Şimdi Ara

HERKESE İNTERNET TT. PROTESTO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HERKESE İNTERNET TT. PROTESTO EYLEMİ planlıyoruz, sizlerinde katkısını bkliyoruz.

http://www.herkeseinternet.tk/

.........

• saçma
    sapan
    işler
    bunlar
  • Evet arkadaşlar, Gözünüzü seviyim imkanı olan katılsın protestoya... Telekom konusunda o kadar çok konuşan eleştiren varki ama şimdiye kadar hiç bir protesto eylemi yapılmamış... (web'den hariç)
  • yok saolun ben almayayım siz yapın ben tatilden döncem ağustosda bakarız
  • Konuyla ilgilenenler için; ekşi sözlükte hesabı olan biri varsa sözlüğe mesaj atarsa çok iyi olur... Bu arada Admin arkadaş sağol...
  • quote:

Orjinalden alıntı: faruk

saçma
    sapan
    işler
    bunlar

umutsuz ve amaçsız değiliz en azından
    internetin önemini biliyoruz
  • Yazılanları ayıplıyorum, böyle koyun gibi davranılırsa daha bizim işimiz çoooook
    Bnm adamlarla zerre kadar işim yok, TT internet hizmetlerinden yararlanmıyorum ama bu protestoya ben de destek veriyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu ülkedeki bacasız!! sanayinin gelişmemesinin en büyük nedenlerinin biri bilgi teknolojilerine yapılmayan yatırımlar, çok çalışıp bişey üretmiyoruz söyleyin teknoloji namına ne üretiyoruz bir disket bile yok
    internet bilgiye ulkaşmanın en iyi yolu , düşünün bir kere elin adamı salak mı çoçuklara pc ,internet yatırımı yapıyolar. neden bizden hiç iyi yazılımcılar&donanım müh. çıkmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m7 -- 11/7/2004 0:54:50 >
  • Arkadaşlar bunlar ortamı germekten başka işe yaramaz bunların sebebi basit telekom özelleştirilecek sabredin yavvv.......
  • ya hepimiz aslında anlaşabileceği konular üzerinde bile anlaşamıyoruz TT'nin fiyat politikasından memnun olan var mı aramızda?
  • quote:

Orjinalden alıntı: rodrigo

Arkadaşlar bunlar ortamı germekten başka işe yaramaz bunların sebebi basit telekom özelleştirilecek sabredin yavvv.......

telekom 10 yıldan fazladır özelleştirilecek,yıllar geçiyo ülke kaybediyor, sürekli engelleniyor demek birileri istemiyor, bu işten karlı çıkanlar var demekküü........

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.