Şimdi Ara

HERKESE DERS OLSUN GÖZÜNÜ SEVEYİM TELEKOM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TELLCOM Veremediği Hizmetin Bedelini İstiyor!
    Bundan 10 gün önce büyük bir hata yaparak diğer firmanın ADSL hizmetini bırakıp, Tellcom aboneliği yaptım. Gerekçe diğer firmanın son yaptığı kampanyalar sebebi ile ADSL hatlarındaki yoğun durumdan dolayı kalitesiz hizmet aldığımı düşündüm, neticede Tellcom aboneliği gerçekleştirdim.

Abonelik gerçekleştirirken Tellcom ADSL sözleşmesi ellerinde yokmuş, bu yüzden bir imza atmam söz konusu değil. Rezalete bakin, sözleşme yapacak doküman ellerinde yok. Ah kafam, uyansana; bunların işi daha baştan bozuk. Sözleşme olmadan, imza atmadan abonelik gerçekleştiriyorlar yani.

Anlayacağınız ben de birçok Tellcom abonesi gibi şifahen sözle üye oldum ve Tellcom ADSL abonesi olduğumu yeni aldığım Turkcell hatlı cep telefonuma gelen mesajla öğrendim. Müşteri hizmetlerini aradığımda hattımın 4 gb kotalı olarak açıldığını bildirdiler. Şaşırdım çünkü ben limitsiz 1024 bağlantılı aylık 49 YTL'ye internet istediğimi söylemiştim bu da ayrı bir sorun. Neyse bu durumu düzelttiler, limitsiz oldu.

Nihayet interneti kullanmaya başladım. O da ne? Birden internetim kesildi. Modeme baktım ADSL link ışığı sabit canlı bir şekilde yanıyor. Anladım ki bağlantı var. Fakat Tellcom server'ından IP numarası aldığımı belirten ışık yanmıyordu. Kendim bu işi profesyonel derece bildiğim için Tellcom'dan kaynaklandığını anladım.

Müşteri hizmetlerini aradım, durumu ilettim. Klasik cevap, modeminizi reset yapın. Neyse yaptım, 15 gün oldu abone olalı günde 10 defa modem reset ediyorum. Tellcom müşteri hizmetleri beni ismimle tanımaya başladı artık, o kadar çok görüştük ki. Artık buyuruna Ali bey demeye başladılar. Sorunlar devam ediyordu. En son bizde sorun yok modeminizi değiştirin dediler. Ben bunu da yaptım. Sorun hala devam ediyor.

İnternet günde 10 kere kopuyor, bıktım artık. En sonunda abonelik iptali talebinde bulundum. 3 işgünü içersinde iptal edileceğini ve bunun bir bedelinin olduğunu bedelinin 69 YTL olduğunu söylediler. Vermedikleri hizmetin bedelini istediler. Bana hizmet vermediniz ki, kesintisiz internet talebinizi yerine getiremediniz ki benden ne parası istiyorsunuz? Atmadığım imzanın parasını ben ödemem, sizi tüketici haklarına şikâyet edeceğim dedim. telefonu kapattım. Allah aşkına beni bu Tellcom'dan kurtarın. Burada yazılanlar herkese ders olsun.
    Zoraki verilen adsl hizmeti iptal edilmiyor hic bir resmi anlaşma yok
    Tellcom adsl firması tarafından aramızda resmi bir evrak ve sözleşme olmamasına rağmen tarafıma zorla verilmeye devam edilen adsl hizmetinin derhal bitirilmesini bu sorundan dolayı türkcell müşteri hizmetlerni aramamdan kaynaklanan 05303115967 numaralı ali ufuk adına kayıtlı olan cep tell faturasının tellcomm tarafından karşılanmasını talep etmekteyim aksi takdirde yasal yollara başvurağımı acilen bildirir gereğinin yapılmasını saygılarımla arz ederim

BU YAZILANLAR HERKESE DERS OLSUN SAKIN SAKIN TELLCOM VE DİGER ADSL FİRMALARINA ABONELİK YAPAYIM DEMEYİM ÇÜNKÜ HEPSİ TURK TELEKOM ÜZERİNDEN İŞLERİNİ GÖRÜYOR BU YAZDIKLARIMDA ŞİKAYETVAR.COM SİTESİNDE YAYINLANAN BİR YAZIDIR BEN İYİ BİR DERS ALDIM BUNDAN SONRA TELEKOMU KÖTÜLEMİYECEM BETERİN BETERİ VARMİŞ SAYGILARIMLA

• Geçmiş olsun kardeşim, ama TT'de biraz daha cuzi fiyat yapsa kral olcak ya kral...
  • uyarın için saol..geçmiş olsun
  • Tellkom u bilmem ama ben superonline dan alıyorum müşteri hizmetlerinin numarasını bile bilmiyorum yani hiç gerekmiyor bile ve çok memnunum tt net te iken çok fazla olan kopmalarım nerdeyse 1 yıldır olmuyor. Ve aylık 12 ytl kazancım var 2 mbps sınırsız tarifede. Yani hepsini aynı kefeye koymamak lazım. Tellkomun sitesini inceledim kampanyaları bile bi acayip. Yok türcell faturalı hat alın aylık 30 ytl fatura getirtin bilmemkaç ay adsl faturanızdan bilmemkaç lira düşürelim falan gibi saçma sapan bi pazarlama çakallığı peşindeler.
  • gerçekten çok kötü bir durum geçmiş olsun.. zaten bende ttnet dışında başka bir firmadan adsl abonesi olunmasına karşıyım sonuçta hepsi taşeronluk yapıyorlar.. ttnetten hattı alıp sana satıyorlar durum bu.. telcomun iyi olduğu nokta sadece quicknet.. fiberoptik kablolarla sağladığı internet... diğerleri hepsi ttnet in altyapısını kullanıyor.. sözleşme olmadan senden bir hak talep edebileceklerini zannetmiyorum... umarım herşey istediğin gibi olur.. birde mahkeme mahkeme uğraşmak çok can sıkıcı.. Allah kolaylık versin...

bu arada bunları anlatmış olman da gerçekten buradaki insanlar için iyi bir ders oluyor onun için de ayrıca teşekkürler...

• Kardeş geçmiş olsun. Bu internet işini adam akıllı yapan bir firma hiç bir zaman olmayacak galiba Türkiyede.
  • ben bu foruma belki yüzden fazla kere yazdım ve yine yazıyorum arkadaslar ttnet ,smile ,tellcom, superonline ,koc vs.. diger butun firmaların altyapısı turktelekomdan geciyor ya halen siz kendi bünyesindeki bi sirket olan ttnet bırakıp gıdıp baska firmadan aldıgında sanki daha ii bir hizmet mi alacagınızı zannedıyorsunuz tam tersi hatta problem var ilk once turktelekom ekipleri ttnet arızalarına bakıyor daha sonra smile tellcom vs.. firmalarla ırtıbata gecıyor sonuc yine her yerde turktelekom muhtacsın degısen bi sey yk sadece zaman ve para kaybın olur oda sana ders olmus olur:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ne kardeşim heryerde.siyaset
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim anlayamadığım nokta neden aynı alt yapıyı kullandığı halde başka bir firmayla anlaşma yapıyorsunuz. Kablo net deseniz anlayacağım.
  • Valla olmuycak birşey .... gerçekten okuyunca üzüldüm birde kesmek için para istiyolar buna benzer bir olayda ttnette benim basıma gelmişti forumada yazmıstım geçmiş olsun kardesim ... heves edipte birşeyin berbat olması üstüne üstlük sana dahada zararı olması berbat birşey
  • Yahu Bu yemeğin Suyu Zaten Berbat Suyunun Suyu sevdanızıda anlamıyorum

Üst Komşum da da smile var
    ben internete girerken onun hat çalışmayınca müşteri Hizmetleri adı verdikleri fakat resetle abicim den başka hizmet bilmeyenlerin verdiği ilk cevap sizin orada genel bir çalışma var .
    Hayır TT zaten rezil bir servis sağlayıcı siz bu rezillerin önüne bir tane daha rezil firma koyuyorsunuz ki sizi iki defa sevsin.
    Yahu TT olsanız hiç değilse sorununuz düzelmezse TT ye sağlam bir söversin moralin düzelir Lakin gel gör ki elinle gidip smile tellcom vb abonesi olunca adamlara sövemiyorsunda
    Geçmiş olsun
  • TT bendende 12 gündür bağlanmadığım internetiin parasını talep etmekte..kapatırsan vs .vs. parası istemekte...

buna nedersiniz......

imla.....

+Bu konuda bilgi vereyim diğer servis sağlayıcısından hizmet aldığınızda TT un sistemine geçilir hizmet için aktivasyon beklenir bu aşamada TT un elemanları sistemi hazırlar pop noktaları vs.. burda hep hata TT undur TT hiçbir zaman benim hatam var demez..demezde.çünkü Hat TT un elindedir kopmalar aktif olmamalar,hız vs. vs.vs.. TT un sisteminden geçer.Firma problemli hattı TT a bildirir ve görev verir gerisi TT a kalmıştır..

Yukardaki örnekte Kişi bağlanamdığını belirtmiş firma ise hatalı hattı TT a bildirmiştir TT ise her ne hikmettense hatasını düzeltememiş bizde problem yok demiştir( %100) kabak diğer operatörlerin başına patlamıştır...

sonuç olarak kendinizde dediğiniz gibi kopmalar , aktif olamama, yavaşlama,hız vs.vs.vs........ TT un eseridir..

Burada Müşteri hizmetlerinizin kalitesi ve önemi yatmakta gerisi hikaye........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi computeron -- 8 Temmuz 2008; 19:28:47 >

• Bazı arkadaşlar demiş aynı altyapı ve aynı hizmet için niye başka firmalara gidiyorsunuz diye. TT hattı diğer ISS lere satıyor onlarda bize TT sen ttnet abonesisin hattını tamir edelim sen smile abonesisin hattını tamir etmem diyemez. Mecbur edecek. Benim evime gelen hattın kalitesi çok kötüydü tam 3 yıl uğraştım ttnet te iken hattı yeniletemedim hafif bir rüzgar çıksa hat gider gelirdi. Şimdiki şirekete geçtikten sonra TT eve gelen hattaki kabloları değiştirdi. 1 senem dolmak üzere ve aylık 12 yılda ise 144 YTL kardayım şu an. Demekki kazandıkları paradan biraz kısıp aynı hizmet verilebiliyor. Tabiki benim ödediğim paranın büyük kımının yine TT a gittiğinin farkındayım. Ama ben de biraz kendi cebimi düşünüyorum ve ona göre hareket ediyorum.
    Arkadaşın mesajını tekrar okuyunca bişey eklemek istedim. Ben de burdaki TT teknisyenleriyle arkadaş olmuştum nerdeyse (Küçük bir ilçedeyim zaten 4 çalışan teknisyeni var sanırım). Eve gelir gider bişey yapmazlardı şu an var derlerdi o kadar sonra bizzat binaya gidip amirleriyle de konuştum bikaçkez sonra daha yakından ilgilenip santralden bişeyler yaptılar (bilmembişey yanmış demişti şimdi hatırlayamadım değiştirdik artık sorun çıkmaz dediler ve birde eve gelen kabloda topraklama olduğunu söyleyip onları değiştirdiler.) Sizin sorununuz da büyük ihtimal santralinizden olabilir bence hiç dilekçe, arıza kaydı falan uğraşmayın ordaki teknisyenlerin şefine derdinizi yüzyüze anlatın daha etkili olabilir.

• ii de benım bıldıgım senın kullandıgın adsl yıde telekom sağlıyor yuksek hızları tellcom sağlıyor 4096 ya kadar quick net deil diye biliyorum ama tam emin değilim forumda arkadaşlar yazıyordı
  • geçmiş olsun. sözleşme yoksa senden bi hak talep edemezler bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3RS!N

Benim anlayamadığım nokta neden aynı alt yapıyı kullandığı halde başka bir firmayla anlaşma yapıyorsunuz. Kablo net deseniz anlayacağım.

+10000000000000000

alt yapı aynı hata sende tellcom asıl amacı ve kalitesi fiberoptik bağlantı... yoksa adsl hizmeti ttnet ile aynı
  • ya beyler adsl bahane

KABLONET ŞAHANE

1-PARA TÜRKE GİDİYOR

2-TEKNİK EKİPMAN MÜKEMMEL ÇALIŞIYOR

3-BİZİM PİNGİMİZ SİZE 1000 BASIYOR

4-BAĞLANTI HIZIMIZ VAAD EDİLENLE %5 LİK DÜŞÜYOR YAKLAŞIK BENİM 1024 HIZ TETİNDE 1020 GÖRMEM GİBİ

SİZİNKİ 1024 760 LARDAN YUKARI ÇIKAMIYORSUNUZ HIZ TESTLERİNDE

BİZ GENELLİKLE 1024 BAĞLANTIDA İYİ BİR SUNUCUDAN DOSYA İNDİRİRKEN SABİT 120 125 LE

İNDİRRKEN SİZ 110 U ZAR ZOR GÖRÜYORSUNUZ???

YALAN MI???

5-FİYATLARI SİZİN ADSL NİZDEN ÇOK DAHA UCUZ

Ayrıca 2 hafta önce bende adsl abonesiydim oradan biliyorum

Hem 1024 4gb kotalıydım 29 ytl ödüyordum şimdi 1024 kotasız(ve hakikaten 1024 hızında internet)

39 ytl ödüyorum benim gibi kotasız olan 1024 ama adsl obonesi 59 ytl ödüyor 20 lira kârdayım

EKSİSİ YOK MU VAR RUTURIN YOKSA YALNIZCA TEK BİLGİSAYARA BAĞLAYABİLİYORSUN

2.VE DAHA FAZLA BİLGİSAYAR İÇİN ANLAYCAĞINIZ EK PARÇA GEREKİYOR NE YAZIK Kİ......

• imza atmadınsa hiçbir şey alamazlar senden
  • Bir saniye başlığa bi düzeltme getir.. Tellcom' un bu normal adsl tarifesi, quicknet inde böyle sorunlar olacağını sanmıyorum.. İşi tam bilmeyenler quicknet i kafalarında bu başlıkla bitirmesinler..
  • Arkadaşlar ben bunu bilmiyordum turk telekomun alt yapısını kulandıklarını ,yani kendilerine ait bir serverları sistemleri var zannediyordum yanılmışım bunlar aynı mali değişik boyalara boyayıp satıyorlarmiş meğer ben burda yanıldım birde turkcell adı bana güven verdi bu yüzden baliklama daldım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.