Şimdi Ara

HİLEDE Bİ ARTIŞ MI VAR ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugunn mm girdim biri bizim takımda olmak üzere 5 maçta 8 farklı hileciyle oynadım.

ve hepsi hile hani tartışmalı bişey bile değil biri mevlanaydı bizim takımdaki hile açtım heheh falan diyodu 5 maçta 8 tane geldi biri 15-14 yeniyolarken son raund 1v3 kalıp bi spray attı overpasste birimiz heaven birimiz water biri monster olmak üzere cıktı 3-5 mermide 3ümüze head attı cok ilginçti sorry yazdı sonrada.

isteyene maç linkide atarım supremedim bu maçlarla leme düştüm rank pek umrumda değil ama keyif almak için 4 lü girdik valla çok sıkıldım.

dust 2 de aynı maçta 3 hile geldi karşıya overpass denedik ordada geldi cache actık hile bize geldi tekrar d2 açtık 14-10 da adam dönmeye basladı.

hilede bi artış mı var son dönemde yoksa hep mi böyleydi ?

herkes prime hesap olmasına ragmen nasıl boyle oluyor ?

• Bırakın abi en azından mm oynamayın,ölümüne boykot valve

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu bırakmıştım. Yeniden bir şans vereyim dedim. Girdim. Gene hile. Bu sefer toptan bıraktım. Zaten eskisi kadar zevkli gelmiyor artık. Daha farklı hobilere yönelmek lazım veya oyunlara. :)
  • oyun indirime girdi banlananlar tekrar aldı ve operasyon sayesinde hızlı xp kasar oldular yakında dahada artıcak primeda falan hile
  • Hileciler oyun indirime girince stokladi yine
  • Oynamıyorum kafa rahat
  • Mevlana hack nedir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fark etmez dostum hile kullanan eninde sonunda banlanıyor
  • tugi3333 kullanıcısına yanıt
    yok hocam banlanmıyorlar cok takip ettiğim adam var 1-2 ay önce hepimizi dönerek vuran hackin hesabı hala banlı değil ve adam oynuyo kontrol ediyorum
  • oyunun indirime girmesiyle alakalı oldugunu dusunmuyorum cunku hesaplara bakıyorum hepsi en az 300-800 saat arası cok ilginç böyle bi eziyet görmedim. oyun mu oynuyoruz eziyet mi belli değil
  • Önceden primeda düzgün maclar atılıyordu artik o da yok.Lem supreme asiri hile dolu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu rezil oyunu hala oynayan var mı
  • demin 1 maça girdim 3 türküz 10 türk olduk bi anda bitane bizde hile bitane onlarda hile 15-15 bitti valla cok sıkıldım be
  • uçanteneke888 kullanıcısına yanıt
    Berabere bitmesi iyi olmuş:D Yenilseydin rank düşerdi, yenseydin gelibiyetin silinirdi:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan1212

bu rezil oyunu hala oynayan var mı

bunu diyosan cs ci degilsindir. cs oyun dışı birşey

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyX_X

Mevlana hack nedir?

spinbot, döne döne adam vuranlara diyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.