Şimdi Ara

hgs ve ogs ile ilgili net bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aracımda hgs ve ogs ikiside olsa ve iki sisteminde kurulu olduğu bir gişeden geçmek zorunda kalsam iki keremi ödeme yapmış olurum.Mutlaka benim gibi ikisinide kullanmak zorunda bırakılanlar olmuştur.İki keremi ödemiş olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhankara -- 9 Haziran 2013; 11:34:22 >

• Hayır. İkisininde farklı tespit sistemleri olduğundan hangi gişeden geçerseniz ondan düşer ücret.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bir kere yanlışlıkla hgs den girdim çıkışta ogs den çıktım aldı buna ne demeli
  • Bununla ilgili geçen hafta bir değişiklik yapıldı. Eskiden HGS'den girip OGS'den veya OGS'den girip HGS'den çıkanlar kamera kayıtlarına bakarak düzeltiliyor ve kaçak geçiş cezası yazılmıyordu.
    Yeni düzenlemeye göre HGS'den girip OGS'den veya OGS'den girip HGS'den çıkanlar kaçak geçiş yapmış sayılacaklar. Yani herkes kendine ait yerden girip kendine ait yerden çıkacak.
    Aman dikkat....
  • druc kullanıcısına yanıt
    OGS ve HGS ikiside araçta ise ve bazı gişeler (Tek gişede OGS HGS var) Bu gişeden geçerse, Hem OGS okur Hem HGS bu durumda ikiside para düşer mi olarak sorulmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: åziz

OGS ve HGS ikiside araçta ise ve bazı gişeler (Tek gişede OGS HGS var) Bu gişeden geçerse, Hem OGS okur Hem HGS bu durumda ikiside para düşer mi olarak sorulmuş.

evet buna cevap gelmedi hgs mail attım bu konu net değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.