Şimdi Ara

Hiç Araba Kiraladanızımı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar araba kiralıcam güvenli bir sırket lazım nerden kıralıyabılırım sızınde kıraladıgınız ve bı problem cıkmıyan?

• atatürk havalimanına gitmeni tavsiye ederim en sağlam firmalar orada
  • sıtesı varmı kardesım? fıyat durumuna fılan bakmam lazım:D
  • ben çok kiraladım en sonki olaydan sonra kiralama şirketiyle birbirimize girdik ellerinde 500 tl lik senedim var ne zaman karşıma çıkacak bu senet bilemiorum
  • Araba kaskolu olsa da, ALLAH korusun kaza geçirsen; araba 10 gün mü serviste kaldı? 10 günlük kiralama parasını alırlar. Bu tehlikeyi göze alıyorsan gir bu işe. Gerisi kolay.
  • Gırerımde senet fılan yapamam soyle guzel bır fırma yokmu senetsız kaza fılan olursa verırız parasını Allah korosunda fırma lazım ıyı dıyebılıcegınız
  • ronaldo sen dünde konu açmıştın ehliyet alınca kiralıcaksın dimi ? yani kasımda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araba Alıp
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet hocam dun tam bır bılgı alamadım tatmın olmadım bugunkı ıns olur:D
  • budget,avis ve buna benzer şirketlerden kirala bunlar genelde senet yapmazlar kredi kartından geri ödenmek üzere provizyon benzeri bloke koyarlar...galeriden bozma rent cilere düşme eter.bide mutlaka rent acar kaskosu olsun...boş sende imza atma..poliçesine flan bak başın ağrımasın...eski bi rent acar cı olarak önerim bunlar.
  • ya ben modıfıyelı arba kıralamak ıstıyorum ama oyle bı yer lazımda
  • quote:

Orijinalden alıntı: RONALDO9

ya ben modıfıyelı arba kıralamak ıstıyorum ama oyle bı yer lazımda
  • Sen ehliyeti yeni alınca kiralamaya gidersen sana araba vermezler.En az 2 yıllık ehliyet şartı var.Birde 22 yaş sanırım.
  • kuzenımle kıralıcaz zaten 15 yasında 5 senelık ehlıyetı var
  • quote:

kuzenımle kıralıcaz zaten 15 yasında 5 senelık ehlıyetı var

Eskiden 10 yaşını doldurana ehliyet mi veriyolardı.
  • quote:

• quote:

bu nası bi cevaptır ya koptum resmen haline güleyimmi ağlayayımmı kararsız kaldım ne demek istedin bu cümlede açarmısın kim kime 10 yaşında ehliyet veriyor
  • Siz gerçekmisiniz :)
  • şaka
  • quote:

Orijinalden alıntı: vedkum

Sen ehliyeti yeni alınca kiralamaya gidersen sana araba vermezler.En az 2 yıllık ehliyet şartı var.Birde 22 yaş sanırım.

Veren bulunuyor genellikle sorun olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vikernes -- 4 Ekim 2009; 16:53:31 >
  • @RONALDO9

Yanlış anlama kardeşim ama bir sana bir abin olarak tavsiyede bulunmak istiyorum.
    Şu aralar arabaya kafayı baya bir takmışsın,belli.Buna bişe demiyorum,çünkü senin gibi yeni ehliyet aldığımda ben de araba hastasıydım.Arabam olması için afedersin bir taraflarımı yırtıyordum...Acele etmedim,zamanla arabam oldu.Hem de hayalini kurduğum arabadan daha üst bir sınıf..

Bence biraz zamana bırakmalısın bu işleri.Allah korusun , çok adam biliyorum araba araba diye ailesinin başına dert açan.
    Sen çok iyi sürüyor olabilirsin.Ama gelir malağın teki kiraladığın arabaya girer , olan sana olur.Hevesin kursağında kalır...
    Elin arabasını sürmek için uğraşmaktansa , zamana bırak ilerde rahat rahat kendi arabanı sür.

Bildiğim kadarıyla futbolcusun.Kendini geliştirebilirsen , ilerde hayal bile edemeyeceğin arabalarla gezebilirsin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.