Şimdi Ara

Hiçbir saç modeli uymuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kısa bıraksam kabak gibi oluyor, orta bıraksam kabarıyor ve şekil almıyor. Bende en son uzatıyım bari dedim ama oda yakışmıyor gibi geliyor. Dışarda insanlara bakıyorum jilet gibi saçları var. Ne yapabilirim?

• hocam bence önce tipiniz ortalama mı ona emin olun aksi takdirde çirkinseniz saçınıza ne yaparsanız yapın faydası olmuyor

• meola147of kullanıcısına yanıt
    Hocam sanırım ortalama ya. En azından bi simetrisi var burnum falan yamuk değil. Sadece sivilcelerim biraz göze batıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Su_tabancasi

Hocam sanırım ortalama ya. En azından bi simetrisi var burnum falan yamuk değil. Sadece sivilcelerim biraz göze batıyor.

Hocam pahalı bir berbere gitmeyi denediniz mi belki o sizin saçınız için en uygununu bulabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Su_tabancasi

büyük şehirlerde aşırı güzel berberler var fiyatı biraz uçuk oluyor ama gerçekten bir insana en yakışanını bulabiliyorlar

• meola147of kullanıcısına yanıt
    Orta saç kesimi yakışıyor gibi aslında ama gittiğim berbere durumu anlatmıştım saçımın kabarması durumunu oda yapacak birşey yok ya sürekli kestirip kalkmasini engelleyeceksin yada uzatıp ağırlık yapıp kalkmasını engelleyeceksin dedi. Ama ne kısa ne uzun saç yakışıyor.
  • Hocam kesinlikle kaliteli berbere gidin. 1 küsur sene önce gitmiştim adam hayatımı kurtardı resmen. Saç bir kere kaliteli elden geçti mi güzel uzuyor.
  • cicibebe bağımlısı kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler deneyecegim
  • Model yakışmıyorsa 0a vur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sir Miles Bilkentrod -- 19 Haziran 2021; 23:12:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.