Şimdi Ara

Hiçbir oyundan zevk almıyorum. Yaş geçti bizim herhalde

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    gta 5
    the witcher
    Life is strange
    Attila
    Company of heroes 2
    Ryse son of Rome
    Need for speed rivals

Saydığım oyunların hiçbirinden istediğim gibi zevk alamadım sadece assassins creed black flag hariç.

Ne tür beğendiğimi de bilmiyorum ama çok karışık oyun sevmiyorum ya far cry gibi.
    Çok basit oyunda sevmiyorum cod serisi gibi.
    Arkadaş sistemim çok iyi ama güzel oyun oynayamıyorum.zevk alamıyorum. Lanetli gibiyim :((

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gta 5 kötü oyun zaten artık kalite oyun çıkmıyor oyun yapimcilari tribünlere oynuyor.
  • B-İlimadamı kullanıcısına yanıt
    Multiplayer oynuyormusun...hayır ise Bf4 multiplayer oyna. Singleplqyer olarak bioschock oynayabilirsin,wolfenstein,skyrim,,ACserisinden revelotions olabilir.Benimde yaş 35 geçti.hele son 2014 2015 sezonunda oynayacak oyun bulamıyorum. Bf4 imdadıma yetişti.kaç aydır oynuyorum başka oyunların var ama daha açmadım.tabi bf4 te bir yere kadar.ne olacak halimiz bilmiyorum:))

• Hocam gayet normal. Benim yaş 30'u geçti. Son 3-4 senedir pek oyun oynamıyorum. Ara sıra cs:go, dota fln oynuyorum o kadar.

Fifa 2000
    Half Life 1 multiplayer
    Age Of Empire 2
    Red Alert 2
    Gta 3

Lise zamanlarında bu oyunları deli gibi oynardık. Yeni nesil oyunlar artık zevk vermiyor. Tamamiyle yaşla ilgili.

İş çıkışı eve kapanıp pc başına geçeceğine dışarda arkadaşlarla bira içip sohbet etmek daha keyif veriyor.

Kısacası lanetli falan değilsin. Normal bir durum:)
  • KARTALIZMA kullanıcısına yanıt
    O saydığınız oyunlar direk kafe ortamı oyunları ayni yas grubunda insanlarla yine toplanıp herhangi bir oyun oynasaniz yine ayni keyfi alırsınız:) sorun maalesef toplu bir seyler yapamamak ve online olarak toplanilsa bile o insanlarin yaninda olmasi kadar keyif vermemesi

• Benim de yaş 35, 28 senedir oyun oynarım. Aynı şekilde oyunlardan aldığım keyif gittikçe düşmeye başladı. Bunun temel olarak 2 sebebi var; 1.'si oyunların büyük bir çoğunluğu artık esas olarak grafiğe önem veren, orijinallikten uzak, birbirinin aynısı yapımlar. Dolayısıyla sürekli aynı şeyi oynamak bi yerden sonra haliyle sıkıyor. 2.'si uzun süredir oyunlarla haşır neşir olduğumuz için artık bizi şaşırtan/eğlendiren unsurlar da eskisine nazaran daha az oluyor.

Benim gibi eski oyunculara GOG.com'da yer alan oyunları tavsiye ederim, bu sitede eski oyunların yeni işletim sistemlerinde çalışan versiyonları yer alıyor.

Bu arada son zamanlarda denediğim ve eskisi gibi keyif aldığım bir oyun var, "Project Zomboid" denemenizde fayda var.
  • Hocam skyrim oynayın bence

Ya da futbola ilginiz varsa Football manager

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.