Şimdi Ara

HİLE SATAN SİTELERİ CİMER E ŞİKAYET ETTİM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hile satan siteleri ve bir youtube kanalını cimere şikayet ettim. Gelişme olursa buradan paylaşacağım.

• Ozaman hırsız da ekmeğinde ! Sonuç o çıkıyor , Hile kullanan net .......'dur .

Kimse kimsenin hakkını yiyemez kolsuzsan kalırsın silverda neyse hileler yüzünden biz level dusuyoruz. 21 Levelde prime olmak kalkmadıkca kımse bitiremez azaltamaz..

Sadece 21 leveli kaldırsalar hile olayı mevcut durumdan % 60 azalır.
  • herkes ekmeğinde kardeşim sana mı düştü
  • kangal159 K kullanıcısına yanıt
    benim karşımada hile kullananlar geldiği için bana da düşüyor bunu şikayet etmek.
  • kangal159 K kullanıcısına yanıt

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ozaman hırsız da ekmeğinde ! Sonuç o çıkıyor , Hile kullanan net .......'dur .

Kimse kimsenin hakkını yiyemez kolsuzsan kalırsın silverda neyse hileler yüzünden biz level dusuyoruz. 21 Levelde prime olmak kalkmadıkca kımse bitiremez azaltamaz..

Sadece 21 leveli kaldırsalar hile olayı mevcut durumdan % 60 azalır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangal159

herkes ekmeğinde kardeşim sana mı düştü
    Eğlenmek için girdiğimiz oyunda sana para kazandırmak gibi bir derdimiz mi var ? Ekmeğinin peşindeymiş lafa bak
  • Bu konuyu görmedim sayıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adamlar hırsızlık ve illegal bir iş yapıyor. Benim zamanımı çalıyor. Ben bu işten para kazanıyorum belki.
  • Birşeyler yapmak istiyorsanız cumhuriyet savcılığına gidip Tck 245/a (zararlı yazılım üretimek, satmak, pazarlamak, almak, kullanmak veya bulundurmak suç ihbarında bulunun. Kullananın tespiti vs zor olsada satıcı hüküm yer tabi infaz edilebilecek biriyse (Türkiyede bulunan kişiler vs)

Valve şirketine hile üreticileri türk ise site vs isim varsa sitelerinde banka hesap bilgilerini vs mail atın belki şirketin Türkiyede anlaştığı bir büro vardır vaya bir büroya vekalet verir yaptıkları işin yüklü bir tazminat boyutu var.

Ama sorunu çözer mi sanmıyorum ben cs de hile yapmadım zaten totalde 35-40 saat cs go oynamışımdır. Geçmişte hile satın aldığım oyunlar oldu (darkorbit vs) oyun net bir şekilde hileye karşı harekete geçip kitlesinin %60-70 ini kaybeden bir oyun ama hileyi bitiremedi 5-6bin tl lik hesaplar banlandı millet devam etti çünkü birinin açığını kapattı hileyi güncelleyemedi dükkanı kapattı diğeri açtı hilenin ismi değişip durdu. Çözüm ya konsol oyunu oynayacaksın oyun oynadığın aygıta müdahale olursa online bağlantı kurulmayacak va yada single oyunlarda takılacaksın. Son bir alternatif pahalı bir oyun oynayacaksın ve yapımcısı hileciye acımadan banı çakıyor olacak.

Edit ; Tck hükmünü yanlış bulmuşum suç ; TCK 244 Bilişim Sistemindeki Verileri Bozma Suçu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 23 Nisan 2020; 19:39:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• o hileyi satan adam emin ol yurtdışındadır. fazla uzağa da gitmeye gerek yok çoğu illegal siteler kktc'den hizmet veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Storm Raider

Birşeyler yapmak istiyorsanız cumhuriyet savcılığına gidip Tck 245/a (zararlı yazılım üretimek, satmak, pazarlamak, almak, kullanmak veya bulundurmak suç ihbarında bulunun. Kullananın tespiti vs zor olsada satıcı hüküm yer tabi infaz edilebilecek biriyse (Türkiyede bulunan kişiler vs)

Valve şirketine hile üreticileri türk ise site vs isim varsa sitelerinde banka hesap bilgilerini vs mail atın belki şirketin Türkiyede anlaştığı bir büro vardır vaya bir büroya vekalet verir yaptıkları işin yüklü bir tazminat boyutu var.

Ama sorunu çözer mi sanmıyorum ben cs de hile yapmadım zaten totalde 35-40 saat cs go oynamışımdır. Geçmişte hile satın aldığım oyunlar oldu (darkorbit vs) oyun net bir şekilde hileye karşı harekete geçip kitlesinin %60-70 ini kaybeden bir oyun ama hileyi bitiremedi 5-6bin tl lik hesaplar banlandı millet devam etti çünkü birinin açığını kapattı hileyi güncelleyemedi dükkanı kapattı diğeri açtı hilenin ismi değişip durdu. Çözüm ya konsol oyunu oynayacaksın oyun oynadığın aygıta müdahale olursa online bağlantı kurulmayacak va yada single oyunlarda takılacaksın. Son bir alternatif pahalı bir oyun oynayacaksın ve yapımcısı hileciye acımadan banı çakıyor olacak.

Edit ; Tck hükmünü yanlış bulmuşum suç ; TCK 244 Bilişim Sistemindeki Verileri Bozma Suçu
    YANLIŞ hileler zararlı yazılım değildir içinde istenmeyen bir virüs olmadığı taktirde. Hileler virüstür ama kullanıcının istediği bir virüstür, zararlı yazılım istenmeyen yazılımdır. Buna sadece Valve işlem yapabilir, fikir hakları ihlali açısından. Çabanız güzel ama hiçbir işe yaramaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: The Time Lord

YANLIŞ hileler zararlı yazılım değildir içinde istenmeyen bir virüs olmadığı taktirde. Hileler virüstür ama kullanıcının istediği bir virüstür, zararlı yazılım istenmeyen yazılımdır. Buna sadece Valve işlem yapabilir, fikir hakları ihlali açısından. Çabanız güzel ama hiçbir işe yaramaz.

Alıntıları Göster
    Dediğiniz doğru joy game suç duyurusunda bulunup hükme alınan karara baktım. Hükmü Tck 242 Bilişim Sistemindeki Verileri Bozma Suçu üstünden vermiş mahkeme heyeti yazıyı editlerim ama sonuç olarak yapılan işlemin hem hukuki hem cezai boyutu var. Yeterki firma takip etsin bunlarla oyuncunun uğraşmaması lazım...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Storm Raider

Dediğiniz doğru joy game suç duyurusunda bulunup hükme alınan karara baktım. Hükmü Tck 242 Bilişim Sistemindeki Verileri Bozma Suçu üstünden vermiş mahkeme heyeti yazıyı editlerim ama sonuç olarak yapılan işlemin hem hukuki hem cezai boyutu var. Yeterki firma takip etsin bunlarla oyuncunun uğraşmaması lazım...

Alıntıları Göster
    CİMER'e şikayetle de hiçbir şey olmayacağı kesin bu arada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pubg içinde cimer'e şikayet etsene çin'e gidip bir tutuklasınlar bunları bıktık vallahi
  • HACANE kullanıcısına yanıt
    cs go oyuncusu olduğumu belle etmemeliyim
  • gerçekten artık bu hilecilere birşeyler yapılması lazım o kadar teknoloji ileri gitti fakat bir türlü önlem alınamıyor

şuan call of duty'nin tüm oyunları hileciler yüzünden oynanamaz durumda....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.