Şimdi Ara

HIMYM FİNAL'İ SOHBET KONUSU (SPOİLER İÇERİR )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bildiğiniz gibi efsane dizi bitti ancak iyi bir şekildemi ? herkez bu final hakkında yorum yapıyor , hadi o yorumları burada toplayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vinewood -- 2 Nisan 2014; 15:08:44 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Tatmin etmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o konuda hem fikiriz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

o konuda hem fikiriz

Başlık HIMYM olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlluminati Çaycısı

quote:

o konuda hem fikiriz

Başlık HIMYM olacak.

Editliyorum . Türçe klavyenin azizliği işte

• Bir tek ben sevdim galiba finali.
  • Gandalf Or Troll kullanıcısına yanıt
    tren sahnesi'ne kadar iyiydi ancak son tarafta olayın robin'e bağlanması çok kötü oldu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

tren sahnesi'ne kadar iyiydi ancak son tarafta olayın robin'e bağlanması çok kötü oldu

Bilmiyorum ben sevdim valla. Dünden hazırdım zaten Ted ile Robin'in yeniden birlikte olmasına.
  • Ben çok sinirliyim açıkçası. 9 senemi yediler diye düşünüyorum. Finalde de çelişkiye düştüler. Robin değil miydi arkadaşlarından uzak kalan. Sırf bu yüzden Barney ile boşanmasının sebebi işiydi. Ama ne hikmetse gene Ted çıkma teklifi ile geliyor. Ne olacak uzun mesafe ilişkisi mi ? 9. sezonun sonlarına doğru Robin'i bırakıyor. Olmak istemiyor. Robin isterken Ted istemiyor. Yıllar ilerledikçe " anne umrumuzda değil artık ya iyi bir şekilde bitirin " diyorduk. Ama anne'nin bölümleri o kadar iyidi ki çok çabuk alıştık ona. Ve gidip kadını öldürdüler. Bir de üstüne üstlük Robin ile çıkmak için resmen basamak oldu kadın. Son sahne iğrençti. O duygusal hava kızın saçma düşüncesiyle resmen bitirildi. Sit-com dizisinde Game of Thrones ters köşesi yapmak istemişler olmamış. Senaristlere yazıklar olsun. Arşivi silecektim fakat son bölümü sileceğim ve yaşanmamış gibi davranacağım.

• son 3 dakikası berbattı
  • Bir an 9 sezon boşamıydı dedim.
  • Çok daha güzel olabilirdi ah beee... Ama içim acayip bir buruk oldu be. Hele o en son eski hallerinin olduğu jenerik yok mu... Ah bee bitti dizi.

Nazo82'ye de buradan teşekkür ediyorum. Kaç sezondur güzelce çevirip bize sunuyor. Onun HIMYM için son kez iyi seyirler notu da tüylerimi diken diken etmedi değill...

Söyleyecek çokk şey var finalle iligli aslında da belki daha sonra.

Her ne kadar finali bizleri tatmin etmese de... Aklımızın daime güzel bir köşesinde kalacak olan dizi. Yeri başka...
  • 3 kez izledim final bölümünü. İlk izlediğimde son sahneye sinir olmuştum. Diğer izlediklerimde son sahneye karşı biraz yumuşadım ama yine de böyle bitmemeliydi. Anne Ted'in kaderiydi o kadar ortak noktalar kesişmeler boşa gitti. Keşke farklı olsaydı sonu.
  • bayatlamış bir diziye berbat bir final
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.