Şimdi Ara

Hiç tanımamışım seni ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hiç tanımamışım gerçekten beklediğimin aksine güven sarsıcı bir yapın varmış . Yollar bölünüp geçme ihtimalini kollar ya işte o durumdayım girdiğim her sokakta karşılaşmak istiyorum . Karşılaşıp suratına suratına sövebilmek istiyorum . Belki 3 yıllık platonik aşkıma sığdırdığım litrelerce şaraba anlatırsın derdini . Şimdi bunları yazarken Kayra dinliyorum ve elimde Pall Mall var . İşin acısı şu daha fazla sövüyorum sana ... 3 yılın hayali sonunda kavuşmuşken bu kadar ucuz olamazdı . 3 yıl 1 kelimeye sığamazdı . Daha öncesi de var çok kız oldu ama ilk defa bu kadar sevmişken bu kadar kısa ve acımasız sürmesi acıtıyor be E. A.

Beni dinlediğiniz için teşekkür ederim

• Okumadım
  • galapagoskaplumbağası kullanıcısına yanıt
    Sana da teşekkür ederim
  • Erkan kardesimin kitabi var mi acaba? Varsa hemen alayim yoksada cikarsin ilk alicisi ben olurum. Bu adami cok begeniyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana gerçeği söyleyeyim mi dostum sen beni anlıyorsun yada her insan yaşadı bunları bilmiyorum şimdi dilimden iki cümle akıyor : Şarap verin . Daha fazla şarap verin ...
  • Gözlerimden yaş geldi be hocam ne yaptın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi beni yalnız bıraktığı 14 şubattan sesleniyorum ona canın cennete olsun ...

Ne kadar kızarsam o kadar üzülüyorum ... İsteklerim de bitmiyor ama en kesini bu galiba

Hikayeden de olsa 1 günlük öldürün beni !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hiç kimseyi sevmiyorum.
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.