Şimdi Ara

Hibrit Kızlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aradığım kız tipi tam olarak bu

Milletin elinde oyuncak olmuş 15 20 sevgili yapmış açık saciklar da olmaz

Din diyaneti çok fazla önemseyen hayatı bunun üzerine kurulu olanlar da

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dinsel açıdan bakarsak zaten başörtüsü yerine kadınsal yerlerin kapanması ve belli edilmemesi var . Geleneksel Japon tipi giyim tarzı aslında İslami denilebilir veya folklorik giyim tarzları aslında gayet iyi . modern kıyafetler bir bakıma kadını dikkkat çekici yapmak üzere kurulu tabii bunun sonucunda birliktelik var mı? Yok . olsa bile ayrılmak üzerine birlikte olunuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Videodaki kız tamamen açık anlamadım ben...

• Dötünü başını açmamış anlamında, ne açık ne kapalı.

• Kiyafete gore yapiyorsak bu yargilamayi, bence cok saglikli olmaz. Kapali kizlar taniyorum son derece modern, entelektuel, farkli yaradilis ve yasayislara hosgorulu,

Acik sacik kizlar taniyorum son derece namuslu, ahlakli, guvenilir,

Hakeza basi acik ama geneli muhafazakar kizlar taniyorum, yine gozu kapali bas nikahi.

Onemli olan: 1) entelektuel birikim. Her ne mezunuysa, kisisel gelisimine devam ediyor mu, yabanci dili var mi?

2) saf ve masum mu, kalbi temiz mi? Bunu da kimsesiz cocuklar ve sahipsiz hayvanlara hassasiyetten anliyoruz.

3) yerine gore iliskide taviz verip, ipleri kendi elinde tutsa da erkegini mutsuz etmemeye onem veriyor mu? Gerisi bos. Bu saydiklarimi saglayan da cok kiz var, bahanelere siginmaya gerek yok. Sanal dunya tuketiyor omrumuzu. Hayat tum renkleriyle disarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PunisherLord -- 8 Mayıs 2024; 18:56:21 >
  • Kapalılık yada açıkla bu iş olmuyor ne kapalı kızlar gördüm yapmadığı şey kalmamış ne açık kızlar gördüm muhafazakarım diyeni cebinden çıkarır yada tam tersi. Bu işler belli olmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Özgüven,teknoloji ve kızlar..
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ne demek istiyor? Kapalı kızlar gibi yobaz değiliz, açık kızlar gibi o.... değiliz demek mi istiyor? Açık ne, kapalı ne? Bir insan kendini niye böyle sınıflandırır, bir insan neden kendisini giydiği kıyafet üzerinden kategorilendirir?

Ayrıca bir kadının giydiği kıyafete göre geçmişte kaç sevgili yaptığını tahmin eden ve tercihini bu yönde yapan kişiyi hayat çok üzer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTechno -- 8 Mayıs 2024; 21:1:6 >
  • DarkTechno kullanıcısına yanıt

Katılıyorum. Kadını alt insan gören sosyokültürel gruplardan gelen kızlar konuşmalarında erkeklerin hiçbir zaman etmeyeceği cinsiyetçi laflar söylüyor. Kafalarında kadın böyle davranır erkek böyle davranır diye katı roller de belirlemişler böyle bir tanesi misafirliğe gelmişti kendime türk kahvesi yapıyordum buna sen de ister misin dedim diye bana topmuşum gibi davranmaya başladı :D Kendine hizmet ettirmez hakaret küfür edip aşağılayıp dövmezsen seni erkek olarak görmüyor. Sırf aşağılık biri gibi görünmemek için bunları yaptığında aslında gerçek aşağılık oluyorsun. Erkek egemen kültürün mağdurları filan değil ordaki kadınlar o kültürün savunucusu ve taşıyıcısılar. Hatta erkekler asıl mağdur diyecem de uzatmak istemiyorum.

• bir kesim çok namuslu ve diğer kesim çok namussuz mu demek istiyorsunuz ? yorumlar öyle güzel ki ananas aldırdım kalitesinde.

• Kalmadı.

• Kapalı kızların sosyal yaşam yaşamadığını sanmayın sakın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kılık kıyafetle tatilleri sevmeyi diyor! Bence samimi değil gerçekse de ülkenin IQ sü düşüyordu SIFIRA doğru gidecek bu gidişhatla ! .

Erkekler bunlar tercih etmezse bunlar da istedikleri kadar böyle kendilerince kafalarda olsun .

Sade olmak güzeldir doğal ve abartısız makyaj genelde Kuzey Ülkeleri kadınlarında yaygındır sıcak diyarlarda Türkiye İspanyol Brezilya Hindu Arfan İRan lı bunlar alayı makyajlı estetikli vs ...

Haklılık payı tepkisellikte erkeklerle de benziyor ama kendilerini tanımladıkları gereği tatillere gidemiyorsa garip derim. Yani eşinle denize de havuza da tatillere de gidilebilmesi gerekir.

Kapalı kadınlarla arkadaşlık etmesi de kadınlarda zıtlıklarla yan yana olmak kendilerini kontrastla vurgulatma ben burdayım deme niyetidir. Aynı şey şişman arkadaş edinen takılan kızların zayıf olması ile popüler olma derdindeki gibi ... Zavallı şişmanlılar zavallı türbanlılar ...

• Harbiyeli 3779 kullanıcısına yanıt

sokakta 4-5 yaşında kız bebeklerine de halleniyorsundur o vakit? yuhhh... cimer mimer şikayet etmek lazım.

• Biz ne kapalı en açık kızlarız 1x Biz ne kapalı en açık kızlarız 2x Biz ne kapalı en açık kızlarız 3x Biz ne kapalı en açık kızlarız 4x Biz ne kapalı en açık kızlarız 5xBiz ne kapalı en açık kızlarız 6x Biz ne kapalı en açık kızlarız 7x Biz ne kapalı en açık kızlarız 8x Biz ne kapalı en açık kızlarız 9x Biz ne kapalı en açık kızlarız 10x Biz ne kapalı en açık kızlarız 11x Biz ne kapalı en açık kızlarız 12x Biz ne kapalı en açık kızlarız 13x Biz ne kapalı en açık kızlarız 14x Biz ne kapalı en açık kızlarız 15x Biz ne kapalı en açık kızlarız 16x Biz ne kapalı en açık kızlarız 17x

• siyahatlıprens kullanıcısına yanıt

BİZ TAM YEDİ CÜCEYİZ ONDÖRT KOLLU BİR DEVİZ

• Konudaki paylaşımı inceleyince aklıma Kızılcık Şerbeti dizisindeki Görkem karakteri geldi.

• Hayatımda duyduğum en saçma tabir. Yerine görene açılan ve kapanan kız mı oluyor hibrit?

• Az yakar yüksek performans veririz diyorsunuz yani.Mantikli

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.