arkadaşlar bugün itibari ile 45 günlük özürlü we özürsüz devamsızlık hakkımı doldurdum we gitsem bile dewamsızlıktan sınıfta kalıcam ancak bi şekilde bu sorunu gecebilirm oda pederin pskiolog arkadaşından heyet raporu olarak yani bu raporu alırsam sınırsız dewamsızlık hakkı doğucak ama bu psikologtan alınacak heyet raporu işi beni ciddi şekişlde korkutuyor yani ilerde karşıma cıkarmı bi işie girerken wea şimdi çewremden bi şekilde tepki alır mıym sizce ne yapmalıyım bi yardımcı olur musnuz?
sınıfta kalmak tabi
Birşey olmaz korkma.
Heyet raporunu öyle rastgele vermiyorlar
@StaeBer rapor işi halloldu yani iş elimin altında ama kullanayım mı yoksa kullanmıyım mı? onu düşünüyor we size soruyorum yani ilerde karşıma cıkar die cidden büyük kaygılarım war
Saçmalama Tabi ki heyet raporu. . .Sınıfta kalmak daha kötü çift dikiş heyet raporu alsan dersin ki devasızlık yaptım Tanıdık doktor vardı rapor aldım tabi alabilirsen bu heyet raporunu öyle kolay vermiyorlar. . .
yani aslında sınıfa kalsım daha kötü fişler millet we o da ilerde karşıma cıkar bana da bu rapor işi az daha mantıklı geliyor
kaçmadım ki birader hiç gitmedim okula hatta bi ara iki hafta hiç gitmedim ard arda
sen okulu kafanda bitirmişsn zaten bari bir sanatı öğrenemeye başla belki zefk alıp yapacağın bir meslek vardır
@ÖLÜM42 yani sence okulu bırakayım mı?
evet
Heyet raporu karşıma çıkarmı diye gelecek kaygısı duymak..
Niye okadar devamsızlık yaptın ki...(Kişisel nedenin varsa karışamam olabilir) Okulda ders dinlemiyosan geyiğine takılsan bile kardı.Hiç yoktan hoca görür derse katılımı var falan vs. kanaat getirebilirdi bi şekilde... Konuya gelirsek , rapor alman ileride karşına çıkabilir.Belli iş yerlerinde sağlık raporu istiyorlar.Bunu göz önünde bulundurman lazım.Alıcağın raporun içeriğini bilemediğim için doğru mu olur yalnız mı bilemiyorum. Sınıfta kalırsan tabiki problem olur.Ama önümüzdeki sene düzenli derslerine girersen geçilmeyecek bişey değil(lise okuduğunu baz alıyorum). Olayın buraya gelmesinde ki kişisel faktörünün sonucu olarak seçimini kalmaktan yana kullanabilirsin , kendine ders çıkarmak istiyorsan. Etik olmasa da heyet raporunu alıp sınıf geçebilirsin.Sonuçta sınıf geçmek güzel bir olay
bence de kararımı sınıf gecemekten yana kullanıcam
Psikoloğun ne yazdığına bağlı Borderline,Bipolar bozukluk,Şizoaffektif bozukluk gibi hastalıkları yazarsa ehliyet alamazsın alsanda el koyulur askere gidemezsin(tabi askeri heyet karşısında ispatlıyacaksın) polis falan olamazsın ama psikolog böyle hastalıklar yazmaz bu durum için hatta yukarıda yazdığım hastalıklara sahip olan kişilere ileride karşısına bir problem çıkmasın diye yazmazken sende olmayan birşeye karşı yukarıdaki hastalıkları yazmaz depresyon gibi günümüzde aşırı derece yaygın olan hastalıkları yazar her duruma karşı psikoloğa sor durumu
@Black Sabbath cok sağol hocam aydınlatıın için
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme