Şimdi Ara

HGS Tam Bir Dolandırıcılık Sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Muhtemelen sizlerde benim gibi çıktığından bu yana kullanmaya mecbur bırakılan HGS kullanıcılarındansınız (KGS den buraya geçenler). Ben her gün işim gereği Beylikdüzü - Güneşli arasında yolculuk yapıyorum ve günde 4 defa gişelerden geçiyorum.
    Önceleri HGS sistemine uzaktan yardım almak için bir web sitesi bulunmuyordu. Verilen yardım numaralarına da görevliler bakmıyordu. Gişelerin yanında bulunan hizmet binalarındaki kişilerde sistemde size ait ne var ne yok göremiyorlar istediğiniz
    konularda size yardımcı olamıyorlardı. Bunun devamında PTT online HGS yükleme işlemini başlattı. Ardından da HGS hizmetleri ve Geçiş İhlal Sorgularını yapabildiğiniz siteler devlet tarafından oluştu. Bir de SMS ile iletişim kurmaya bakiyeniz azaldıysa
    size haber vermeye başladılar. Buraya kadar her şey Türkiye Devlet Politakalarına uygun bir şekildeydi.

Sonra geçiş ihlallerini sorguladığımda bir dönem HGS den bol bol 7,25 en uzun mesafe geçiş ücreti alındığını gördüm. Bu işlem yaklaşık 90 adetti. Yani normal tarifeye göre benden 490 TL fazla para almışlardı. Bir de 75 TL lik cezalar vardı ki onlar kesinlikle ve
    kesinlikle HGS olmadan geçtiğimi savunulan ve bir hafta içinde ödemediğimi söyledikleri geçişlerdi.

Önce bunun neden kaynakladığını bulmaya çalıştım ; Nedeni şu Avcılar'dan 5. girişten girdiğimde Yeşil ışık yanıyor ve Güneşlide çıkışlardan bir sorun olmadığını gördüm. Ardından 6. gişeden Avcılardan girdim ve Güneşlide 7,25 en uzun mesafe ile karşılaştım.
    Güneşliden giriş yaptığım sanıyorum 9 veya 10. gişede yeşil ışık hiç yanmıyor ve Acvılarda da hangi gişe olursa olsun 7,25 hesaba yansıyor.

Güneşlide bulunan merkezden bir email adresi verdiler. Kayıtların düzeltilmesi için bu email adresine mail atmam gerektiğini ve 1 hafta içinde ilgili düzenlemelerin yapılacağını belirttiler. Bütün işlemleri tek tek bir word dosyasında topladım ve yazıcıdan çıkardım. Islak imza ve adım soyadım tekrar taratıp pdf belgesi olarak hgs@kgm.gov.tr mail adresine gönderdim. Söyledikleri gibi 1 hafta içinde 490 TL para iademi HGS içine yaptılar. HGS içinde bulunan 100 TL ile birlikte 590 TL harca harca bitmez bir bakiyem oluştu. Nereye gitsem şaşırdım doğrusu. =)

Gelelim şu HGS olmadan geçtiniz dedikleri geçişlere. Köprünün girişinde bir kontrol merkezi var bilirsiniz beni oraya yönlendirdiler bunun için. HGS de bol bol para var nasıl olsa gider köprüden döner gelirim =) Gittim merkeze yaklaşık 3 saatlik bir beklemenin ardından sağolsunlar ilgili günlerde yaptığım geçişlerin kayıtlarını tek tek çıkardılar. Bir de ne görsünler ki bazı kayıtlardaki araçlar benim plakama ait olmayan araçlar. Bazılarında da gerçekten ben varım ancak CAMDA KOCAMAN HGS var. =) hemen ilgili düzenlemeleri yapacaklarını söylediler ve bu durumda 3. gün içinde düzeltildi.

Ben bu durum için yaklaşık 1 ay uğraştım, bir dünya insanla konuştum ve nasıl bir vakit kaybı yarattılar bana. Hala da HGS içinde para var. Gişelerden geçişte 30km hız limiti var ya... Bence bunun nedeni 30km geç ki senden ne çektiğimizi gör =) artık 5km hızla geçiyorum geçerken de telefonumla resim çekiyorum.

Artık devamlı kontrolüm altında ve sürekli bu hgs@kgm.gov.tr mail adresine düzenleme yolluyorum. Bildiğiniz bir HGS çalışanı gibi kendi kayıtlarımı gişelerde çalışmayan cihazlar yüzünden tutmak zorundayım. Bu hafta 3 geçiş ihlali konusu daha yaşadım ve az önce ihllal raporlarımı almak içinhttps://hgsmusteri.ptt.gov.tr adresine girdim. Sistem o kadar güzel ki plakayı yazıyorum resimdeki karakterleri giriyorum ama sisteme ulaşmıyor. Bir de sistemden 500 hatası alıyorum. Kabiliyetsiz yazılımcıları bir de kodları açık bırakmış. Ekran görüntüsü dillere destan.

Benden herkese buradan tavsiye. HGS bir dolandırıcılık ürünüdür. Bu ürünü kullanan herkes yaptığı tüm ihlalleri takip etmekten ve sisteme bildirmekten sorumludur. Aksi takdirde kesinlikle ve kesinlikle gerekli düzenlemeler otomatik olarak yapılmamakta ve kesinlikle size bilgi verilmemektedir. Bir gün evinize bu konuda birileri hacize gelmesin diye takibinizi yapmanızı önemle rica eder, tüm donanım haber okuyucularını buradan bilgilendirmek isterim.

saygı ve sevgilerimle.
     HGS Tam Bir Dolandırıcılık Sistemi HGS Tam Bir Dolandırıcılık Sistemi

• İnternet explorer ile deneyin hata düzeliyor bende geçen öyle giriş yapmıştım bende kocaelinden ankaraya gittim adamlar kocaelinde okuyamamış ankaradan çıkışı okumuş 15 TL kesmişlerdi.Düzeltttirmenin bi yolu varmı acaba.
  • Resmi soygun bu olsa gerek
  • Birilerinin cebini doldurmak için yine halkın cebini boşalttılar. HGS'nin başka bir açıklaması yok. Mademki tek bir sisteme geçilecek o zaman herkes OGS'ye geçsin. OGS şu an en stabil çalışan sistemdir.
  • BaRoN55 kullanıcısına yanıt
    Söylediğim mail adresine işleminizin ekran görüntüsünü mail atarak dezeltebilir paranızı iade alabilirsiniz.
  • Bilgilendirme için teşekkürler.
    Altyapı tam oturtulmadan yapılan her sistem böyle sıkıntılı oluyor. Tabi bunun zararını da bizler görüyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araba durdugu yerde yatıyor hgs günden güne azalıyor ne iş bu 4 tl varken 25 attım bi ay içinde 18 tl düştü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: clopin

Araba durdugu yerde yatıyor hgs günden güne azalıyor ne iş bu 4 tl varken 25 attım bi ay içinde 18 tl düştü

Yılbaşı geliyor, hediye saatler alınacak...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.