Şimdi Ara

Hgs'yi Nereye Yapıştırmalıyım? SS'li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
8.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Günaydın arkadaşlar , dün Hgs aldım bugün araca yapıştırmayı düşünüyorum ancak bir türlü karar veremedim. Üstteki siyahlı alana mı yapıştırayım aynının cama tutunduğu plastiğin altında kalacak şekilde mi ? Camdaki siyahlıklar herhangi bir etki eder mi geçişlerde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut12344 -- 18 Mayıs 2013; 9:55:13 >

• siyahli alanda bnmki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Norpitiyan

siyahli alanda bnmki

bir sıkıntı yarattı mı geçişlerde bu zamana kadaR?
  • Ön camın dikiz ayna arkasında kalan kısmına yapıştırın diyor ama kullanım kılavuzunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut12344

Günaydın arkadaşlar , dün Hgs aldım bugün araca yapıştırmayı düşünüyorum ancak bir türlü karar veremedim. Üstteki siyahlı alana mı yapıştırayım aynının cama tutunduğu plastiğin altında kalacak şekilde mi ? Camdaki siyahlıklar herhangi bir etki eder mi geçişlerde?

Benim arabada o siyan yerin tam 5 cm altında. Geçişlerde sorun yaşamadım hiç. 30 - 40 km'ler arasında geçiyorum.

• Siyah alan. Ben demiyorum, HGS'nin internet sitesi öyle diyor.
  •  Hgs'yi Nereye Yapıştırmalıyım? SS'li
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benm araçta o siyah bölgeye takılı..
  • Siyah alana yapistiracaksiniz. Aksi takdirde caminiz atermikse, bir okudu blt okumadi diye konu acarsiniz foruma

• quote:

Orijinalden alıntı: Runaway 

O aciklama yetersiz, siyah noktali alan ve atermik camla ilgili bilgi yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker67

Siyah alana yapistiracaksiniz. Aksi takdirde caminiz atermikse, bir okudu blt okumadi diye konu acarsiniz foruma

Bunu yapıştırmasak ne olur ki sonuçta okunmadığı taktirde plakanız sorgulanarak hesabınızdan düşülecek diyorlar
  • HGS ana konusunda, yanlış hatırlamıyorsam 10 defa o şekilde geçişten sonra cezalı almaya başlıyorlar diye bir bilgi vardı. Ayrıca sorgulama, hesaptan duşme gibi şeylerde bir aksilik olursa ki burada her şey mumkun uğraşıp durursunuz.

En guzeli bankadan otomatik ödemeli bir kart alıp camda siyah noktalı alana yapıştırmak ve tum bu soruları geride bırakarak yola devam etmek. Ben de ilk başta cama bir şey yapıştırmak istemiyordum ama şimdi unuttum bile...
  • Ben aynaya baktığımda görmeyeceğim şekilde tam siyah kısmın bitimine cama yapıştırdım. Şuana kadar da hiç okumadığı olmadı. Siz de aynaya bakın ve görmeyeceğiniz şekilde yapışıtırn tam ortaya. Bence siyah kısım belki bir nebze sorun çıkartabilir.
  • Güneşlik kısmının bitişinden itibaren sıfırlayarak orta tarafa takın.
  • Siyah alana yapıştırmalısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Ben aynaya baktığımda görmeyeceğim şekilde tam siyah kısmın bitimine cama yapıştırdım. Şuana kadar da hiç okumadığı olmadı. Siz de aynaya bakın ve görmeyeceğiniz şekilde yapışıtırn tam ortaya. Bence siyah kısım belki bir nebze sorun çıkartabilir.

Arkadaşım siyah noktalı alan camlara guzel görunsun diye yapılmıyor.

Siyah noktalı alan zaten bu tarz sinyal gönderen, alan aletlerin sinyalinin kırılmaması, kesilmeden sağlıklı okuma yapılması için bırakılıyor.

Daha da ikna olmayan varsa 'atermik cam' nedir diye google'a yazsın araştırsın.
  • Siyaha yapıstırdım okumadı bende siyahın normal cam ile bittigi yere asagı dogru 2cm kadar cektim

Sonuçç başarılııı

• quote:

quote:

Ben aynaya baktığımda görmeyeceğim şekilde tam siyah kısmın bitimine cama yapıştırdım. Şuana kadar da hiç okumadığı olmadı. Siz de aynaya bakın ve görmeyeceğiniz şekilde yapışıtırn tam ortaya. Bence siyah kısım belki bir nebze sorun çıkartabilir.

Siyah noktalı alan zaten bu tarz sinyal gönderen, alan aletlerin sinyalinin kırılmaması, kesilmeden sağlıklı okuma yapılması için bırakılıyor.

Atermik cam tam olarak ne bilmiyorum ama söylediğiniz çok çok saçma. O sıyah kısımla sinyalin ne alakası var. Sadece güneş ışınlarını engellemek için gölgelik orası. Ayrıca ben beyaz kısma yapıştırdım ve hiç sorun yok. Sizin dediğiniz gibi olsa herkese ille o siyah yere yapıştırın derlerdi. Zaten OGSdeki olay farklı. Burda dışarı sinyal gitmiyor. Dışardan tanıma var. Camın birazını farklı, başka yerini farklı yapacaklarını hiç sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 18 Mayıs 2013; 14:24:48 >

• quote:

quote:

quote:

Atermik cam tam olarak ne bilmiyorum ama söylediğiniz çok çok saçma. O sıyah kısımla sinyalin ne alakası var. Sadece güneş ışınlarını engellemek için gölgelik orası. Ayrıca ben beyaz kısma yapıştırdım ve hiç sorun yok. Sizin dediğiniz gibi olsa herkese ille o siyah yere yapıştırın derlerdi. Zaten OGSdeki olay farklı. Burda dışarı sinyal gitmiyor. Dışardan tanıma var. Camın birazını farklı, başka yerini farklı yapacaklarını hiç sanmıyorum.

Hocam saçma diyeceğinize google elinizin altında, baksanıza oradan.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.