Arkadaşlar bugün yokuş kalkış desteği ve acil fren uyarı sistemini açtırmak için Adana Yusuf Baysal dacia servisine gittim önce öyle bir sistemin olmadığını iddia ettiler daha sonra benim ısrar etmem üzerine üzerine servis sefi elektro mekanik ustasına böyle bir sistemin olup olmadığını kontrol etmesini söyledi bende bekleme salonunda beklemek yerine ustanın yanında kaldım aracı bilgisayara bağladıklarında bu sistemleri ekranda gördüm özellikleri aktif hale getirdikten sonra teste çıktık ama sistemler çalışmadı usta bir şey daha deneyeceğim ama işim var dedi ben 2 saat daha ustayı bekledim yeni program yükledi ve sonuçta yokuş kalkış desteği özelliğini çalıştırmayı başardı ama acil fren uyarı sistemi açık gözükmesine rağmen çalışmadı daha sonra servis şefi bu sistemin açılmasını isteyen başka bir müşteri olursa bunu açmayacaklarını söyledi yokuşta aracın kalkış esnasında tekerlerin fren yapacağı için kısa sürede balataları bitireceğini ve olumsuz birşey olursa servise gelip bu sistemi kapattırmam için beni uyardı yokuş kalkış sistemi açtıran arkadaşlar balataların sıkması gibi bir sorunla karşılaştınızmı bu konuda bildiklerinizi yazarsanız sevinirim.
rainbov.
kullanıcısına yanıt
Valla kardeşim 6 aydır kullanıyorum ve hiç sıkıntı yaşamadım forumda geçmişi okursan onun tartışmasını çok yaptık !!!Kısaca mantık şu arabaya herhangi bir zarar vs yok tamemen şirketin satış politikası Allah aşkına yapmayın !!!!zaten sistemde var olan kapalı yollanan bir özellik nasıl zarar verir.