Şimdi Ara

HERMANN HESSE OKUYANLAR VARMI????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merak ettimde!!!!!Busayfalarda adının geçtiğini hiç görmedim.Benim çok değer verdiğim yazarlardan birisidir kendileriÖ

bilmeye cüret et

• gençlik güzel şey adlı kitabını okumuştum gençken ama pek iz bırakmadı gibi sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlahi Morluk

gençlik güzel şey adlı kitabını okumuştum gençken ama pek iz bırakmadı gibi sanki.
    ÖZELLİKLE HESSE'NİN SİDERTASINI OKUMANIZI TAVSİYE EDERİM.YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN TABİ.
    DAHA SONRA 'BONCUK OYUNU GİBİ NOBEL ÖDÜLÜ ALMIŞ OLDOĞU HARİKA BİR KİTABI VAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: siderta

ÖZELLİKLE HESSE'NİN SİDERTASINI OKUMANIZI TAVSİYE EDERİM.YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN TABİ.
    DAHA SONRA 'BONCUK OYUNU GİBİ NOBEL ÖDÜLÜ ALMIŞ OLDOĞU HARİKA BİR KİTABI VAR

Alıntıları Göster
    yokmu yaniiki kişiden başka kimse okumamışmı????????????
    çok üzüldümpekiiiiii adını duyanlar varmı??
    sidertasını bari okuyun inanın pişman olmayacaksınız

• quote:

Alıntıları Göster
    Ben o kitabı kaç zamandır arıyorum, bir türlü bulamıyorum! Ama kararlıyım mutlaka okuyacam!

• quote:

Orijinalden alıntı: delideli

Ben o kitabı kaç zamandır arıyorum, bir türlü bulamıyorum! Ama kararlıyım mutlaka okuyacam!

Alıntıları Göster
    biraz daha yazdığı kitapların türlerini felan açıklasan daha çok ilgi olurdu galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siegfried

biraz daha yazdığı kitapların türlerini felan açıklasan daha çok ilgi olurdu galiba.

Alıntıları Göster
    SIDDHARTHA guzel kitap
  • quote:

Orijinalden alıntı: felsefika

SIDDHARTHA guzel kitap

Alıntıları Göster
    ben Hesse yi Ahmet Altan dan tanıomonun en cok esınlendıgı yazar.bu yuzden gercekten merak edıyorumherkese sevgileeer[

• quote:

Orijinalden alıntı: sevdiyes

ben Hesse yi Ahmet Altan dan tanıomonun en cok esınlendıgı yazar.bu yuzden gercekten merak edıyorumherkese sevgileeer[

Alıntıları Göster
    bende merak ettim şimdi...Bi araştırıyım kitapçılarda :)

• quote:

Orijinalden alıntı: MeTaLCi

bende merak ettim şimdi...Bi araştırıyım kitapçılarda :)

Alıntıları Göster
    ben iki üç yıl önce birkaç kitabını okudum

benim adamım değil

ama sidarta dan çok etkilenen arkadaşlarım var
  • quote:

Orijinalden alıntı: myze

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    okudum okuyorum okcm...mutlu ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: OVERnight

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: OVERnight

inan ki mutlu oluyorum.(nedendiye bi sor)
    neden(sordğunu farzediyorum)
    herman hesse nin bütün kitaplarını okuyorum ama çevremde eşimden başka bu ismi duyan yok.
    aynı şey alev alatlıyada dostoyevski niçtze yada halil cibran
    kimse tanımıyor ,kimse kitap okumuyor çevremde okuduklarımı paylaşabileceğim kimse yok(üzülüyorum)
    gerçek dünyada yok ,sanal da vardır diye buraaya geldim
    teşekürler hepinize

• quote:

quote:

herman hesse nin bütün kitaplarını okuyorum ama çevremde eşimden başka bu ismi duyan yok.
    kimse tanımıyor ,kimse kitap okumuyor çevremde okuduklarımı paylaşabileceğim kimse yok(üzülüyorum)
    teşekürler hepinize

Alıntıları Göster
    gabriel garcie m.in hermann hesseye hayranmis gecen vatanin verdigi bi ekte okudum..sagi duyulck kitaplari kusaktn kusaga aktarilck bi kisilik

• quote:

quote:

teşekürler hepinize

Alıntıları Göster
    gabriel garcie m.in hermann hesseye hayranmis gecen vatanin verdigi bi ekte okudum..sagi duyulck kitaplari kusaktn kusaga aktarilck bi kisilik

bu arada basen dusunuyorumda sidartadaki anlattigi insanlardn ne kadr farklyz amaclarimiz hedeflerimz..biz bukadr calisiyorus ve eminmki yasamimin sonuna geldigimde onlar kadar ic huzura kavusmus olamicm;;mutlu olemicm...ustunde cok konusur yaa..konusallimmii??

• gabriel garcie m.in hermann hesseye hayranmis gecen vatanin verdigi bi ekte okudum..sagi duyulck kitaplari kusaktn kusaga aktarilck bi kisilik

bu arada basen dusunuyorumda sidartadaki anlattigi insanlardn ne kadr farklyz amaclarimiz hedeflerimz..biz bukadr calisiyorus ve eminmki yasamimin sonuna geldigimde onlar kadar ic huzura kavusmus olamicm;;mutlu olemicm...ustunde cok konusur yaa..konusallimmii??

• quote:

Alıntıları Göster
    selam ben hessenin sidartasını okudum ve okuduğum kitaplar içinde çok özel bir yere koydum.özellikle yapabildiği o üç şey inanılmazdı ve aslında tüm başarıların arkasındada o 3 özellik yatıyordu.neler olduğunu yazmayacağım okuyun

• quote:

Orijinalden alıntı: OVERnight

sidartayı huzura kavuşturan bence içinden geldiği gibi hareket etmesi ve kendisine engel olmamasıydı.huzurun anahtarı budur bence ,kendimize engel olmamak

• quote:

Orijinalden alıntı: moreglad

sidartayı huzura kavuşturan bence içinden geldiği gibi hareket etmesi ve kendisine engel olmamasıydı.huzurun anahtarı budur bence ,kendimize engel olmamak

Alıntıları Göster
    teşekkürler Siderta ben niçtz,dostoyevski ile ilgileniorum ama Hesse hiç okumamıştım merak ettim bi araştırıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: julian

teşekkürler Siderta ben niçtz,dostoyevski ile ilgileniorum ama Hesse hiç okumamıştım merak ettim bi araştırıcam

Alıntıları Göster
    6 yıllık internet nick'imle bu siteye üye olan kişiyi merak ediyordum. Buldum sonunda. Üyelik yapamadığım diğer siteleri de sen kapmamışındır umarım :) Hesse'nin biçok kitabını okudum. En çok da bu kitabına hayran kaldım. Bi de Demian etkileşmişti beni. Hesse okuyan ve bayılan çok arakadaşım var emin olabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: siderta_s

6 yıllık internet nick'imle bu siteye üye olan kişiyi merak ediyordum. Buldum sonunda. Üyelik yapamadığım diğer siteleri de sen kapmamışındır umarım :) Hesse'nin biçok kitabını okudum. En çok da bu kitabına hayran kaldım. Bi de Demian etkileşmişti beni. Hesse okuyan ve bayılan çok arakadaşım var emin olabilirsin.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: siderta_s

Yok başka hiçbir siteyi kapmadım ben birtek buralara takılıyorum
    Ben de benden birtane daha olduğunu bilmiyordum,aynı isimde olanlara adaş denir,şimdi biz ne oluyoruz
    Hesse'nin Siderta sı beni en çok etkileyen kitaptı çok severim
    En son Rosalindasını okudum oda beni çok etkiledi hatta sonunda oturup ağladım yaaa(kolay kolay ağlayamamda)Boncuk oyununu okumuşsundur işallah oda çok güzel bir kitap

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.