Şimdi Ara

Hiç kızlarla iletişim kuramayan biri nasıl kendini geliştirir(Rehber)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
6
Favori
7.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet dostlar maddeler halinde özgüveninizi arttıracak ve sosyal anlamda kişiliğinizi oluşturmanıza geliştirmenize yardımcı tüyolar vericem umarım yardımcı olur
    1-Bakımlı Olmak:Bakımsız bi insanın kendine bile bi yararı yoktur aynaya bakınca moral bozmak,çeşitli sağlık sorunları gibi sonuçlar doğurur ve insanların gözünde " kendine hayrı yok bana mı olucak" imajı verir şimdi bakımdan bahsedelim bakımımızı rutin olarak yapıcaz buna cinsiyetçi bi yaklaşımla asla bakılmamalı ve bu bir tabu olmamalıdır örneğin bi erkekte kaşlarını aldırabilir.Şimdi bakıma gelelim(bunu neden yapıyoruz diye merak edenler pm atabilir);
    -2 günde bir duş(iyice temizlenerek)
    -Dış görünüşünüzde sizi rahatsız eden bi kusur varsa onu düzeltmeye çalışın
    -Haftada 2 gün yüzünüze duştan sonra kil maskesi yapın cildinizi rahatlatıcak daha canlı göstericektir
    -Her sabah temizleme jeli olmadan yüzümüzü yıkıyoruz gece yatmadan ise jelle beraber iyice temizliyoruz.
    -2 ayda bir kaşlarımızı aldırıyoruz erkek kuaförleri alıyor kendiniz uğraşmayın batırma riski var
    -Düzenli tırnak kesimi.
    -Bi iş yaptıktan sonra ellerimizi her zaman yıkıyoruz
    -Günde iki defa dişlerimizi fırçalayıp ardından 30 saniye gargara yapıyoruz
    -Duştan çıkar çıkmaz deodorantı eksik etmeyin koltuk altınız hiçbir zaman kokmasın kendinize bile çirkin olmayın
    -Kendinize özgü bi kokunuz olsun bu sizle ilgilenen kızları etkiler.
    -Koltuk altı ve etek altı tıraşını uzamaya izin vermeden yapıyoruz sürekli olarak
    -2 haftada bir saçlarımızı toparlatıyoruz berbere gidip
    -Uykunuz düzenli olsun bu hayatta her zaman size kolaylık sağlayacaktır ve cildinizi yüzünüzü güzelleştiricektir sabaha kadar oturunca bi işe yaradığını görmedim şu ana kadar
    -Sakalları da uzatsanızda bi toplarlatın mağara adamı gibi olmayın
    -Yabancıların "junk food" diye tabir ettiği yiyeceklerden uzak durun iğrenmeye çalışın onlardan ve düzgün protein ağırlıklı beslenin
    -Kendinize bi silah seçin ve ona aşırı ilgi gösterin bu vücudunuz olabilir dudaklarınız olabilir saçlarınız olabilir ama gerçekten hakkını verin güzel olsun
    Opsiyonel:Saçları dalgalı olanlar hoşnut değilse durumdan kalıcı düzleştirme yaptırsınlar 3 ay kalıyo rahatlattığını görüceksiniz
    2-İlgi alanı:ilgi alanınız veya alanlarınız olsun ve onda kendinize küçük küçük hedefler koyarak ilerleyin bu kendinize güveninizi arttıracaktır ayrıca mesela dansa gidiyorsunuz orada sosyalleşirsiniz ya da vücut geliştirmeye gidiyosunuz diyelim birileriyle tanışın bi Gym Buddy niz olsun onla gidin spora bu eğer vücut geliştirme yapıcaksanız çok faydalı olucaktır kendinize koyduğunuz hedeflerin gerçekleşmesiyle de özgüveniniz artıcaktır ben çekingenim kimseyle konuşamıyorum diyenler birazdan oraya gelicem ayrılmayin.
    3-Dünyaya açık olmak:Çoğumuz "prank" videoları izliyordur diye düşünüyorum sizde yanınıza kimseyi almayın ve bi konu bulun(5 kişiye 3 kere aynı şeyi sormak,yolda gördüğün 10 kişiye iltifat etmek gibi )hedef koyup onu yapın kendinizi şartlayın bunu yaptıktan sonra mutlu olucaksınız ve bunları yaptıkça insanlara karşı daha rahat olucaksınız ama istikrar önemli herşeyde olduğu gibi kendi sınırlarınızı zorlayın erkekler zorlamıyosa kızlara yönelin kızlarla konuşmakta zorlamayınca tabu olan şeylere yönelin bunada alışınca yeni bi aşamaya geçicez
    4-Bi kızla sohbet talimi:Sokaktan veya başlangıç seviyesinde iseniz Tinder,İnstagram gibi yerlerden kızlar bulun ve sadece onlarla konuşun amacınız onları etkilemek olsun hedef tahtası olarak kullanın bunun için bi taktiğe ihtiyacınız yok bunu da bilmeniz gerek kız arkadaşı olanların hiçbiri napolyon veya jose mourinho değil taktisyenliğe falan kasmayın kendinize olan güveni ona da yansıtın ona güven verircesine iddialı olun en kötü komik çocuk olursunuz iddianız tutmasa bile. Kendi gelişmiş özelliklerinizi kullanın her insanın bildiği bişey vardır bildiklerinizi uyarlayıp kullanın .Son olarak kızla konuşmadan önce bi hedef koyun başta her zamanki gibi küçük hedef olsun kıza cevap verdirmek bile olabilir ama sizi zorlasın ve sizde o hedefi zorlayın başarısız olduktan sonra başka şeye yönelip tekrar canınız istediğinde dönebilirsiniz.
    5-Gözlem Yapmak:Gezerken otururken insanları izleyin özellikle olmak istediğiniz şekilde insanları.Mesela devamlı kızlarla takılan bi erkek olmak istiyorsunuz böyle bi erkek bulduğunuz anda sokakta onun yaptığı işe yarayan şeyleri alın koyun cebe kullanırsınız bunları kaçırmayın sanatta hazır kalıplar doğaçlama yaparken çok yardımcı olur bizim yapıcağımız da doğaçlama olucağı için lazım bunlar.

Evet şimdilik eklenecek bişey görmüyorum zamanla belki aklıma geldikçe eklerim.Umarım yardımcı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kckrdmm -- 22 Ağustos 2017; 5:18:54 >

• Kızlarla birlikte olmak için böyle maymunluklar yapmayın. Biraz gururunuz olsun.
  • Hiç bir dh li bunu okumaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Little Savage L kullanıcısına yanıt
    Hocam bu olay kızlarlan ibaret bi olay değil insanın kendine hoş gözle bakması,kendiyle barışık olabilmesi,medeni cesaret,girişkenlik ve hayata bağlı olmak bi amacın olmasına da teşvik eder insanı bu yazdıklarım sadece kızlardan ibaret değil,hayatta sosyal olarak kendini geliştirmeye yardımcı olabilcek şeyler.
  • kckrdmm K kullanıcısına yanıt
    Özenti bir insansın.
  • Little Savage L kullanıcısına yanıt
    Senin düşüncen saygı duyarım herkes herkesin düşüncesine duymalı
  • kckrdmm K kullanıcısına yanıt
    Adam nick mesaj uyumusenden bahsetmiyorum bu arada

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kıza sen ne söylesen merhaba bile desen sonuç olarak niyetin belli olduğu için en başından kaybediyosun kardeşim kıza karşılıklı çıkar üzerinden yaklaşman lazım ders notu ödev vb. Kızın senden bi çıkarı olmalı başka yolu yok...

• thermodynamics23 T kullanıcısına yanıt
    Eğer ilk izlenimde iyi bi görünüm verirsen ezdirmezsen kendini farketmiyo pek çok dışa kapalı bi kız olmadıkça.Bakımlı düzgün konuşmasını bilen bi erkeği tersleyen kız görmedim hiç nerdeyse. Kızın senden çıkarı sen olmalısın olay bu zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: kckrdmm

Eğer ilk izlenimde iyi bi görünüm verirsen ezdirmezsen kendini farketmiyo pek çok dışa kapalı bi kız olmadıkça.Bakımlı düzgün konuşmasını bilen bi erkeği tersleyen kız görmedim hiç nerdeyse. Kızın senden çıkarı sen olmalısın olay bu zaten

Türk kızları eğer orta halli biriysen olmuyo, çok denedim, şu an usa dayım burada kızlar çok farklı, yarım saat sonra partiye gidicem partilere çok kızlar geliyo bizim ülkede parti yapıcaz desen kız gelmez

• Kaşlarim recep ivedik gibi olsa yine aldirmam valla delimisin

• Kendinden emin bir merhaba bunların hepsini gereksiz kılar

• Bayraktar42 kullanıcısına yanıt
    Büyük konuşma çevremde çok kaşının ortasını alan var

• Siz kendinizi bakılan seviyeye çıkarırsanız kızlar gelir zaten son maddeyi uygulamayın diğerleri çok doğru

• Burada anlatilanlar kizlarin nasil pohunu yerim olmali hayatin kizlardan ibaret olmadigi bi gercek. Nasibi veren Allah alan Allah karsimiza cikarir zaten birini gonlune gore dusuncelerine gore

• 2 günde bir banyo nedir la oldu olacak ayda bir yapsınlar daha temiz olurlar ahahaha

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aga ben sivasta yasiyorum. Bunlari nasil yapacagim? Berberde yanaktaki killara agda yap dedim gerek yok dedi makineyle aldi ayrica kaş konusunda katilmiyorum. Kaslarim gozlerimin hemen ustunden bittigi icin kalin. Orayi almam goz sagligim icin tehlikeli. Benim gibi olan?ar vardir muhakkak.
    Bence tiple olmuyor bu iş.

%25 giyim tarzi.(giydiginin yakismasi icin kambur olmamaniz gerekir ve ne zayif ne de sisman olmamalisiniz)
    %25 bakimli saç(yakisiyorsa sakal)
    %50 konusma kabiliyeti

Bizim burdakiler iki kelimeyi ardi ardina siralayamiyor. Tipi duzgun olsa ne ise yarar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kural 1- kendiniz olun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Little Savage

Kızlarla birlikte olmak için böyle maymunluklar yapmayın. Biraz gururunuz olsun.

Hocam ben burada maymunluk bi durum goremedim. Sizce insanin bakimli olmasi, kendini gelistirmesi, kendiyle barisik olmasi kotu bi davranis mi? Şişmanim, bakimsizim, genel kulturum yetersiz ve 20 yasimdayim. Bu sebeple çekingenim ve ozguven eksikligi hissediyorum. 4 5 kere asik oldum ama hic acilamadim. Internetten bi kizla tanistim o da 2 ayda terk etti beni. Hayatimda bazi seyleri olumlu yonde degistirmenin maymunluk olmayacagini dusunuyorum. Iyi gunler.

• Okumadım. Başta kendini tanıtsaydın keşke. Seni niye dinleyelim? seni bu konuda yetkin yapan ne? Gibi soruları yanıtla ki okey bu adam bir şeyler biliyor diyelim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.