu araçları paylaştığı anlatışıyordu. Hatta bir videoda başka bir expertizin kusurlu dediği aracın aslında temiz olduğunu anlatıyordu.

Ayrıca aşağıdaki gibi sıradan expertizcilerin kusur bulduğu ama kusur olmayan detayların anlatıldığı videolar da var.

TARCANLAR TUNİNG EKSPERTİZ KOCAELİyoutube
    FABRİKASYON ÇİFT KAT BOYA ,FABRİKALARDA YAPILAN BOYA HATALARI,ONARIMLAR.SIFIR ARACLARDA ÇIKAN BOYA
    https://www.youtube.com/watch?v=JiZ8XiimB6M&app=desktop

TARCANLAR TUNİNG EKSPERTİZ KOCAELİyoutube
    EMNİYET KEMERİNE NEDEN DİRENÇ ATILIR .abone olup diğer videolara göz atın
    https://www.youtube.com/watch?v=bLpfiZgaFpE&app=desktop

• Düzgün esnaf olduğu konusuna katılıyorum fakat düzgün galerici olduğu düşüncesine hiç katılmıyorum.
  • Eski bir mesajım ki 10 yıllık olabilir...

İçinde " Galerici " geçen her konuya yazdığım mesajı aynen kopyalıyorum.....
    Daha önce de yazmıştım yine yazıyorum: Galericiler insan kılığındaki mahluklardır.

Her 10 galericiden 11 evet 11' i ,yani 10 galerici zaten karekter yoksunudur , yeni galerici olacak kişi de karekterden yoksundur.

Yani iyi galerici yoktur "olan da olacak olan da" hepsi aynıdır.... Galericiden araba ALMAM, ALDIRMAM! .ALANA DA her türlü mani olurum.

Kimden/kimlerden araç alınmaz

Gerçek maddeler:

1-) Galericiden , galericinin yanında çalışandan veya daha önce çalışmış olandan araç alınmaz.

2-) Galericiyle sürekli yakın ilişkisi olan ;akrabasından,arkadaşından araç alınmaz.

3-) 2-3 kez el değiştirmiş bir araç ,arada galericinin sahipliğine geçmişse ,o araç alınmaz.

4-) Galericinin her hangi bir şekilde 1-2 saatliğine kullandığı araç alınmaz

5-)Galericiden sıfır araç alınmaz çünkü en az 1-2 km yol yapıp km düşürmüştür, adamların prosdürleri böyle, haklılar bir yerde

6-)........vs diğer maddeleri siz ekleyin.
    .
    .
    .

Ekstrem maddeler:

1-) Galericinin sokağında park eden araçlar alınmaz

2-) Galericinin sokağından geçerken galericinin "-Vay araba temizmiş" dediği araç alınmaz.

3-) Yanlışlıkla da olsa galericiye selam verenin aracı alınmaz.

4-) Galericin o an bulunduğu özel veya yetkili servislerde ki araçlar alınmaz.

5-) Forumda galericileri savunan arkadaşlardan da araç alınmaz(bknz gerçek madde 1-2)

6-) ....vs vs diğer maddeleri siz ekleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deeplord -- 21 Ağustos 2019; 0:12:48 >

• galericiye sormuşlar 2+2 kaç eder diye, alırken mi satarken mi? demiş. kötü arabayı çok düşük fiyata alıp normal fiyata, normal arabayı da düşük alıp yüksek fiyata satarlar, hem alırken hem satarken kazanırlar. masrafları kazandıklarının yanında hiçtir.
  • Galericiler için yazmaya başlasam vakit yetmez ama şunu belirtmek isterim.
    Şase değil ey millet şasi. Bir arkadan çekiş bir de şaşi olayını anlamadı gitti halk.
  • massacrer kullanıcısına yanıt
    şaşi?
  • Galerici akrabam var. arkadaş araba bakıyordu illa kazık yiyeceksen yabancıya gitme dedim gittik galeriye bir araba gösterdi arabayı test ettik konfor iyi de motoru ölü muayene sonucunu bulmuş arkadaş yağ kaçağı falan almaktan vazgeçti. Arkadaşım diye götürüyorum ulan kazzığı sokmak için can atıyorlar. Ha bana yapmışsın ha arkadaşıma yapmışsın. Galerici Yılların dostu Galerici onun babasıyla benim babam yediği içtiği ayrı gitmez dediklerinden Özetle ne hatır ne gönül ne akrabalık aman aman uzak durun. Boya kalınlığı ölçme cihazın yanında olacak
    Galericiden emlakçıdan alıp satmayın
    Malum site ne güne duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancogan

Neden genellersiniz ki bu tarz şeyleri. Bende galericiyim ve gayet dürüst çalışıyorum. Neyse onu söylüyorum. Her mesleğin içinde kötü olanlar var. Ama bu forumda defalarca galerileri ve galericileri karalamak için konular açılıyor ve mesleğimin bu olmasından dolayı açılan konulardan ve söylenen şeylerden ciddi rahatsızlık duyuyorum. Bu durumun genelleştirilmemesi lazım ve illaki içimizde bu işi hakkıyla yapanlar var.
    Hocam vıççırığını çıkardı denir bizim orda
    Millet bezdi artık Galericiden
  • Sahibinden miş gibi ilan veren Galericiler de var.
    5664 e mesaj atıp aracın sahiplik süresini sorgulayabilirsiniz. Kısa süre önce aldıysa galerici olabilir
  • Hiç sanmıyorum içlerinde çürük elmalar olduğu gibi işini dürüstlükle yapan esnaflarda var bu zamanda bence o malum sarı site daha çok atlıyor ayrıca plastik parçaların değişmesi veyahut boyanması çokta sorun olmamalı
  • hadi galericiden araba alınmaz da, bazen o tertemiz arabaları nasıl galerilere satıyor insanlar hayret ediyorum. hiç mi eşin dostun arkadaşın yok be kardeşim?? yazık oluyor o arabalara...
  • galericiler 1 - devremülk satıcıları 2 bunlardan uzak durmak lazım.
    haram para kazanıp kul hakkı yemek marifet değildir.
  • Tarcanlar'ın youtube kanalına girdim. Videoyu izledikten sonra gece gece hepsini seyretme ihtiyacı oluştu. Olay galerici - sahibinden de çıkmış. Kimseye güvenemeyeceğiz belli ki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: pilotaFerrari

Bunlardan haberim yoktu evet. Fakat bu galericinin hile yapabileceği anlamına gelmez. Yapamayacaksa bu işi yapmasın. Yoksa yanan biz yani halk oluyor.
    O doğru, isterse ayda 1 milyon masrafı olsun yine de düzgün ticaret yapmak zorunda. Bu konuda hemfikiriz.

Yalnız bazı sıkıntılı şeylerin çıkış sebebi de alıcılar. Gözümle gördüm 2005 model arabaya tamponda boya var diye vik vik ediyorlar. Kardeşim araba 14 yıldır trafikte. Ne var tamponu sürtüldüyse, farı kırıldıysa, boya rötüşü olduysa. Bu kadar takıntılı olmamak lazım.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.