Şimdi Ara

Hıpernet Hakkında Birşey Soracağım Lütfen Girin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar ben hipernet 20mbit sınırsız kampanyasını bu gün satın aldım ve bu gün okuduklarıma göre bu hipernetin hızı türk telekom santral ile uzaklığına bağlıymış ve bizim evden santral uzaklığı bi 2km en fazla sizce hızda bi düşme olurmu birde şu fibernet altyapı haritasını açtığımda evimi işaretliyorum altyapınızda fibernet bulunmaktadır diyor ve bayiye yakınsız diyor ama anlamış değildi sizce bir sorun yaşanırmı ??

• quote:

Orijinalden alıntı: mrtgrkm032

Merhabalar arkadaşlar ben hipernet 20mbit sınırsız kampanyasını bu gün satın aldım ve bu gün okuduklarıma göre bu hipernetin hızı türk telekom santral ile uzaklığına bağlıymış ve bizim evden santral uzaklığı bi 2km en fazla sizce hızda bi düşme olurmu birde şu fibernet altyapı haritasını açtığımda evimi işaretliyorum altyapınızda fibernet bulunmaktadır diyor ve bayiye yakınsız diyor ama anlamış değildi sizce bir sorun yaşanırmı ??

Bölgende t11 wardır fiber net diyosa ,atrıca tip7 saha dolabıda olabilir google görsellerden ulasabilirsin bunlara 2km öteye hiper deil adsl zor gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • faststyla94 kullanıcısına yanıt
    Evet bölgende vardır yazıyo haritayla bakınca yanlız uzaklıklarını göremiyorum tam demek istedğinide anlamadım ben şuanda 8mbit internet kullanıyorum gayet hızlı ama yetmiyor diye 20mbit aldım hatamı yaptım bilmiyorum uzaklıklarını bilmiyorum sadece haritada fiber altyapısı bulunmaktadır santrele yakınsınsınız falan yaziyor
  • fiber varsa rahat vdsl ile 20 leri alırsınız merak etmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtgrkm032

Evet bölgende vardır yazıyo haritayla bakınca yanlız uzaklıklarını göremiyorum tam demek istedğinide anlamadım ben şuanda 8mbit internet kullanıyorum gayet hızlı ama yetmiyor diye 20mbit aldım hatamı yaptım bilmiyorum uzaklıklarını bilmiyorum sadece haritada fiber altyapısı bulunmaktadır santrele yakınsınsınız falan yaziyor

8mbit türkiye sartlarında iyi bir hız fiberde alsanız her turlu akk ile 3mbit alcaksınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.