Şimdi Ara

hikvision hs-afs-h100i firmware update sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
52
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hasbelkader bu cihazı edinmiş arkadaşlar için, 2.6.0 versiyonundan 5.7.0 versiyonuna update edilememe sorununu çözümünü

usb flash diski fat32 olarak formatlayın.

" https://drivebranch.hikvision.com/drive/fileDownload?link=fGhHbSEg& 提取码:FM17 " adresten güncel firmware dosyasını indirin. (sorun olursa mesaj atın, bende mevcut, mail olarak yollarım.

5.9.4 sürümlü firmware bin dosyasını klasör olmadan direk flash diske yükleyin.

nas cihazını kapatın, firmware yüklü flash diski cihazın arkasındaki usb portuna takın ve cihazı açın.

cihazın ışığı kırmızıdan beyaza dönene kadar bekleyin, telefonunuzda bulunan hikbox yazılımı silip tekrardan yükleyin.

sonrasında söz konusu flash diski cihazdan çıkartın ve nas cihazınız güncel firmware sürümü ile sorunsuz kullanıma hazır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aakgun -- 1 Nisan 2025; 13:3:24 >

• Selam,

Öncelikle bilgi içn çok teşekkür ederim. Bende birkaç gün önce cihazı aldım. İnternette gerçekten hiçe yakın içerik var. Sorunun firmware olduğunu tahmin etmiştim ama hiç versiyon bulamamıştım. Gerçekten çok çok teşekkürler.

Ben indirim ama önce bir türlü kurulumu yapamadım. Ancak usb de bir sorun varmış. Yeni bir usb ile FAT32 olarak formatlayıp deneyince oldu. Tekrar teşekkürler. Sevgiler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkane -- 2 Nisan 2025; 12:55:9 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.