Şimdi Ara

HERYÖNE SMS GÜNLÜK KISITLAMAYA HAYIRRR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkcell de her yöne 5000 sms hakkım var. Turkcell bunu günlük 167 sms ile sınırlandırmış. Bu turkceli ne ilgilendiriyor günü geliyo 5 tane mesaj yazıyorum günü geliyo günlük 250 mesaj yazmam gerekiyor bu kimseyi ilgilendirmez.

Bana aylık 5000 sms heryöne verdiysen eğer onu ay içerisinde istediğim gibi kullanmalıyım. Bu günlük kısıtlamaya hayırrrr diyorum...............

• evet kısıtlanması kötü ya isteyen bi günde 5 atar isteyen bi günde 200
  • turkcell kalitesi kardeşim doğal bişey. ben terkettiğimden beri hiç değişmemiş
  • bu cinsligi de ilk cikaran vodafondu. Biri digerine bakiyor.
  • SMS üzerinden 5120 karakter bloklarla kitap falan gönderiyordum arkadaşlara. Toplu SMS gönderim uygulaması da yazmıştım, günde bir iki bin gönderiyordum bazen. Sanırım benim gibiler yüzünden yaptılar bunu. Yoksa, neden paketi hemen bitirip, yeni paket alalım istemesinler. :D
  • SMS üzerinden reklam, dolandırıcılık vb. yapanları kısıtlamak için yapıldığı aşikar. Ne kadar başarılı oldukları tartışılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 20 Aralık 2011; 7:57:40 >
  • Yalnız sebep bu mudur bilmiyorum ama son zamanlarda hattıma gelen abuk subuk reklam mesajlari çok azaldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sırf bu yüzden vodafone geçtim iyiki geçmişim sınır yok üstelik sms aldığımda haftasonu konuşma hediye daha ne olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

SMS üzerinden reklam, dolandırıcılık vb. yapanları kısıtlamak için yapıldığı aşikar. Ne kadar başarılı oldukları tartışılır.

Sms üzerinden Dolandırıcılık, reklam gibi olayları engellemek istemeleri gayet normal ama bu durumu bizi mağdur etmeden yapmaları gerekir..

Örneğin bizim gibi bireysel müşterilerin sürekli mesajlaştığı 3-5- yada en fazla 10 kişi vardır. Online işlemlerde bir menü açılsa bu numaraları biz oraya tanımlasak ( en fazla 10 yada 15kişi tanımlanacak) ve desekki ey turkcell kardeş bak bu 10 numara benim sürekli mesajlaştığım kişiler bu kişilerle mesajlaştığımda bana günlük 167 mesaj sınırı filan koyma bu listede olmayanlar için ise 167 sınırını koyabilirsin . :))

Bu durumda hem biz mağdur olmayız hemde turkcell reklam ve dolandırıcılık gibi olayların önüne geçmiş olur :)

Ayrıca fikir hoşuma gitti ben bunu Turkcell e yazayım :))

• quote:

Orijinalden alıntı: doridori85

quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

SMS üzerinden reklam, dolandırıcılık vb. yapanları kısıtlamak için yapıldığı aşikar. Ne kadar başarılı oldukları tartışılır.

Sms üzerinden Dolandırıcılık, reklam gibi olayları engellemek istemeleri gayet normal ama bu durumu bizi mağdur etmeden yapmaları gerekir..

Örneğin bizim gibi bireysel müşterilerin sürekli mesajlaştığı 3-5- yada en fazla 10 kişi vardır. Online işlemlerde bir menü açılsa bu numaraları biz oraya tanımlasak ( en fazla 10 yada 15kişi tanımlanacak) ve desekki ey turkcell kardeş bak bu 10 numara benim sürekli mesajlaştığım kişiler bu kişilerle mesajlaştığımda bana günlük 167 mesaj sınırı filan koyma bu listede olmayanlar için ise 167 sınırını koyabilirsin . :))

Bu durumda hem biz mağdur olmayız hemde turkcell reklam ve dolandırıcılık gibi olayların önüne geçmiş olur :)

Ayrıca fikir hoşuma gitti ben bunu Turkcell e yazayım :))

Değerlendirmeye alınır sonra öyle kalır. Ama bu da istismar edilebilir. O 10-15 numarayı değiştirip değiştirip mesaj kotasını kaldırırlar. Tabi numaraları ayda 1 güncellenebilir yapılırsa bunun da önüne geçilebilir.
    Hatta abartarak yükleme yapılan TL miktarına göre numara hakkı verilebilir. 7 TL için 7, 12 TL için 12, 20 TL için 20 numara gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ruf

Yalnız sebep bu mudur bilmiyorum ama son zamanlarda hattıma gelen abuk subuk reklam mesajlari çok azaldı.

yoğun sms trafiği sistemde yogunluğa sebep olup ulaşılmayan mesajlara sebep oluyor sebep bu;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.