Şimdi Ara

Hi-Fi Ses Sisteminden Daha Kompakt Bir Sisteme Geçmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Genelde tam tersi olur ancak son zamanlarda bende bir sendrom baş gösterdi, fazla ve büyük eşya görünce tepem atıyor, kablo vs. tatavaya gelemiyorum. Ses kalitesinden memnunum ancak benim daha küçük, daha az yer kaplayan ancak ses kalitesi olarak muadil bir sisteme ihtiyacım var, mümkünse AVR falan da olmasın. Mevcut sistem şu:

Sony STR-DN1080 7.1.2 kanal Ses 4K HDR Receiver

Magnat Shadow 207 Kule Hoparlör (Çift)

MAGNAT Shadow C213 Center Hoparlör

Bu sistemi zaten hiçbir zaman tam kapasite kullanamadım. Maksimum volume 75, ben 30'u geçsem komşular evime bomba atar. Bu sistemi kurmamın üzerinden bir 5 yıl geçmiştir heralde, o günden beri uzağım bu işlere, teknoloji nerelere gitti bilmiyorum. Tek bildiğim soundbar'lar ses kalitesi olarak bana hitap etmiyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

• mojno M kullanıcısına yanıt
    Magnat’lar kolay sürülen hoparlörler olduğu için mevcut kuleleri tutarak wiim pro amfi alarak sistemi sadeleştirebilirsiniz.

Bu bahsettiğim wiim pro amfide hdmi arc girişi de mevcut, bu sayede tv’yi de sisteme kolayca bağlayabilirsiniz.

Ayrıca amfinin içinde kendi net streamer’ı ve dac’ı mevcut. Telefon üzerinden kumanda edip müziklerinizi de dinleyebilirsiniz.

Ya da all in one bir amfi yerine yine wiim marka dac/streamer alıp, yanına da Fosi v3 gibi küçük bir amfi alabilirsiniz.

Bunun yanı sıra kule hoparlörleri de satıp aktif monitör tarzı (amfisi içinde) hoparlörler de alabilirsiniz ama bu opsiyonun tv bağlantısı ve diğer bağlantı seçenekleri az olabilir. Alternatifleri araştırmak lazım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • turuncu55 kullanıcısına yanıt

Esasında bir çift raf tipi ve tavsiye ettiğiniz tip bir amfi işimi görebilir ancak raf tipi hoparlörler bas konusunda tatmin eder mi acaba, daha önce hiç raf tipi dinleme fırsatı bulamadım.

Kuleler bas konusunda fazlasıyla tatmin edici, haddinden fazla olduğu için AVR'ın EQ ayarlarından baya kıstım hatta.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.