Şimdi Ara

Hidrolik fren ayarı nasıl yapılır yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    hidrolik fren ayarı nasıl yapılır. sürtme falan yok ama frenler iyi tutmamaya başladı çok fazla basınca tutuyor.

önceden az bişi basında gayet iyiydi. ayarı nerden yapılır ? az bişi bastımda tutmasını istiyorum bisiklet 2 aylık falan

• balataların ve rotor yağlanmış yada kirlenmiş olabilir. En kötü ihtimal içindeki yağın bir kısmı boşalmış olabilir.
  • Surekli frenleme yaparak kullaniyorsan balatalar asinmis olabilir. Elini rotor uzerinde gezdirdiginde yag varsa sizdirma yaptigindan dolayi frenleme gucu de azalmis olabilir. Aldiginiz yere kontrol ettirin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yağ kaçırma olayıda olabilir. diske parmağını sür eğer yağ varsa diskin üzerindeki kablonun oralarda delik olabilir. yağ kaçırıyordur yada balatalar aşınmış olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-57554940B -- 12 Temmuz 2017; 4:49:41 >
  • fren kolu eskiye oranla daha dibe kadar sıkmanı gerektiriyorsa yağ kaçırmış olabilir.
    dibe kadar sıkmadan, fren kolu sertleştiği anda bile frenleme iyi değil ise, balatalara yağ bulaşmış olabilir, balatalara bulaşan yağa göre balata spreyi ile temizlenebilir veya balata değişimi gerekebilir.
    2 ayda balataların bitmesine pek ihtimal vermiyorum.yani yazdığım 2 ihtimal var bana göre.
    ikisini de senin yapmanı önermem, özellikle yağ eklemek gerekiyor ise kesinlikle bu işi iyi bilen biri yapmalı, balata konusu ise eğer bu işlere yatkın isen video ile vs yapılabilir fakat zaten ucuz bi işlem, yine bilen birine yaptırmanı tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.